Herkullinen dieettipäivä

Nyt se on aloitettu ja täytyy sanoa, että jos näin syömällä oikeasti laihtuu, niin tulee olemaan todella miellyttävä laihdutus! Laitan alle päivän syömiseni joista nautein paljon. Ruon laittaminenkin oli kivaa näin rentona vapaapäivänä. Päätin myös alkaa kirjata tänne blogiin ruokien reseptejä, aina kun löydän ruoan josta pidän. Tuolla ylhäällä on nyt välilehti "Ruokaohjeet" josta löytyy näidenkin ruokien reseptit, ja myös ruoan nimeä klikkaamalla tekstistä pääsee katsomaan ohjetta.

Aamupala: Banaani, Cappuccino (täysmaitoon, makeuttamaton): yhteensä 196 kcal
Lounas: Parsa-perunasalaattia, ciabatta-leipää, vettä: yhteensä 674 kcal




Päivällinen: Spagettia, lihapullia tomaattikastikkeessa, lasi punaviiniä, jälkiruoaksi appelsiini: yhteensä 663 kcal.


Päivän kalorisaldo siis yhteensä 1533 kcal, eli hyvin linjassa 1500 kcal suunnitelmani kanssa!

Kommentit

  1. Kuulostaa kivalta tavalta laihduttaa! Jään seurailemaan miten projekti lähtee käyntiin ja ehkä kokeilen samaa jos alat noin laihtua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiva kuulla että joku on tätäkin lueskellut vaikken kauheasti ole vielä mainostanut. Kun itseäkin jännittää tuleeko perjantain ekassa punnituksessa miinusta yhtään. Nälkää en ole vielä ainakaan tuntenut minkäänlaista.

      Poista
  2. Oi kun näyttää hyvälle. Kiva törmätä kerrankin laihdutusblogiin, jossa syödään rennosti ja järkevästi, ilman mitään grammantarkkoja proteiinikuureja. Taidankin jäädä seurailemaan blogiasi.
    Jatka tähän malliin, niin painosi alkaa varmasti tippumaan. :) Ei se laihduttaminen sen hankalampaa olisi, mutta varmasti ne vanhat mieliteot palaileva jossain vaiheessa, jolloin myös lipsuminen yleensä tapahtuu.
    Pidä siis vaan pää kylmänä ja onnea laihdutukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kannustuksesta :) Kyllä tässä nöyrällä mielellä mennään varsinkin sen jälkeen kun tuolta Kiloklubista lueskelin foorumilta veteraanilaihduttajien kokemuksia, eipä se olekaan välttämättä niin suoraviivainen juttu... Mutta nyt alkuun näillä ja katsotaan mitä teen jos tulee ongelmia :)

      Poista

Lähetä kommentti