Talvivaatteiden horror-show

Keväällä alussa painonpudotustani laitoin postauksen, jossa esittelin vaatekaapin kammottavia löytöjä. Minä kun en ole perinteisesti kauheasti siitä välittänyt, miltä näytän ja miten pukeudun. Turhamaisten ihmisten ja nuorten hömpötyksiä semmoiset, sanoin minä! Aloin kuitenkin ostella vähän asiallisempia vaatteita, ja niitä jo kesä- ja välikausivaatteista löytyykin, mutta nyt kun oli kylmien säiden takia pakko penkoa häkkivaraston muuttolaatikoista talvikamoja esiin, niin voi ei: sama horrornäytelmä toistui kuin keväällä! Nuo talvivaatteet kun on kaikki hankittu ennen loppukeväästä aloittamaani elämänmuutos- ja painonhallintaprojektia.

Sieltä löytyi siis tanttamaisia, riemunkirjavia, muodottomia ja halpoja rättejä koossa 44-46. Ilmeisesti täytyisi hankkia uusia (ei kai!)... Mutta sitä ennen, kauhugallerian löytöjä sanoin ja kuvin!

Ainoat löytyneet talvikengät. El Naturalistat ihan jees, mutta Kuomat :D Oikeasti niitä ei pitäisi käyttää kuin päiväkotilapsilla tai pilkillä tai säkkipimeässä ulkoillessa, mutta minäpä olen pitänyt niitä töissäkin! Eräs työkaveri nimitteli niitä ilkeästi avaruuspuvun kengiksi.

Haluatko näyttää tanttamaiselta ja lihavalta? Jos vastaus on kyllä, niin suosittelen tällaista maatushkamaista takkia! Tikkaukset ja taskujen pussittaminen tekevät myös hienon tynnyrimahaefektin, vaikkei kohteella olisi edes isoa vatsaa!

Tarjoustalo-takki, joka ei viime talvena mahtunut kiinni, mutta pidin sitä silti. No, meneehän tuo koiralenkillä...
Punainen villainen viittatakki. Näyttää melkein inhimilliseltä, joten äkkiä ohi...
Haluatko näyttää oikein paksulta ja kankealta? Tällainen oikein paksusta langasta tehty islantilaisneule tuottaa toivotun efektin!
Erittäin tylsä paitapusero. Mutta hei, tylsähän on melkein jees! Tylsä tarkoittaa, ettei kamala!
Jos olen ajatellut kun olen ostanut tämän, niin kysymys herää, MILLÄ olen ajatellut? Peräpäälläkö? Inhoan ruskeaa, inhoan kukkasia, inhoan kaikenlaisia röyhelöitä. Ja silti olen hankkinut tämän kaunokaisen. Mutta hee, on se sentään itsestäänsiliävää Eterna Excellent kangasta, sanoo lappu paidan sisällä (miksi se sitten kuvassakin näyttää ryppyiseltä?)!
Vahva kilpailija rumin villapaita -kisaan! Roikkuva, oudon muotoinen ja oranssi-ruskea. Muistan aina naureskelleeni peilikuvalleni aamuisin viime talvena kun puin tämän päälleni ja oranssi osa oikein pingottui kaljamahan päälle. Iloa tuottava vaate siis!
Ostin tämän, koska siinä on alareunan kuvissa samanlaisia koiria kuin minulla (länsiylämaanterrierejä). Ko. vaate päällä näytän vanhalta papparaiselta. En edes mummolta, vaan papalta. 
Lopuksi täydellisen dorkannäköisyyden varmistamiseksi kannattaa päähän vetää tällainen pottapipo, jossa on myös kivat letit sivuilla! Jos haluaa tehdä oikein vaikutuksen, ne voi solmia leuan alle (olen kokeillut)!!!

Kommentit

  1. Pitäisi varmaan kannustaa ja kehua, että ihania vaatteitahan nuo ovat, mutta kun tapasi kertoa vaatteista ja niiden vaikutuksesta ulkoiseen olemukseesi on niin ilmeikkään hauskasti kuvaileva, eipä tuohon tohdi juuri vastalauseita sanoa. Ja rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että kuukengät ja Tarjoustalon takki eivät ole seksikkäimmät mahdolliset. Tämä kirjoitus sai kyllä hyvälle tuulelle, olet siitä hyvästä ansainnut tilata Joulupukilta uudet kengät ja uuden takin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, täytyykin ostaa itselleen joululahjaksi kengät ja takki :) Itsekin ihmettelen kyllä, miten on ollut pokkaa lampsia Kuomissa konttorille ajatellen että mitä välii, kun ei tänän ole asiakastapaamisia. Ruokalassa viimeistään ne asiakkaat sitten näkee oudon avaruuskenkäotuksen :D

      Poista
  2. Täytyy myöntää ettei ihan heti tulisi mieleen pukeutua vaatteisiisi ;-)

