Laihdutuksen melkein alkukuvat + päivä Cambridgella

En tullut ottaneeksi jostain syystä kuvia ollenkaan ihan dieetin alussa. Ehkä se jäi kun siellä Cambrige-valmentajalla otettiin kuva. Mutta nyt eilen laitoin päälle lyhyet shortsit ja niukan topin, ja päätin ottaa kuvat tilanteesta nyt, kun painoa on noin 78 kiloa, eikä mitat varsinkaan mahan osalta ole vielä merkittävästi pienentyneet alusta.

Ensin sivultapäin. Jalat ei näytä niin kovin pahoilta, mutta kaljamahaisen ladyn trademark eli kaljamaha on edelleen hyvissä voimissa. Samoin selkämakkarat.

Edestä katsoen sitten näkyy että on meikäläinen edelleen melkoisen "leveä kuljetus". Shortsinvyötärön yli röllöttävä läskimakkara on erityisen ihastuttava näky, samoin se että koska olen hentoluinen, niin mulla on pienet kädet ja ranteet jotka näyttävät koomisilta läskien käsivarrenpötkylöiden päässä. Jotenkin vaikea kuvitella enää itseään muun näköisenä kuin tällaisena, kun on niin kauan jo ollut ylipainoinen, mutta toivottavasti silminnähtävääkin muutosta Cambridge-kuurin myötä alkaa jossain vaiheessa tapahtua.

Päivä Cambridge-dieetillä


Viime postauksessa minulta pyydettiin kuvitettua kuvausta siitä mitä Cambridgella syön. Tässä se tulee. Syödyt tuotelajit vaihtelevat vähän päivittäin, koska saan vapaasti valita erilaisista valmisteista. Ajat sen sijaan pysyvät aika samana: klo 12-13, klo 17-18 ja klo 22-23. (En pysty ennen puoltapäivää syömään mitään, tulee etova olo jos yritän.) Eilen tuli sitten tämmöinen päivä.

Klo 12.30: Töissä Crunch Bar patukka. En ole siellä kellekään kertonut dieetistäni, joten en halua herättää huomiota miksailemalla pirtelöitä. Niinpä töissä aina syön tavallista suklaapatukkaa muistuttavan patukan tai sitten pahvipurkissa olevan valmiin pillipirtelön. Nämä patukat on oikeastaan ainoita jotka ihan oikeasti ovat maultaan ihan ok. Ei ne oikeaa suklaapatukkaa vastaa, mutta eivät ole pahojakaan.


Klo 18: Päivän makuaistin kuritus eli herkkusienirisotto. Se näyttää koiran oksennukselta, eikä makukaan mitään ihmisen syötäväksi tarkoitettua muistuta. Onneksi sitä on vain pieni määrä, joten sen saa alas kun roiskii siihen reilusti chilikastiketta. (Toisena lämpimänä ruokana mulla on soijarouhepastaa, joka ei ole ihan yhtä kammottavan makuista, vain hurjan suolaista ja arominvahventeista.)

Maistuis varmaan sullekin :D !

Klo 22.30: Iltapalaksi suklaapirtelöä miksattuna Cambridge-sekoittimella. Minä kun en ole koskaan kauheasti makean ystävä ollut, niin minun makuuni tämä on ällöttävän makeaa, mutta kuulemma moni jopa tykkää Cambridgen suklaapirtelön mausta. Mutta kyllä se alas menee, kun ajattelee että tällä se läski lähtee, ja että ihan sama miltä maistuu! Ja kun kulauttaa litkun alas nopeasti niin ei tarvi kauaa mausta kärsiä.

Nälkä ei tosiaan missään vaiheessa päivää vaivaa. Jano tulee aika usein, ja välillä siihen ei auta pelkkä hanavesi vaan tarvitsee kivennäisvettä. Samoin jos alkaa huimata, niin kivennäisvesi tai ihan pienen suolamäärän syöminen tuntuu auttavan. Ajoittaisia huimaamisia lukuun ottamatta olo on yleensä  ollut erittäin energinen ja hyvä sen jälkeen kun vaikeista alkupäivistä pääsi yli ketoosivaiheeseen.

Kommentit

  1. No et ole kyllä lihava läski, mutta kuvasta näyttää, että jotain fyysistä potkua sun pitäisi saada itsellesi aikaiseksi. Kun laihduit noinkin pienesä ajassa melkein 7 kg, niin nestejumi sinussa on. Olit joskus kauan sitten jollain putkisto-menetelmällä tempaissut itsestäsi kaulakuvan ennen,-ja jälkeen kuvat ja tulos oli aika merkittävä. Et tarttis suurtakaan ponnistusta kun saisit itsestäsi imunestekierron kunnolla käyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nestettä oli tällä kertaa paljon koska valmistauduin dieettiin juomalla aloitusta edeltävänä viikonloppuna pullon vodkaa sekä lauantaina että sunnuntaina ;) Yleensä nesteen kertyminen ei ole ollut mikään erityinen ongelma minulla, paitsi että juopottelun jälkeen toki on pari päivää aika pöhöttynyt nesteestä.

      Poista

Lähetä kommentti