Nyt turhauttaa: 4 päivää mökkeilyä, 5 kiloa lisää painoa :(

Tätä muutama päivä...
Ahdistaa ja vituttaa. Olin sukulaisten mökillä tällä viikolla 4 päivää, ja valitettavasti meni elämäntavat siellä samaan kuin muillakin, eli kaljaa ja gin long drinkkejä tissutellen pitkin päivää, pähkinöiden ja keksien napostelua jne. Se oli mukavaa, vaikka vähän ahdisti koko ajan tieto liikakaloreista joita saan. Mutta en jaksanut välittää, kai sitä nyt kerran kesässä saa muutaman päivän nauttia?

Vaan ei olisi pitänyt. Tänään uskaltauduin sitten vaa'alle, ja paino oli 74 kg :( Olen 5 kg painavampi kuin viikko sitten vielä. Aika helvetinmoinen hinta se on 4 päivästä tissuttelua ja napostelua. Tänään sitten kipitin ostamaan Nutrilettiä kaupasta ja loput 2 viikon lomasta on pakko olla VLCD-kuurilla. Valitettavaa vaan on, että sekään ei luultavasti riitä kuittaamaan koko painonnousua. Ja nyt ärsyttää ajatuskin, että loppulomasta ei enää nautita edes vähän, vaan kärsitään nälkää ja heikotusta kuurilla. Mutta oma vika, mitäs joit ja söit. Ärkh. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja silleen :( 

Muutenkin alkaa oikeasti vituttaa se etten ole saanut hyvistä aikeistani ja monenlaisista kokeilemistani keinoista huolimatta merkittävää painonlaskua aikaan. Paino laskee tosi hitaasti ja jos vähänkään antaa periksi, nousee takaisin supernopeasti. Välillä tuntuu, että tekisi mieli luovuttaa ja syödä itseni kiusallaankin 120-kiloiseksi. Mutta joo, nyt nutrataaan p*rk*l* #@"@@@###!!"#! 

... niin tätä sitten 2 seuraavaa viikkoa. Voi paska...

Kommentit

  1. Ällös huoli! (lupaava aloitus)i

    Toi painonlisäys on nestettä, eli jätät vaan suolat ymsjne pois, niin korjaantuu muutamassa päivässä! Mistäkö tiedän...höh...hih....

    On niiiiiin turhauttavaa saada lisäkiloja, sain itsekin just viimosilla viikoilla, kun olin kuumeessa ja sit jossain ihmetoipumistilassa.... tavoitteena on koko kesän ollut saada paino alle 80 kg... siinä kävi pe aamuna, mut nyt näyttää taas 81...olen ihan kypsä!!! Laihdutus on tosi pitkäaikainen projekti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet. Minä kun lähdin laihduttamaan, uskoin että se on simppeli ja suoraviivainen homma. Sen kun säätää kalorinsaantinsa 500 kcal alle sen mitä kuluttaa, niin paino putoaa puoli kiloa viikossa. Niin se ihan aluksi tekikin, mutta kun paino oli laskenut viitisen kiloa, tuli fiilis että kai sitä välillä voi vähän relata. Ja sen myötä inhottava toteamus, että multa vaikka yhden kalja- ja mättöillan painonnousua joutuukin pudottamaan 3 viikkoa. Masentavaa.

      Nyt tuntuu että 70 kg on raja jonka alle kroppani ei haluaisi mennä millään. Aina kun saan painon vähän alle, alkaa kauheat mieliteot kaikkeen mahdolliseen: kaljaan, karkkiin, pizzoihin, kekseihin, lihapiirakoihin, cokikseen. Ja lopulta sitten vähän sorrun ja kas, paino on taas yli 70 kg. Ei se mitään jos tämä olisi käynyy kerran tai pari, ja sitten olisi ottanut opiksi, mutta ärsyttää että tässä suossa on pyöritty jo puoli vuotta. Puoli vuotta laihdutusta laihtumatta. Nyt kyllä täytyy kokeilla näitä kovempia keinoja ja toivoa että sisu riittää vaikka 10 kg rykäisyyn. Sitä ei ehkä enää pieni lankeemuskaan täysin nollaa!

