Paino nousi viime viikolla - kokeilussa Nutrilett

Niin siinä kävi kuin pelkäsinkin, että viime viikon työpaikkatylsyyteen syöpöttely johti puolen kilon painonnousuun... Harmittaa, koska näin normaalipainon sisällä ei ole mitenkään erityisen helppo saada viikossa kerättyä puolta kiloakaan pois. Ja varsinkin kun suhteellisen hiljattain oli se iltajuopottelu joka pompautti sekin painoa ylöspäin. Päätin että nyt pitää laittaa tämä repsahtelu kuriin ja päästä takaisin kurssiin laihdutuksen kanssa.

Niinpä hetken mielijohteesta kaupassa päätin ostaa Nutrilett-pirtelöä. Olen lukenut niistä varsinkin Kiloklubin
palstalta että niillä lähtee varmasti painoa nopeasti. Ostin sitten 15 kappaleen paketin Nutrilett VLCD-valmistetta, makuna "Chocolate flavoured shake". Tänään olen syönyt pelkästään noita pirtelöitä enkä aio muuta syödäkään. 5 pirtelöstä saa vain noin 550 kcal. Pirtelön maku ei ole hyvä, muttei mikään järkyttävän kamalakaan. Semmoista lievästi suklaan makuista imelää litkua se on. Toistaiseksi ei ole vielä ainakaan huono olo mitenkään, näläntunnetta jonkun verran kyllä on muttei mitenkään sietämätöntä.


Tulevalla viikolla olisi tarkoitus syödä 1 ateria tavallista ruokaa lounaalla ja sitten myöhemmin pari pussia Nutrilettia, ja sen lisäksi vain mustaa kahvia. Tavoite olisi jatkaa kunnes saavutan taas sen painon johon olin päässyt 16.8. mennessä: 64.3 kg. Tällä hetkellä paino on 65.6 kg eli 1.3 kg pitäisi tiputtaa ainakin nopesti; sen jälkeen varmaan palaan perinteiseen 1500 kcal syömiseen, koska eiköhän silloin kyllästytä esanssinen suklaalitku jo ihan riittämiin ;-)

Joku ihme väsykausi tullut laihdutuksen suhteen, sellainen että tahtoo lipsua ote. Kun ei enää tunnu mitenkään uudelta tai jännältä dieetti, niin ei jotenkin ole enää samaa motivaatiota ollut kuin alussa. Luisun alku oli se, kun päätin etten viitsi enää kirjata syömisiä Kiloklubiin, että enköhän jo muutenkin osaa suunnilleen 1500 kcal päivässä syödä. Siitä sitten alkoi se että voi kai sitä ottaa pienen karkkipussin nyt iltapäivästä, ja pari pullaa palaverissa, ja sitä ja tätä... Mutta jospa tällä nutraamisella pääsisi takaisin ruotuun taas ja tunteeseen että laihdutus onnistuu taas.


Kommentit

  1. Ou jeah, ymmärrän paremmin kuin hyvin sekä laihduttamiseen kyllästymisen että lipsumisen, kun ei kirjaa syömisiä. Been there, done that ;) Mun ruokavalio muuttui salaperäisesti kesän mittaan kasviksia runsaasti sisältävästä pelkäksi höttöhiilariksi. Kiloklubi on kyllä oikeesti avuksi tässä urakassa!

    Nutrilett-kuuri kuulostaa kätevältä ratkaisulta painon ohjaamiseksi jälleen laskusuuntaan. Ja kyllä se laihdutus onnistuu, onhan se onnistunut tähänkin asti. Raportoi kokemuksia viikon mittaan :)

    -Komeetta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämän Nutrauksen jälkeen jatkan kyllä taas Kiloklubiin kirjaamista, oli vähän ennenaikaista luopua siitä!

      Eilen illalla oli nutrauksesta ihan käsittämättömän huono olo, hirveä päänsärky ja huimaus. Yöllä en oikein saanut nukuttua kun nälkä oli niin kaamea. Mutta sitten kun sain pari tuntia nukuttua, olikin aamulla ihan ok olo ja aamulla meni puoleenpäivään kahvilla. Tänään taas tarkoitus illalla ottaa vain pari pirtelöä. Kokemus tämäkin, ja ihan oikein jos saa lipsumisistaan vähän kärsiä nälkää ja heikotustakin :D

      Poista

Lähetä kommentti