Vähän parempi LivBox välillä

LivBox

Minulle tuli nyt 3 kk määräaikaisesta tilauksestani viimeinen boksi. Kaksi edellistä ovat olleet pettymyksiä, mutta tällä kertaa tuli vähän kiinnostavampia tuotteita, eikä ihan niin halpiskamaa kuin ne aiemmat tyyliin Nivean suihkuaine näytekoossa tai halpa muovinen pesusieni. En kuitenkaan aio jatkaa tilausta, sillä 15,90 per boksi on kuitenkin aika kova hinta siitä että saa pieniä näytteitä joista läheskään kaikki eivät ole edes kiinnostavia tai itselle käyttökelpoisia. Tässä tämänkertaisen boksin tuotteet ja kommentteja ensimmäisten kokeilujen jälkeen.

Dolce & Gabbana suihkugeeli

Hyvän tuoksuista ja ihan hyvin pesee. Mutta en kyllä itse ostaisi täyskokoista tuotetta, koska minusta ylellisyydestä maksaminen jossain suihkugeelissä on turhaa. Se tuoksu kun lähtee iholta pois kun aineen huuhtelee, ja pesemisen hoitavat yhtä hyvin paljon halvemmatkin aineet. (Pakko mainita vielä, että tuotemerkistä tulee aina mieleen Aku Ankassa joskus esiintynyt parodisoiva nimi Tölsä & Käppänä ;-) )

Batiste XXL Volume kuivashampoo

Tuotetta suihkutetaan hiusten tyviin ja pitäisi tuuheuttaa. Kyllä se minusta tuuheuttaakin, mutta tuntuu olevan lähinnä blondien tuote. Nimittäin tuo on aivan *valkoista* ja tummassa tukassa näyttää ihan hirveältä jos sitä yhtään menee päällihiuksiin jotka on näkyvissä, tai jos tuuli vähän heilauttaa hiuksia pois tyvien päältä. Näyttää harmailta länteiltä tai hilseeltä lähinnä, yök.

Clinique All About Eyes silmänympärysvoide

Pieni näytepurkki, mutta ihan laadukkaasta tuotteesta. Itselläni ei iho tosin tunnu tykkäävän oikein mistään rasvoista, joten en varmaan näytepurkin käytettyäni lisää hanki tuota. Aina jos laitan silmänympäryksille mitä tahansa rasvaa, on nimittäin aamulla turvonneemmat silmänaluset kuin ilman...

The Body Shopin vartalovoi

Hyvän tuoksuista ja miellyttävän tuntuista, varsin paksua voidetta. Tätä voisin vaikka hankkia ja käyttää talvella, kun iho joskus kuivuu. Kesäaikaan en käytä mitään voiteita.


Lumene aurinkopuuteri

Täysikokoinen tuote, mikä on positiivinen yllätys. Tuo sävy 1 "Päivän hehku" vaan on itselleni aivan liian vaaleaa, kun olen kesäisin iholtani aika tumma. Ei oikein toimi tarkoitukseensa jos aurinkopuuteri on vaaleampaa kuin iho ;-)Talvella varmaan tulee käyttöä tuolle.

Aurinkopuuteri vs. käsivarsi, puuteri on vaaleampaa...


Tulipahan tämä LivBox:kin kokeiltua. Idea sinänsä on minusta tosi kiva, ja jos olisi ollut kiinnostavampia tuotteita enemmän, olisin voinut jatkaa tilausta. Mutta nyt saa jäädä tähän, kun en pidä hintansa arvoisena. Olen kuullut että jossain ulkomailla on vastaavanlaisia bokseja, joissa tosiaan on lähinnä ns. luksustuotteita näytteinä, mutta ehkä niiden valmistajia ei Suomen pienille markkinoille kiinnosta tuottaa edullisia  näytteitä. 

Kommentit

  1. Vinkiksi, jos koit Batisten kuivashampoon muuten hyväksi, sitä löytyy myös ruskeansävyisenä, ei jätä vaaleata hiuksiin. Minä olen tilannut netin kautta ulkomailta, mutta lukemani perusteella löytyy Suomestakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Tykkäsin tosiaan muuten tuotteesta, mutta mustanruskeassa tukassa näytti aika häijyltä tuo valkoinen "pöly"!

      Poista

Lähetä kommentti