      Poista
  2. Ei ole mitään rakettitiedettä: kuluta energiaa enemmän kuin mätät pötsiin, niin läski haihtuu. Ja kun teet sen liikuntaa lisäämällä, kaupan päälle tulee parempi olo muutenkin. Alku on tervanjuontia, mutta siitä se lähtee, kun juot alkutervan, ja kohta ei enää olekaan tervanjuontia. Tietenkin pitää katsoa, mitä syö ja kuinka paljon, mutta kun kulutuspuoli on kunnossa, voit syödä kunnon ruokaa ja juoda ne kesäiltoihin kuuluvat iltakaljat hyvällä omatunnolla.

    Kun sinulla kaikesta päätellen on kesälomalla enemmän aikaa kuin ohjelmaa, on just oikea hetki kuntokuurille. Usko tai älä, mutta kyllä se olo kohenee, kun saat liikunnan kulkemaan, ja ei tarvitse liikkua epämiellyttävästi, sillä liikuntalajeja on tsiljardi, eli varmasti löytyy sinullekin mieleinen laji, kun oikein kurtistat otsaa ja mietit.

    Tuo Nutrilet-touhu on niin väärä tapa yrittää saada kroppa kuosiin. Varmaan silläkin läski lähtee, mutta kaupan päälle tulee paha olo. Valitse viisaammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taidan kyllä nyt kokeilla tätä vähemmän viisasta tapaa, vielä kerran. Jos ei onnistu, niin sitten uskon että ei toimi, ja joko alan liikkua, tai sitten hyväksyn lopullisesti ylipainoni. Liikunta vaan on minulle niin syvästi vastenmielistä että mieluummin kärsin nutrausheikotusta jos laihdun niinkin, kunhan saan kärsiä heikotukseni sohvalla köllien tai sängyssä maaten ;-)

      Tavoite olisi yrittää nyt saada nopeasti painoa alaspäin 10 kg keinolla millä hyvänsä, käytännössä varmaan nutraamalla. Olo saa olla paha sen rykäisyn ajan, se taitaa vaan olla laihtumisen hinta aina, joko paha olo liikunnasta tai paha olo nälkäkuurista. Minä kestän helpommin nälkä-pahaa oloa ;-)

      Poista
  3. Nyt kun alat nutraamaan (monennenko kerran jo?) menee aineenvaihduntasi aivan sekaisin (sitä se varmaan on jo..) Kun laihdut, lihot, laihdut ja lihot niin se tarkoittaa sitä, ettei aineenvaihduntasi pysy perässä ja menee aivan sekaisin ja hidastuu. Ja aineenvaihdunta on muutakin kuin sitä mikä tulee itsestäsi ulos. :D

    Voidaksesi laihtua ilman pahaa oloa ja jopa ilman liikuntaa, tarvitset siihen mitäpä muutakaan kuin ruokaa. Puhdasta kunnon ruokaa, ei siis eineksiä ja muuta pask.. Osallistu mielummin vaikka Super Dieettiin ja opi syömään kunnolla, oikeaan aikaan ja tarpeeksi. Se kestää vain 6vkoa ja varmasti on parempi olo kuin pussikeittoja syöden. Ja maksaakin alle 50€.

    Lämpimästi suosittelen aloittamaan syömään, ei juomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo selvästi on aineenvaihdunta ollut jo pitkään aika sekaisin eli säästöliekillä. Meinaan sillä 1500 kcal päivä, millä ennen laihduin hyvin, en enää laihdu lainkaan. Ei yli 70-kiloisen ihmisen kulutuksen niin pieni kuuluisi olla.

      Lisäksi taidan olla laihdutuksen myötä kehittänyt ihan aidon ahmimishäiriön :-/ Teen siitä aiheesta postauksen vielä tänään.

      Poista
  4. Voihan rähmä. Olen samoilla linjolla syömisen suhteen kuin edelliset kommentoijat.

    Ja siitä liikunnasta. Tykkäisitköhön pyöräilystä? Sehän ei ehkä tunnu niin liikunnalta, vaan on tapa nähdä ja kokea vaihtuvia maisemia. Paitsi että on tosi hyvää ulkoilua ja liikuntaa, kunhan maasto on sellaista, ettei aivan polkematta pääse etenemään.Siellä pääkaupunkiseudullahan on paljon kivoja pyöräreittejä.

