Iloinen punnituspäivä: painoindeksi tippui normaalipainon puolelle!

Normaalipainoinen!
Tänään oli punnitus ja olipa iloinen fiilis, kun päivitin TickerFactoryyn painoni 67,8 kg (tuolla blogisivun alareunassa on tuo ticker joka seuraa painonpudotusta pudotettuina kiloina), ja painoindeksi oli 24,6! Tuo
tarkoittaa jo normaalipainon puolella olevaa painoindeksiä, normaalipainon rajat on 18,5-24,9.

Aion kyllä jatkaa vielä painonpudotusta, koska se tuntuu aika helposti käyvän, ja makkaroita on vielä niin selässä kuin vatsallakin, ja lantionympärys on vielä yli metrin. Naamasta läskiä ei ole vielä lähtenyt oikein ollenkaan, toivoisin että lähtisi jossain vaiheessa siitäkin koska en ole aina ollut nykyisenlainen pallonaama. Iän myötä kun se poskiläski tuppaa vielä roikkumaan, niin ei ole kauhean mukavaa. Sanovat, että normaalipainoindeksin sisällä painon pudottaminen on paljon vaikeampaa kuin ylipainoisena, saa nähdä.

Samalla tavalla siis jatketaan kuin aiemminkin, 1500 kcal päivässä, 2-3 ateriaa päivässä ilman välipaloja, koska tämä minulla toimii hyvin. Huomenna taidan palkita itseni käymällä syömässä keskustassa jossain hyvässä ravintolassa. Ensimmäinen ajatus oli palkita itseni ostamalla sixpackin kaljaa ja juomalla, mutta eiköhän joku kunnon ateria viinin kera ole oikeastaan suurempi nautinto, niitä sixpackeja kun on elämän aikana tullut jo kumottua niin lukemattoman monet illat.

Tässä kuva ostamastani Desigualin paidasta, malli Ts_anneflore. Rakastan tuollaisia vahvoja värejä. Harmi kyllä huomasin vasta vaatteen jo ostettuani, että pesuohje on käsinpesu kylmällä vedellä. Yleensä vältän ostamasta mitään mitä joutuu käsinpesemään.







Ja hauska löytö lenkin varrelta: puu joka tuottaa kaljahedelmää! Harmi että tuollaista Lidl-kaljaa vaan mistä kokemusteni mukaan menee vatsa ruikulle. Täytyisi käväistä puutarhamyymälässä kuvan kanssa ja kysyä, että olisiko teillä näitä, mutta sellaista lajiketta joka tuottaa jotain laadukkaampaa olutta :D


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä sitä itsekin jo huomaa muutoksen, että nyt kuvasta tulee enää mieleen vähän roteva tai pyöreä nainen, ei enää löllyvä lihava :)

      Poista
  2. Vau! :) Heeiii onko sun työkaverit sanoneet mitään sun muodonmuutoksesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä muuten ole tainnut, toisaalta hyvä niin, niin voi pysyä uskossa että ei ne koskaan huomanneet minun pyöreämpi ollenkaan :D

      Äitini sen sijaan on jo kauhistellut minun lihomistani, mutta niinhän se tuntuu eläkkeelle jäätyään arvostelleen minua muutenkin joka asiasta aina kun nähdään, ja läski on oikein erityinen kauhistus. Joskus ärsyttää jo valmiiksi se että jos joskus 55 kg tavoitteeseeni pääsen ja se lopulta huomaa ehkä että olen laihtunut, kuinka minua varmaan sitten taputellaan päähän kun olen kiltisti tehnyt kuten äiti haluaa eli laihduttanut... Itsehän olen sille sanonut että minua ei läskit haittaa ja tästä asiasta ei kannata puhua siinä toivossa että kommentointi ja arvostelu loppuisi.

      Poista

Lähetä kommentti