    Itsellänikin tosin on kuomat, ostin ne kun olin päiväkodissa harjoittelussa. Ja varpaat palelivat kuitenkin. Tosin paleli ne myös 20v sitten, kun omien lapsien kanssa olin ulkona joten tuskin on tehty kenkiä jossa ei varpaani paleltuisi. :/

    Mutta mistä villatakki jossa olisi samanlaisia koiria kuin minulla?? Lankakauppaan ehkä joutuu lähtemään.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nuo Kuomat jonkin verran auttaa varpaiden paleluongelmaan, ja siksi niitä käytänkin varsinkin koiralenkeillä, vaikka ovat rumat kuin mitkä... Olen äärimmäisen kylmänarka ihminen jolla usein varpaat menee ihan tunnottomiksi ja valkoisiksikin talvella ulkona, ja villasukat + Kuomat on ainoat jotka edes jotain auttaaa. Tosin jos joutuu paikallaan seisoksimaan, sitten kyllä palelee niidenkin kanssa.

      Toivottavasti ei ainakaan tuolta samalta valmistajalta löydy sinulle sopivaa koiravillatakkia, on meinaan poikkeuksellisen muodoton möykky takiksi ;) Kävin katsomassa uteliaisuudesta nimilinkin päästä että millaisia koiria on, ja ihania ovat <3 Täytyykin lueskella blogiakin jossain vaiheessa! Kuntoilusta on kiva lukea, vaikkei sitä itse harrastakaan ,tulee fiilis että edes YRITTÄÄ innostua aiheesta ;-)

      Poista
  3. Olet kyllä ihan paras :) Suosikkiblogini!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että sitä voi totaalisella tyylitajuttomuudellaankin ilahduttaa ihmisiä :D

      Poista
  4. Heehheh, sait ainakin mut hihittämään ääneen. Joo on ne aikalailla kauheita, paitsi El Naturalistat kyl ihan ok. Sori vaan, uusia vaatteita kehiin. Mutta.. ymmärrän silti hyvin kun omakin tyylini on ollut aiemmin vastaava ja hakusessa, enkä todellakaan kadulla naureskele ihmisille. Sun ulosanti yhdistettynä vaatteisiin oli se hauskuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naureskeltavaksi nämä kuvat on laitettu, itsekin naureskelin niitä rytkyjä kun talvitarvikelaatikoita kaivelin :D Joten ei tarvi tuntea huonoa omaatuntoa toisten vaatetukselle naureskelusta.

      Poista
    2. Näin on. Kuten joku "viisas" sen sanoi: Turhaan ajattelet mitä muut sinusta ajattelevat, koska jos tietäisit kuinka vähän he sinua ajattelevat, olisit luultavasti loukkaantunut." Tai jotain sinnepäin. Kun loppujen lopuksi kaikki vain ajattelee sitä Omaa Minää.

      Poista
    3. Ihan totta, Anonyymi, että eipä useimmat tosiaan kauheasti muista mitään ajattele. Ohimennen voivat todeta jotain kriittistä ehkä jos joku huomiota herättää, mutta ei sitä sen enempää useimmat mieti. Toisaalta on niitä semmoisiakin, tyyliin äitini ja muutamat sukulaisnaiset, jotka esim. juhlien jälkeen vatvovat puhelimessa pitkään toisten naisihmisten pukeutumisia ja läskejä ja lisääntyneitä ryppyjä ja epäonnistuneita hiustyylejä...

      Perusteluna homssuisuudelleni toisinaan ajattelen myös, että muut voivat vaan olla tyytyväisiä jos meikäläinen on homssuinen ja ruma, voivatpahan tuntea itsensä ainakin paremman näköisiksi ja paremmin pukeutuviksi kuin edes joku toinen ;-) Ei tarvitse kenenkään ainakaan tuntea alemmuutta tai kateutta siinä mielessä :D

      Poista
  5. Iloa tuottavan vaatteen käyttö ilahdutti myös minua. On jotenkin niin kieroa, että olet oikein naureskellut iloisesti aamuisin oranssille pullistuneelle kaljamahallesi. Ei hitto, ihan meni Pepsit nenuun, kun hirnuin niin kovaa. Tämä ehkä koskettaa mua sen takia, että ollessani noin 10 v pieni punkero, mulla oli oranssiraidallinen uikkari ja muistan ihailevasti silitelleeni pyöreää mahaani peilin edessä, koska näytin mielestäni ahvenelta. Että semmoset kauneusihanteet 70-luvulla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua on tosiaan kolmenkympin jälkeen alkanut lähinnä huvittaa oma vähemmän kaunis ulkonäköni. Kaljamahan ollessa parhaimmillaan tai pahimmillaan usein oikein peilin edessä notkistin selkää työntääkseni pötsin oikein ulospäin koska se oli minusta niin hauskan näköistä. Samoin saatoin lisätä kaksoisleukaa vetämällä leukaa taaksepäin tai pörröttää ennestään sotkuiset hiukset ihan kaameaksi pörröksi. Sitten saatoin todeta jotain kuten vaikka "ruma kuin fan, mutta näillä mennään!!!"

      Poista

Lähetä kommentti