Method Putkisto tehoaa - ja kuvia kauniista kesäluonnosta

Kuulumiset

Paino oli tänä aamuna enää 69,4 kg. mikä tarkoittaa painoindeksiä 25,3 - lähellä normaalipainon rajoja ollaan! Mutta vielä ihmeellisempää on, miten nyt 3 viikkoa jatkunut Method Putkisto 30 päivän teho-ohjelma on toiminut. On ollut rankkaa, myönnän. Tällä 3:nnella viikolla on mennyt täysohjelman tekopäivinä jopa lähes 3 tuntia illassa niiden pitkien syvävenytysten tekoon. En ole ehtinyt muuta töistätulon jälkeen kuin lenkittää koiran, tehdä ruoan ja syödä, tehdä kuntoiluohjelman ja ehkä jonkun pikku pakollisen kotityön kuten laittaa pesukoneen pyörimään tai tiskata. 

Mutta tänä aamuna kun uneliaana kömmin sängystäni vessaa kohti ohitin eteisen peilin ja katselin ihmeissäni, että ei hitto, ihan kuin minulla olisi jonkinlainen vyötärö! Olen ollut vuosia makkaramainen pötkylä, joten tämä on ihan uutta. Oli pakko kaivaa esiin mittanauha, ja totta tosiaan: vyötärön ympärysmitta oli 90 cm, kun se 20 päivää sitten oli 96 cm! Lisäksi vartalon sivuprofiilini on ihan erilainen kuin ennen: yläselkä on suorempi ja niska vähemmän etukeno. Tämän niskan paremman asennon takia myös kaksoisleuka on merkittävästi pienentynyt. Minulla on vielä viikko jäljellä Method Putkisto 30 päivän teho-ohjelmaa. Lupaan raportoida sekä sanoin että kuvin ensi viikon lopulla tulokset, mutta nyt jo vaikuttaa että tämä on tehonnut enemmän kuin ikinä uskoin venyttelyohjelmalta. Eikä muuten selkääni ole pariin viikkoon särkenyt yhtään, edes töissä!

... ja alkukesän luonnon kauneutta

Minä olen kesäihminen, todellakin. Nyt kun luonto on herännyt talven jäljiltä, tuntuu että minuunkin virtaa ihan uutta elinvoimaa! Rakastan kauneutta, kauneutta kaikessa: luonnossa, ihmisissä (ja minusta jokainen ihminen jonka olen tähän asti nähnyt, on jollain tapaa kaunis), eläimissä, arkkitehtuurissa, esineissä. Tänään kuvasin tavallisella koiralenkillä nämä kaikki kauniit näkymät. Ei Helsinki ole pelkkä kivikylä, kuten joku eräällä nettipalstalla pelkäsi kun työn takia uhkasi tänne muutto - täällä on myös asuinalueita luontoa rakastaville :) Nämä kaikki kuvat on otettu Helsingin Viikistä. 


Tässä paratiisimainen näkymä, pensaat kukkii valkoisenaan, keto voikukkia täynnä ennen kuin heinäkuun pitkät heinät peittää ne alleen. Meadows of Heaven todellakin minun silmääni!


Koristeomenapuu kukassa.

Mammakoira (13 v.) käy juomassa purosta.
Tällaistakin väriloistoa löytyi reitin varrelta Gardenian puutarhasta!
Ja lisää kauniita alkukesän kukkia!

Puronäkymä Latokartanon koulun läheltä. Koirani kävi uimassa tuolla :)
Puut kukassa puiston laitamilla.
Tämähän on melkein kuin sademetsää!
Särkynytsydän omassa pihassa.


... ja sitten Kaljamahalady istahti puiston nurmikolle kylmän oluen ja dekkarin kera!

Nautitaan hyvät ihmiset kesästä!

Kommentit

  1. Mahtava juttu! Ai että näyttää hyvältä kirja ja kylmä olut nurmikolla. Hyvä se on nauttia välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, päätin siirtää lauantaisen palkkioherkutteluni perjantaille kun oli hyvä sää, tänään jätin sitten oluen väliin.

      Oli se kyllä sen verran mukavaa istua aurinkoisella säällä kirjaa lukien ja olutta juoden, että täytyykin olla suorastaan vähän varovainen ettei kiusaus juoda kylmää kaljaa tekosyyllä "kun on niin lämmin" sää voita ja pilaa laihdutusta!

      Poista

Lähetä kommentti