sunnuntai 25. elokuuta 2013

Päivän asu

Minäkin ajattelin alkaa silloin tällöin laittaa päivän asu-postauksia, kun on tullut kesän aikana hankittua jonkin verran uusia vaatteita, kenkiä ja asusteitakin. Ja toimii ne kuvat samalla laihtumisen edistymisen mittarinakin, ainakin silloin kun on tiukemmat vaatteet päällä - tämänkertaiseen piiloutuu vatsan repsahdusturvotusmakkarat aika hyvin ;-)

Tässä siis eka päivän asu. Desigualin "Cirque du Soleil" tunika, perus merkittömät käännelahkeiset valkoiset kesähousut, Benettonin monivärinen laukku sekä Haloselta ostetut korkeat kesäsandaalit. Lisäksi siniturkoosi huivi, kun häiritsi tunikan hieman liian iso kaula-aukko. Tuossa tunikassa on takana ylhäällä yksityiskohtana hauska hieman barokkityylinen kuva, joka kuvassa alla.


Tuosta laukusta tykkään aika paljon, vaikka se onkin keinonahkainen eikä minun pitänyt enää sellaisia ostaa. Mutta kesälaukuksi menköön, kun siinä on paljon kesällä käyttämiäni värejä eli valkoista, turkoosia ja pinkkiä, ja se on kuitenkin aika klassisen muotoinen. Sivulta laukku on tuollainen keltainen kuin asukuvassa.
2 kommenttia:

 1. Vaude taas miten hyvältä näyttää ja toivottavasti tuntuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuntuukin hyvältä, nyt taas kun on repsahduksen jälkeen palattu onnistuneesti arkeen!

   Olen tässä huomannut että minussa taitaa asua jonkinlainen yli-ikäinen hippi, kun tykkään vaatteissa kaikenlaisesta värikkäästä tyyliin Desigual. Toinen sisäinen asukki on sitten yli-ikäinen gootti, joka tykkää dramaattisista mustista tai puna-mustista vaatteista ja vahvoista meikeistä. Eiköhän sekin sivupersoona joskus sivuille ilmesty ;-)

   Poista