    Itse olin aivan endorfiineissa eilisillan vajaan tunnin hikipyöräilyn jälkeen. Ihanaa katsoa kaunista maalaismaisemaa, kun aurinko alkaa jo hieman painua mailleen. Etkö tosiaan koskaan ole saanut liikunnasta minkäänlaisia endorfiineja, minkäänlaista mielihyvää???

    Kun liikunta kiihdyttää aineenvaihduntaa, tasaa ruokahalua ja minimoi satunnaisen ylensyönnin vaikutukset, vaikka totta on, että kukaan ei pelkällä liikunnalla laihdu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole koskaan tullut mitään hyviä oloja liikunnasta, pelkästään huonoja, eli hikoontumista, hengästymistä ja lihaskipuja ;-) Olen kyllä elämäni aikana monenlaista yrittänyt, viimeisin oli Porin juoksukoulun tekeminen muutama vuosi sitten. Olin yllättynyt siitä että tosiaan pystyin varsin nopeasti siihen että juoksen 10 km kävelemättä tai pysähtymättä välillä. Mutta en koskaan saanut mitään hyviä oloja, tuskaa oli aina vaan. Ja lisäksi hölköttely oli tylsää, enkä edes laihtunut, joten talven tullen jätin juoksemisen pois.

      Töihin pyöräilyä olen joskus miettinyt, matkaa yhteen suuntaan on 10 km. Siinä tuli kuitenkin esteeksi se että en halua olla töissä urheilukamppeissa tai sitten joutua vaihtamaan vaatteita siellä jossain vessakopissa. Hameissa ja korkokengissä ei kauheasti fillaroida ;-) Ja useimmiten on kannettava tietokonekin mukana. Joten olen tyytynyt siihen että ainoa liikuntani on koirien ulkoilutus. Siitä sentään tulee ne suositellut 10 000 askelta päivässä aina helposti täyteen.

      Poista
  5. FitFarmin Superdieettiä sinulle suosittelisin minäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kuullut tuosta ihmisiltä paljon vähän toisenlaista palautetta, että eivät ole sillä laihtuneet ollenkaan tai äärimmäisen vähän. NetIssäkin kritiikkiä löytyy http://www.vauva.fi/keskustelu/3860027/ketju/superdieetti_pettymys

      Poista
  6. Wau mikä muutos. Super dieetti on täyttä oikeaa ruokaa, ei mitään hiton pussikeittoja. Pussit pitäis laissa kieltää :-)

    VastaaPoista
  7. Onpa kyllä tosiaan upeita tuloksia!

    En kuitenkaan itse usko että tuo on juurikaan terveellisempää kuin pussikuurit. Lihasta käsittääkseni katoaa suoraan suhteessa painonpudotuksen nopeuteen, eli nopeassa pudotuksessa aina paljon, hitaammassa vähemmän. Patrik Borgin kirjassa tästä oli asiaa ja kaaviokuva pudotustahdin suhteesta lihasmassan menetykseen.

    Farkkutuumakoko 28 käy kyllä kateeksi paljon. Minä en edes 50-kiloisena mahtunut 30 pienempään tuumakokoon, kun on niin leveät lantion luut. Nyt se koko on 33 tuumaa, jeee...

    VastaaPoista
  8. Googletin tässä tuosta Superdieetistä ja totesin että ei ole mun juttu. Maitorahka tai raejuusto ei nimittäin kerta kaikkiaan mene alas, ja ilmeisimmin ne ovat aika keskeisiä tuossa.

    Lisäksi tuntuu turhalta nähdä vaivaa hankkia erilaisia ruoka-aineita tiukkojen ohjeiden mukaan, kun lopputulos näyttää kuitenkin olevan ankea kitukuuri. Ankean kitukuurin saa helpommalla noista pusseista ;-)

    VastaaPoista
  9. Maitorahkaan voi sekoittaa marjoja ja steviaa, raejuustokaan ei oo pakollinen. Eri ruoka-aineita voi kyllä korvata toisilla, oleellista on se että tietty määrä tulee hyviä rasvoja, protskuu ja hiilareita ei liikaa. Mä oon syönyt lasagnee ja pirtelöitä aika paljon, en ite esim. syö rahkaa rahkana vaan teen ihan pirtelön makuisia juomia niistä.

