Tyyliprojekti: ostoksia

Tein tässä vähän hankintoja osana Kaljamahalady tyylikkäämmäksi -projektia. Tarkoitus on ostaa laadukasta ja aidoista materiaaleista tehtyä, ja pitää sisäinen jäkättävä saituri jonkinlaisessa ruodussa. Erityisesti tätä kukkarohankintaa se saituri kommentoi erittäin happamaan sävyyn mutta tuntuipa jälkeenpäin hyvältä kerrankin ostaa jotain ei-halpaa!

Lompakko

Ensin siis esittelyyn pääsee Tosca Blu:n pehmeästä nahasta tehty kukkaro. Se oli Zalandossa -15% alennuksessa mutta se maksoi silti noin 80 euroa. Minä vaan ihastuin tuon ulkonäköön, joskin harkitsin pitkään Saddlerin perus-nahkalompakon ja tuon väliltä. Entinen lompakkoni, joka nyt pääsee Molokin kitaan eli roskikseen, oli huonoa kovaa keinonahkaa ja on tullut ilmaislahjana lehtitilauksesta lähes 10 vuotta sitten. Jos tämäkin kestää yhtä kauan niin sitten on hintansa arvoinen!


Korkeat kengät

Nämä olivat halvat, ne oli itse asiasssa Zalandon alelaarissa 17,95 euroa. Mutta ne on kuitenkin aitoa nahkaa ja minun makuuni kivan näköiset, klassiset mutta niittejä pienenä jujuna. Nyt täytyy vielä oppia kävelemään näillä, minä kun olen lähinnä matalilla mummoläpystimillä tottunut liikkumaan. Ostin kiilapohjaiset että olisi vähän helpompi tottua, mutta on 8 cm korkoa silti sen verran että ensiaskeleet oli aika horjuvia.Meikkipohja ja huulipuna

Olen ollut aika huono käyttämään meikkivoiteita, koska tuntuu että näytän niiden kanssa vanhemmalta ja huonommalta kuin ilman. Jos en heti, niin sitten muutaman tunnin päästä kun voide on pakkautunut ilmeilyn myötä juonteisiin jotka ei ilman meikkiä naama perusilmeellä edes näy. Olen kuitenkin kuullut ja lukenut ylistystä Bare Mineralsin mineraalimeikkipohjasta, joten ostin sellaisen (sävyssä Fairly Light), ja tuntuu että tämä on mainio löytö! Peittää punoituksen nenältä ja poskipäiltä ihan riittävän hyvin mutta ei tee oudon väriseksi tai rasvaisen tai luonnottoman matan näköiseksi. Ostin ihan Kicksistä vaikka netistä saisi halvemmalla, koska en osannut väriä arpoa kokeilematta.

Samalla tarttui mukaan Youngbloodin huulipuna sävyssä "Spellbound", aika jännä väri jossa on sekä liilan että kuparin sävyä.Punoittava nenä ja poski ilman meikkiä ja sen kanssa
Violetimpaa huulilla kuin puikossa

Ostoslistalla seuraavaksi

Seuraavaksi täytyisi puuttua surkuteltavaan laukkutilanteeseeni, ja hankkia adidasrepun ja Prisman kangaslaukun rinnalle jotain parempaa. Eli laadukasta käsi- ja olkalaukkua alan seuraavaksi katsella. Meikkejä varmaan myös vielä, ainakin luomivärejä. 

Kommentit