Syksyistä sisustus- ja ostosvimmaa ja arancinien ahmintaa

On kieltämättä tullut vähän lohtushoppailtua synkän vuodenajan piristykseksi, niin sisustustavaraa kuin meikkejäkin, ja mussutettua raskaanpuoleisia herkkuja niin kotona kuin ravintoloissa. Tällä kertaa kuvapostausta näistä aiheista.

Vallilan Genetic-verhot. Nuo on jotenkin NIIN minun näköiset, lempivärejäni mustaa, valkoista, punaista ja harmaata vahvoissa kuvioissa.

Eikä se sisustusvimma tuohon jäänyt. Täytyihän verhoille hankkia kaveriksi samoja sävyjä sisältävä matto, josta kuvaa alla. Ja sinisävyisen ryijyn tilalle vähän modernimpi sisustuselementti seinälle: liitutaulu-sisustustarra.

Keittiöön vielä unikko-sisustustarroja seinän piristykseksi. Mun piti mennä ostamaan vähän sohvatyynyjä mutta näin pääsi käymään...

Minun kotini ei ole hillityn beige eikä valkoinen, kaikkea muuta ;-)


Sitten tuli vielä sorruttua tilaamaan nettikehumisen tuloksena meikkejä brittiläisestä nettikaupasta Lily Lolo. Se ei kyllä kaduta, kun tuotteet on aika edullisia ja vaikuttavat hyvälaatuisilta.

Kuvassa olevat tuotteet on:
- mineraalimeikkipohja sävyssä Warm Peach
- huulipuna sävyssä Love Affair
- huulikiillot sävyissä Coctail ja Bitten Pink
- Duoluomivärit sävyissä Nightfall (sini-kulta) ja Cappuccino

Loppuun vielä päivän mässytys, kun tuli tehtyä arancineja eli palleroita joihin risottoriisi-parmesanseoksen sisään tuli maustettua jauheliha-tomaatti-herneseosta, sitten leivitys ja friteeraus. Eivät ole mikään maailman vähätöisin tai kevyin ruokalaji, mutta herkkua kyllä :-)
Kommentit

 1. Tuo ruokapöytä- ja tuolisetti on hauska, mistä tuollaisia saa?

  Ja hyvältä tuo mässytyslautanenkin näyttää tuossa lopussa, liian stydiltä kamalta vain tällaiselle laihdutuskuurilaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan Ikeasta tuo ruokaryhmä, löytyy näköjään vieläkin kuvastosta ainakin sisustuskuvasta vaikka tuo omani on muutaman vuoden vanha: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/dining/choice/S1R2C4/

   Kiva ryhmä sitä että menee pieneen tilaan 4 hengen kaluste, ja on tuollainen modernin näköinen.

   Poista

Lähetä kommentti