    Superdieetti ei missään nimessä ole kitukuuri vaan mulla ainakin oli jopa alussa vaikeuksia saada kaikkea ruokaa syötyä.

    Tietty jos laihduttamisen pitää kuulostaa jo pintapuolisella tarkastelulla hauskalta ja samanaikaisesti pitää olla tehokasta niin vaikea voi olla tuloksia saadakaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kai vähän sellainen kaikki tai ei mitään mentaliteetti eli joko herkutellaan tai sitten kärvistellään kunnolla ;-) Ei kyllä hyvä mentaliteetti sitä ajatellen, että jos joskus onnistuisinkin laihtumaan niin sitten varmaan kääntäisin taas nupit herkkumoodiin ja läski palaisi takaisin.

      Jotenkin vaan kaikenlainen kohtuus on vaikeampaa kuin täyslakko ruoasta... Mutta ei sitä nutrata voi loputtomiin, jospa koittaisi tämän jatkoksi tuota superdieettiä vaikka!

      Poista
  10. Kommentoin vielä tuohon sun väitteeseen lihaksen katoamisesta :) Superdieetillä syödään aika paljon proteiinia ja myös huolehditaan aika hyvin rasvan saannista jotta rasva palaisi mahdollisimman tehokkaasti ja kehokoostumus paranisi. Voin todistaa sanomiseni ihan kehonkoostumusmittaustuloksilla :) multa on itse asiassa lähtenyt painoa vain 2kg mutta rasvaprosentti on tippunut yli kymmenen prosenttiyksikköä (11,8%yks).

    Tossa vielä tältä päivältä päivityskuva, oon viikonloppusin saanu juoda jo kaljaakin tän viimeisen kuukauden ajan ;)

    https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/1549533_10152519694992570_8687192920895905773_n.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau kyllä nuo kuvat! Ja noin nopeasti tuloksia, jopa meikäläinen alkaa miettiä että kai sitä pari kk voisi kärvistellä tulosten toivossa ko. dieetilläkin! Laitan vakavaan harkintaan että jatkaisin tuolla tämän nutraamalla "paastoamisen" jälkeen!

      Poista
  11. Joo, superdieetillä ei todellakaan ole tarkoitus päätyä laihaksi läskiksi vaan muuttaa kehonkoostumusta: rasvaa pois,lihasta tilalle.

    Superdieetissä on erittäin, erittäin hyvät lihaskunto-ohjelmat, joita tehdään joko salilla tai kotona neljä kertaa viikossa. Lisäksi aamuaerobisia tyhjällä vatsalla, rauhallisella sykkeellä, muistaakseni myös neljä kertaa viikossa.

    Olen aiemminkin kirjoittanut, että osallistuin loppiaisena alkaneeseen superdieettiin. Paino putosi kuudessa viikossa viisi kiloa. En noudattanut ohjelmaa mitenkään kirjaimellisesti. Salilla en ehtinyt käydä neljää kertaa viikossa - kun matkaakin minulla on sinne 17 kilometriä.

    Dieetin jälkeen olen syönyt samaan tyyliin hallitusti ja monipuolisesti, ja paino on pudonnut neljä kiloa lisää. Kituuttamisesta ei ole lainkaan kyse.

    Lisäksi superdieetillä käytetään melko paljon lisäravinteita, jotta nimenomaan lihas ei katoaisi vaan rakentuisi ja rasva palaisi. Esimerkiksi treenin alkujuomaa ja treenijuomaa, jotta lihasta hävittävää katatonista tilaa ei syntyisi. Itse nautin kylläkin vain proteiinipitoisen palautusjuoman heti treenin jälkeen.

    MInusta ohjelma on oivallinen tapa päästä hyvään ja timmiin kuntoon. Kirjaimellisesti kaikkia fittnesshifistelyjä ei tarvitse noudattaa: esimerkiksi olen käyttännyt tietenkin muitakin kuin vihreitä kasviksia eikä homma ole mitenkään siihen kaatunut. Lisäksi nautin pävittäiset kaksi palaa luomujälkiuunileipääni.

    Osa osallistujista valitti foorumin palstoilla turvotusta. Luulen, että heille eivät maitotuotteet sovi. Tai sitten heidän ruokavalionsa on ollut niin pielessä että kasvisten käyttö yhtäkkiä on aiheuttanut turvotusta.

