Pari uutta laukkua ja päivän asu

Tuli hankittua pari uutta laukkua. Minulla on ennestään ollut aiemmin kuvissa esiintyneen värikkään Benettonin kesälaukun lisäksi vain Prismasta ostettu kankainen käsilaukku ja muinainen violetti reppu, mikä on ikäiselleni naisihmiselle vähän noloa.

Kriteerit hankinnalle oli että hyvistä materiaaleista, mieluiten nahkaa, ja klassista mallia. Ai niin ja mustana tietysti, minä käytän mustaa todella paljon vaatteissakin, enkä juuri koskaan esim. ruskeaa tai murrettuja värejä. Mitään tiettyä merkkiä en kaipaa, olen niin juntti etten ole ikinä ymmärtänyt sitä miksi pitäisi maksaa jostain ihan tavallisen näköisestä laukusta useita satoja euroja siksi että siinä on joku merkki. Toki jos haluaisi jonkun kovin erikoisen näköisen voi olla ettei saisi edullisemmin, mutta minulla on sen verran klassinen maku että löytyy muualtakin kuin huippumuotimerkkien mallistosta mieleisiä. Päädyin tilaamaan jonkun mainosbannerin perusteella TuscanyLeather verkkokaupasta, jossa vielä oli tilaushetkellä kesäalennukset, joten 2 nahkalaukkua tuli maksamaan yhteensä vain noin 230 euroa. Vaikuttavat nyt saavuttuaan varsin hyvälaatuisilta :)

Tässä ensimmäinen, musta klassinen nahkainen käsilaukku jossa minusta kivoina yksityiskohtina lukko ja koristenauha. Tuo aukeaa vetoketjulla päältä eli ei tarvitse aina pelata avaimen ja lukon kanssa.


Sitten vielä toinen musta, tämä on olkalaukku jossa on mukana myös erillinen pitkä olkahihna, mutta nuo kädensijatkin on sen verran pitkät että ainakin minä pystyn käyttämään tuota olkalaukkuna niidenkin kanssa.
Sitten vielä päivän asu, töissä tänään asiakaspalaveri joten aika hillittyä linjaa. Vähän vaan pinkkiä mustan piristyksenä. Asun vaattet ovat: Zaran musta perushame, Vero Modan kirkkaanpinkki toppi, Vestopazzo tunika, Uno Due Tre pinkit mokkakengät, ja tuo ylemmän kuvan käsilaukku laukkuna.

Musta surma lähdössä töihin


Kommentit

 1. Aivan ihana toi lukollinen laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin juuri tuohon lukolliseen käsilaukkuun alunperin. Sitten tuli tilattua toinenkin kun meinasin että välillä mieluummin kantaa olalla laukkua kuin käsilaukkuna, ja kun oli mieleinen perusmalli samassa kaupassa tilasin sellaisenkin :)

   Poista
 2. Hihhii ihanan näköisiä laukkuja... ja toivottavasti et pahastu, mutta... VAU MITKÄ SÄÄRET!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, minä olen sääristä laihtunut jo aika entiselleni, mutta takapuolessa vielä jumittaa pahasti ja naamassa. Olenkin epäillyt että tätä menoa minusta kohta tulee sellainen kuivikas vanhusmainen lampaankinttu, jossa vaan tikkukoipien yläpuolella on valtava peräsin :D

   Poista
 3. Todella upeat sääret wau! Korkkarit ja mekko pukevat sua todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä en ole koskaan ennen juuri mekkoja käyttänyt, vaikka itsekin olen nyt sitä mieltä että ne sopii hyvin. Aina oli ennen farkut tai bootcut-malliset puuvillahousut jalassa, kesät talvet. Nyt tahallani olen ostanut vähän mukavuusalueen ulkopuolella olevia vaatteita.

   Poista

Lähetä kommentti