Oman tyylin etsintää

Tässä päätin että ostaisin pari uutta asiallisempaa laukkua, mutta ongelmaksi tuli, että millaisia, että mikä on tai tulee olemaan se minun tyylini, johon niiden pitäisi sopia. Tähän asti tyylini on ollut farkut tai puuvillahousut, ja T-paita kesällä tai villapaita talvella. Eli ei oikein minkäänlaista tyyliä.

Päätin siis selailla erilaisia nettikauppojen valikoimia ja poimia kuvakansioon kuvia vaatteista joista vaistomaisesti pidän, ja katsella muodostuisiko niistä jonkinlainen käsitys tyylistäni - vai käykö niin, että mitään omaa linjaa ei ole. Valitsin sellaisia joita voisi hankkia kun olen painotavoitteessani, miettimättä siitä näyttäisivätkö ne tällä hetkellä vielä päällä huonoilta.

Ja kyllähän näistä jonkinlainen tyyli minusta hahmottuu. Minulle ei-ei näyttää olevan kaikki pieni, söpö, pörröinen, röyhelöinen, hennon värinen ja viehätyn taas selkeistä linjoista, musta-valkoisesta tai vahvoista väreistä ja melko klassisista muodoista.

Ylin mekko DKNY, laukku Furla, kengät Anna Field ja alin mekko Amor & Psyche.

Ylin jakku Sass & Bide, kengät Tamaris, laukku Tuscany Leather ja mekko Uta Raasch.

Mekko Anna Aura, ylemmät kengät Fly London, alemmat Cassis, jakku Moschino

Ylin mekko DKNY, laukku Blugirl, kengät Vagabond, alin mekko Desigual
Paita Escada, laukku Benetton, kengät Mai Piu Senza ja tunika Desigual

Toppi Basler, jakku SportAlm, nahkatakki Sly010 ja mekko SportAlm
Paita ylhäällä Uta Raasch,  muut Anna Aura

Kommentit

 1. Upealta näyttää, sulla on selvästi silmää... jonain päivänä saatat olla ihan tyrmäävä! Hienosti olet kurssissa!

  T. toinen kaljamaha, tai paremminkin viinimaha, joka aloittaa laihdutusurakkansa tänään. Tai huomenna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua muuten, että kaikki nuo vaatteet mistä pidin, on sellaisia jotka vaativat hyvältä näyttääkseen että pitäisi olla aika hoikka. Valitettavasti minua ei vaan oikein jättitunikatyyli viehätä, vaikka se olisi mukavampaa näin tämän laihdutusurakan kannalta, voisikin alkaa jo lopetella ;-)

   Tsemppiä tosi paljon laihdutusurakkaan sinulle! Ei se välttämättä ole niin kovin vaikeaa, tai ei ainakaan minulla ole ollut. Minulla suhteellinen helppous tuntuu johtuneen siitä että en ole niin kovin tiukka itselleni, esim. olen syönyt pizzoja ja juonut viiniä ja syönyt makeitakin koko ajan, vaikkakin 1500 kcal päiväkalorirajan rajoissa. Voi olla, että jos olisin yrittänyt jotain totaalikieltäymys kaikesta hyvästä + kova liikuntaohjelma päälle -rääkkiä, olisin jo luovuttanut :)

   Poista

Lähetä kommentti