    Foorumin keskustelu- ja neuvontapalstat olivat hyvä motivaation ja vinkkien lähdem joten torpedoin täysin sen, että tukea ei muka olisi saanut. Ei tietenkään ketään kädestä pidetä nettivalmennuksessa, mutta jos aikuinen ihminen ei osaa hyödyntää sitä tarjontaa, voi sentään. Todellakin hintansa arvoinen valmennus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenköhän tuo mahtaa toimia jos jättäisi ne liikunnat pois ja vetäisi pelkän ruokavalion? Työn alkaessa minulla ei ole jaksamista mitään aamuaerobisia tai muitakaan treenejä tehdä, täysi työ kun jaksaa sen duunin ja arkiset kotityöt ja koirien ulkoiluttamiset...

      Poista
    2. Kyllä se toimii mutta samanlaisia tuloksia ei voi odottaa kuin jos tekisi kaiken liikunnan.
      Mutta todellakin tarkoituksena säästää lihasta ei hävittää sitä kuten pusseissa ym pikalaihdutuksissa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, et paljoa menetä jos et onnistuisikaan. :D

      Poista
    3. Anonyymi klo 12.13 jatkaa:

      Superdieetissä on kyllä tarkoitus kohottaa (lihas)kuntoa treeneillä. Niillä on aivan olennainen osa dieetissä. Mutta en epäile, että pelkkä syömisten noudattaminen ei tuottaisi mitään tulosta. Toki tuottaisi.

      Nyt jos pohditaan tarkemmin liikuntojasi. Jos todellakin saavutat aerobista matalalla sykkeellä 10 000 askelta päivittäin koiriesi kanssa, niin johan siinä on aerobista. Ei sen tarvitse välttämättä aamuaerobista tyhjällä vatsallöa olla. Ja sinähän käyt aamulenkillä koiriesi kanssa.

      Paitsi viikonloppuisin voisit ottaa jonkin spesiaaliaamuaerobisen. Olisiko siellä korkeita mäkiä - ei taida olla. Lyhytkin "vuoristoratalenkki" boostaisi aineenvaihduntaa. VAikka aamuaerobinen siis peraatteessa tehdään matalalla sykkeellä.

      Olen aiemminkin ehdottanut, että hankkkisit käsipainot ja tekisit edes kahtena päivänä kotitreenia. Esimerkiksi hauikset, allit, kyykkyä painot käsissä ja vatsat vaikka vain lankkuna.

      Superdieetissä on oivalliset kotitreeniohjeet niille, jotka eivät voi tai halua lähteä salille.

      Ohjeita voisi noudattaa soveltuvin osin, omaan työ- ja elämäntilanteeseen istutettuna. Ei edista kiinteytymistä, jos on stressaantuneena kovilla kortisolitasoilla. Itse en siis millään olisi ylettänyt kahdeksaan liikuntakertaan viikossa, vaan päätin, että vähempikin riittää.

      Toisaalta muuten ajattelen, että sinähän olet laihtunut omalla 1 500 kalorin dieetilläsi herkullisia ruokia syöden. Vaikutat nyt niin hermostuneelta, että olet valmis kokeilemaan sitä ja tätä. Ikään kuin jokin ihmeratkaisu olisi olemassa. Kun juttu on periaatteessa niin yksinkertainen: syö vähemmän kuin kuluttaa. Ydinasia on se, että hallitsee syömisiään edes jotenkin, liikkuu (ja sinähän liikut) ja repsahduksen jälkeen palaa ruotuun. Toistaa ja toistaa tulosta tuottavaa kaavaa.

      Poista
    4. Minä itse asiassa hankin käsipainot alkuvuodesta, mutta niiden kanssa kävi kuten muidenkin hyvien aikeiden kuten Pilateksen harrastamisen: jaksoi pari viikkoa, sitten ei enää. Nyt lomalla olen tajunnut että työ tosiaan imee minusta voimat totaalisemmin kuin olen tajunnutkaan, olen työpäivän jälkeen ihan "rätti" joka kykenee vain tuijottamaan telkkaria ja sitten menemään nukkumaan.

