Tyyliprojekti: kesäkauden kengät

Tällä kertaa postaus kesäkaudeksi hankkimistani kengistä. Yleensä minun kenkäni on olleet ensinnäkin aina mustia, joskus oikein hurjaksi ryhtyessäni ehkä tummanruskeita. Sen lisäksi mukavuus eli ei korkoa ja halpa hinta (eli tyyliin Prisman alekori) ovat olleet tärkeitä ostokriteereitä.

Nyt olen tietoisesti hankkinut värikkäämpiä ja korkeampiakin kenkiä, ja laadukkaampia (joskaan minulla ei ole mitään hinkua ostaa jotain tiettyä merkkiä). Yllättäen ainakaan kiilakorolliset eivät olekaan kidutusvälineitä helvetistä, jos ei nyt niillä kilometrikaupalla lenkkeilemään lähde vaan käyttää tavanomaiseen kaupunkikävelyyn lyhyehköjä matkoja.

Ekaksi perus-kävelykengät, punaiset Eccot. Ne oikeasti tuntuu tukevammilta jaloissa kuin entiset Prisman alekoritossuni, vaikka aina ennen olin sitä mieltä että ihan turha maksaa tuollaisista kun ne halvatkin on ihan ok.Nämä seuraavat on myös mukavat kävellä vaikka niissä muutama sentti kiilakorkoa onkin. Kuvio vaikutti alkuun hurjalta mutta kesällä menettelee, ehkä muuten kokomustan vaatetuksen piristyksenä. Kenkien merkki on Blanco.Sitten koron puolesta hurjin ostos, Haloselta ostetut sandaalit. Näyttävät hassulta koossa 36, kun on korkoa melkein yhtä paljon kuin kengällä pituutta. Mutta käytän usein kesällä turkooseja paitoja tai asusteita muuten mustien tai valkoisten vaatteiden kanssa joten toimii niiden kanssa.Peruskiilakorkoavokkaat pinkkinä ja mokkanahkaisena. Merkki Uno due tre ja tilattu Klingeliltä. Todella hyvät kävellä, kun on pitävä urallinen kumipohjakin.Ja täytyyhän sitä toki mustat avokkaat myös olla, jonain päivinä ei vaan voi pukea päälle mitään muuta kuin mustaa! Merkki Pier One.


Kommentit

  1. Oletpas komeita kenkiä hankkinut, me like!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia kommenteista! Ehkä vähän tylsän klassisia monen makuun mutta tämä onkin keski-ikäisen ihmisen tätiblogi ;-)

      Poista

Lähetä kommentti