Osanutrauksen täytyy olla kieroutunut inkvisition muoto!

Tänä aamuna kun heräsin, olo oli niin kauhea, että ensimmäinen ajatus oli: "että pitikin ryypätä niin paljon eilen, hirvittävä darra ja töihinkin pitäisi päästä". Sitten muistin, että mutta hetkinen, enhän minä ole juonut muuta kuin sitä Nutrilett-suklaapirtelöä ja Pepsi Maxia.


Sunnuntaina kun pidin täysnutrauspäivän, tuntui että helppoahan tämä. Iltaa kohti alkoi tosin näläntunne liisääntyä, varmaan koska olen tottunut syömään päivän tukevimman aterian illalla. Kuitenkin vielä nukkumaan mennessä oli fiilis, että tämähän on kätevää, ei tarvitse edes vaivautua laittamaan ruokaa eikä tiskaamaan, että pitäisiköhän laihduttaa tavoitepainoon nopeasti näin eikä tavallisella ruoalla? Yöllä kuitenkin iski ensimmäinen vaikeus. En saanut 3-4 tuntiin nukuttua, koska vatsassa oli ontto, nälkäinen olo. Ei ole kauhean mukavaa kieriä sängyssä hereillä aamuyöstä siksi että on nälkä.

Maanantaiaamuna herätessä kuitenkin olo oli varsin hyvä ja näläntunne hävinnyt. Normaaliin tapaani jatkoinkin pelkällä kahvilla lounaaseen asti. Töistä kotiin päästyäni otin nutripirtelöä, mutta se ei pitänyt nälkää kuin tunnin verran. Toisen pirtelön otin kuitenkin vasta 3 tunnin päästä ja näillä eväillä nukkumaan. Ja sama juttu kuin sunnuntaina, nälkä valvotti, ja mielessä pyörivät mielikuvat mitä herkullisimmista ruoista.

Eilen eli tiistaiaamuna kuitenkin taas oli nälkä hävinnnyt, mutta jonkinlainen heikottava ja lievästi sekava olo oli päällä ja paleli. Sellainen verensokeri ja verenpaine aivan liian alhaalla -olo. Otin Nutrilett-pirtelön aamulla ja se vei olon pois, mutta vain noin tunniksi. Töissä taistelin tuplaespressojen voimin nälkää vastaan siihen saakka että pääsin lounaalle klo 12.30. Ilta oli sitten taas tukala nälän takia. Katsoin vielä itsekidutuksen maksimoimiseksi "Euroopan ruokatorit"-ohjelman, joka kertoi Barcelonan toreista, ja siellä oli mitä herkullisimpia raaka-aineita ja ruokia myynnissä. Sylki herahti kirjaimellisesti suuhun monessakin kohtaa kun tuottajat ja myyjät esittelivät herkkujaan. Perunamunakkaita, xuixoja, ibericokinkkua, ihan mielettömän tuoreen näköisiä katkarapuja... Nam nam nam nam, kuola valuu. Ja ei kun kippis, juomaan sitä hiton ällöä imelää suklaapirtelöä :(

Tänään sitten oli kovin koettelemus, kun aamullakaan olo ei ollut hyvä vaan tosiaan kuin kunnon
ryyppäämisen jälkeen. Onneksi 2 pore-Buranaa sentään vei päänsäryn, mutta jotenkin tokkurainen olo on nytkin. Lienee nälän ja jo useamman päivän huonojen parin-kolmen tunnin yöunien yhteisvaikutusta.. Ja ajatukset pyörii koko ajan vain ruoassa, vaikken todellakaan haluaisi ajatella syömistä ja ruokaa nyt.

Jotain hyvääkin: paino -1.1 kg sunnuntaiaamuisesta!

Eli tehokasta tuntuu olevan, vaikka tuntuukin lähinnä kieroutuneelta inkvisition muodolta. Aion olla tällä viikolla viikonpäivät Nutrilettilla vielä, mutta viikonloppuna syön normaalisti. Sitten katson ensi viikolla vieläkö täytyisi ottaa uusi osanutrausjakso. 


Kommentit