Lokakuun huumoripostaus: sou kompliitli loost in tränsleissön

Tänään oli duunissa rankka päivä, asiakkaiden kanssa palavereja, ja keksipä yksi vielä haukkua minut pystyynkin, ihan vaan siksi koska asiakas on kuningas ja voi tehdä mitä vaan . Teki siis ihan tikusta syyn saada valittaa ja huutaa edes jostain, kun oli sillä päällä. No, toivottavasti paineenpurku paransi hänen päiväänsä! Selvitty päivästä kuitenkin on, ja vastapainoksi surffailin netissä etsien jotain kevyttä ja piristävää. Tässä parhaita paloja, tänään teemana kieliongelmat kylteissä.

Ostakee, ostakee! Tuoretta paskoo, ja komia pökäle se onkin, aenoastaan 7,99 pauna!

Tältä kiinalaiselta naistentautiosastolta löytyy myös vitturonkkimo.
Tulipalon sattuessa: ota käsikranaatti!

Täällä suositellaan kännissä ajoa
Kierteisen Köntsän Puutarha. Varmasti tärkeä nähtävyys!
Tämä on varmaan enempikin miehille tämä ruokalaji...Suorittaakohan tämän ankan pökkimällä räjäyttämisen kokki vai asiakas?
Jotain meille naisillekin! Jotenkin "cheap, fast &  easy" sopii teemaan!
Kusaise altaaseen: sinä olet paras!

Alkuperäiskansojen edustajiin kohdistuvaa kannibalismia. Halvalla irtoaa aboriginaalia paistettuna.

Puolet voisin pudottaakin ihan mielelläni...

Vaatteiden erikoisliike ilmavaivoista kärsiville naisille. Onko niissä vaatteissa jotkut kaasuaukot takamuksen kohdalla vai mitä? Tai aktiivihiilifiltterit hajua syömään?

Medical pipe? 4 urine? Ai wiil oordöör waan medikal paip and waan ais kriims foor juörin (ääntämys samalla aksentilla kuin Monty Pythonissa unkarilainen, joka sanoi "I wiil not baai tis tobakkonists, it is skräätsd" ja "mai nippls iksploud wit tsoi")!
Laihduttajan painajainen.

Kommentit

  1. Kiitos makeista nauruista aamutuimaan! Aamuisen ylitäyden, kuuman, hikisen ja ruuhkaisen bussimatkan jäljiltä (veturimiehet lakossa tänään) hymy hyytyikin jo heti aamusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tylsä tuo lakko, aiheuttanut todella monelle harmia duuniin pääsemisessä. Itse oon törkeä ympäristötuholainen ja yksityisautoilen, joten ei muuten haitannut, kuin että duunin parkkitalo oli ylitäynnä kun ilmeisesti niin monet julkisia yleensä käyttävät olivat tänään joutuneet ottamaan auton. Minua aina varsinkin talvella ihmetyttää kuka uskaltaa olla noiden junien varassa, kun tuntuu että ei tarvi olla kuin jotain puunlehtiä raiteilla tai vähänkin tullut lunta, niin taas paikallisjunat on myöhässä.

      Poista

Lähetä kommentti