      Tuo 1500 kcal päivässä dieetti syöden mitä vaan oli kyllä varsin miellyttävää, ja aluksi toimikin. Vaikea edes muistaa, että lokakuussa painoin enää 63,2 kiloa, eli olin onnistunut pastaa mässyttäen ja viiniä juoden laihtumaan yli 10 kiloa, huolimatta muutamasta isommasta kaljoittelurepsahduksestakin. Sen jälkeen vaan alkoi kaikki mennä pieleen. Repsahduksia alkoi tulla yhä useammin ja aivan valtavia syömishimoja. Ihan kuin keho olisi sanonut ettei saa laihtua enää. Ahmimisiin ja lihomiseen on sitten koitettu erilaisia ratkaisuja paleodieetistä nutraukseen, ilman pysyvää apua.

      Ongelma on se, että tiedän että en jaksa sitä kohtuullista syömistä stressitasollani kovin kauaa. Ja sitten kun repsahdan, nollaantuu pitkän ajan hitaan laihtumisen tulokset hetkessä. Kuten nyt se että maanantaina painoin enemmän kuin edes vuosi sitten aloittaessani, 11 kg lihottu lokakuulta... Nyt toivo on, että jos saisi laihduttua todella nopeasti kitukuurilla, niin ehkä sen tuloksia vaikka viikonkaan repsahdus ei enää täysin nollaisi. Tiedän joitain ihmisiä joilla tämä on toiminut, en tosin ole kovin luottavainen että mulla toimii, kun on mennyt usko omaan tahdonvoimaan.

      Poista
  12. No hitsit, nythän rupes ton viimeisen kommentin jälkeen epäilyttämään, että josko juuri ne kortisolitasot eli stressi oliskin sun jojottelun takana??? Henkisen työstressin lisäksi vielä se fyysinen nutraamisstressi jne. voi tosiaan johtaa muuhun kuin toivottuun lopputulokseen? Entäs jos olisit lempeämpi itsellesi, nukkuisit enemmän, söisit herkkuruokiasi mutta vain kohtuullisessa määrin ja nauttisit ulkoilusta koirien kanssa? Viettäisit ns. hyvää elämää... ymmärrän kyllä, ettei työkiireille aina voi itse mitään, mutta ehkä suhtautumista niiden tärkeyteen ja hälyttävyyteen vois vähän jotenkin säätää? Toista on tietty aina helppo neuvoa kun ei tiedä kaikkia parametrejäkään edes... tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stressi varmaan on tosiaan iso tekijä, samoin kuin se että silloin kun en ole lomalla, nukun arkisin vain 3-5 tuntia yössä. En saa nukuttua aikaisin ja töihin kuitenkin useimmiten täytyy mennä aamulla. Tosin jokin aikaa sitten aloitin sellaisen, että ennen kymmentä en mene jos ei ole jotain palaveria aamulla. Saa edes vähän enemmän nukuttua.

      Minä taidan valitettavasti olla äärimmäisen stressaamiseen ja jännittämiseen taipuvainen luonne. Lapsesta asti ollut jo sellainen, että vähän väliä vatsakin kuralla miloin minkäkin tavallisen asian jännittämisestä. Sosiaaliset tilanteet yleensä on minulle jonkinlainen kammon paikka, samoin kuin kaikki aikataulut ja henkiset paineet joita työssäni kyllä riittää. Viinalla sitä stressiä on tullut paljon lääkittyä.

      Poista
  13. Pussikuurit on todella hyviä jos ylipainoa on PALJON! Superdieetti on myös kyllä hyvä.Siellä on kolme ryhmää mihin voi ilmoittautua.Itse ilmoittauduin aikoinaan siihen suurimpaan läskiryhmään ja kyllä sekin toimii.Itse tosin vain kyllästyin siihen raejuusto ja maitorahka-rumbaan joten pakko oli vähän lipsua. Itselläni aikoinaan toimi kaikkein parhaiten se,että lauantai oli aina siideri ja pizzapäivä ja tosiaan söin ja join ihan järkysti.Sitten muut päivät laskin kaloreita pikkusen alle sen mitä normaalisti tarvitsisin.Laihduin tosi nopeasti ja joka lauantai ähkybuustauksen jälkeen paino oli aina tippunut.Liikuntaa harrastin satunnaisesti ja se on tosi asia että liikunnalla aineenvaihdunta vilkastuu ja painon putoaminen on helpompaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti