Mökkeilyä

Minulla on nyt yksi muusta lomasta irtonainen lomaviikko ja päätin hankkia pientä vaihtelua elämääni vuokraamalla mökin. Eli tällä kertaa bloggaan Varsinais-Suomesta, Muurlan Piiljärveltä. Säät ovat olleet vaihtelevia eivätkä kovin lämpimiä, olipa tänään ukkosmyrskykin, mutta silti hyvä loma ollut. Olen saunonut puusaunassa, uinut järvessä, kävellyt koiran kanssa metsissä, soutanut veneellä ja kalastanut ongella, laittanut ruokia grillillä ja pienessä mökkikeittiössä.

Ennen lomaa epäilin, että onkohan mökkeily tylsää näin sinkkuna, mutta mukavaahan tämä on ollut :) Bloggaan poikkeuksellisesti iPadilla ja toivon että tämä näyttää ok:lta!

Tässä kuvassa mökkiä ja järvinäkymä.

Tällainen maisema näkyi tänään rannalta iltapäivästä.


Mustikanvarvut näyttää kirkkaanvihreiltä auringonpaisteessa.
Valkoinen lumpeenkukka kukassa rannassa.


Soutuvene rannassa.

Koirakin nauttii mökkilomasta.

Värikästä mökkimuotia.

Aamun usvaa.

Onkivapa rantapaviljonkia vasten.

Kommentit

  1. Kiitos toivotuksista! Täällä sitä sadetta pidellään mökissä, mutta onneksi avotakka lämmittää mukavasti ja on luettavaa sadepäivien varalle joten ihan mukavaa täällä on nytkin.

    Luettavana nyt ilahduttava löytö kirjastosta, Carlo Emilio Gaddan dekkari "Via Merulanan sotkuinen tapaus"' joka on kirjoitettu hauskaan tajunnanvirtatyyliin ja jonka kirjoittaja taitaa olla jonkin lajin ulostefetisisti, päätellen riemastuttavan yksityiskohtaisista kakkaamistapahtumien kuvaamisista ;-) Omituisella huumorintajulla varustettuun ihmiseen kuten minuun uppoaa kuin häkä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti