Sipilän kulttuurinrikastus taisi osua lähelle omaa nilkkaa

Kamala uutinen tämä uusin, että Kempeleellä on raiskattu 14-vuotias lapsi. Vähemmän yllättäen tekijänä on maahanmuuttajat. Suomessa nyt vaan on ollut tosi harvinaista perinteisesti, siis ennen tätä kulttuurin rikastamista tuontivaikutteilla, tällainen puskaraiskailu, ja varsinkin useamman henkilön voimin. Ja vielä jossain Kempeleellä, eikä Helsingin Kaisaniemen puistossa yökerhojen sulkemisaikaan tai vastaavissa paikoissa ja aikoina.

Ei ole kauaa siitä, kun Sipilä toivotti sinne Kempeleelle kotiinsa tervetulleeksi maahanmuuttajia. No, vastaanottokeskus siellä ehti olla auki parisen viikkoa ennen kuin tapahtui tämä raiskaus. Nyt sitten pidetään kriisikokousta sisä- ja oikeusministerin kanssa, mikä sinänsä on tietysti hyvä asia - kyllä tällaiselle menolle jotain täytyy selvästi tehdä, eikä vaan hyväksyä että tyttöjen ja naisten täytyisi alkaa rajoittaa liikkumistaan raiskausten ja väkivallan pelon takia. Kyynikkona vaan luulen, että jos tämä ei olisi tapahtunut Kempeleellä, niin ei tästä vielä mitään kriisikokouksia pidettäisi, vaan tämä olisi vain harmillinen yksittäistapaus, joka ei aiheuta kummempia toimia muuta kuin toki normaalin rikostutkinnan. Mutta maahanmuuttajat tervetulleeksi kutsuneen Sipilän kotipaikkakunnalla tapahtuneena juttu taitaa olla vähän pahempi juttu. Jännityksellä odotetaan, mikä on kriisikokouksen tulos, mitä päädytään tekemään...

Raskaan asian kevennykseksi melkein käy tämä rasisminvastaisella Facebook-sivustolla ollut ilmeisimmin ihan tosissaan kirjoitettu kirjoitus, jossa raiskauksen uhrit ovat rasistisia "pikku narttuja", jotka ihan itse ovat kerjänneet verta nenästään tai jalkovälistään. Kirjoittaja on ollut ehdokkaana vaaleissakin Liberaalien listoilla, joten ihan mikä sattuu mielenterveystapaus ei ole kyseessä.


Kommentit

 1. No tota.

  Juha Sipilän veli lienee YLEnannon toimittelija Jouni Sipilä. Twitteriään päivitellyt aktiivisesti joten en usko tyttärensä tulleen etnisen kohtaamisteorian uhriksi.

  Pikaisen palaverin syynä lienee perikepulainen huoli verorahoitteisista pisneksistä. Tiä vaikka SPR:lle vuokratun talon sopimus joutuisikin katkolle.

  No, OK, voihan olla, että teinityttö on jonkun uskoveljen tytär.

  Pirjo taas itseasiassa on latva B tapaus. Silti verraten edustava otos asiaan reagoneista paremmista ihmisistä.

  -KKi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt edes tuota kirjoittaessani että tosiaan liikkuu huhu että olisi veljentytär kyseessä. Ajattelin lähinnä sitä että on Sipilän omalta vaalialueelta ja kotikunnasta, ehkä jopa jollain tapaa kuitenkin tuttu. On sekin jo varmasti vähän epämiellyttävä ajatus, että on itse julkisesti luvannut "esimerkiksi kansalle" talonsa Kempeleeltä maahanmuuttajille, huolimatta siitä että paikalliset suhtautuivat ainakin TV-haastattelujen perusteella hyvin epäluuloisesti, ja sitten sattuu aika pian tällaista.

   Ministerien kriisikokoustelun tulos sitten näytti olevan lähinnä toive, että asia ei herättäisi suomalaisissa väkivaltaisia vastareaktioita. Huoli voi hyvinkin olla aiheellinen, kun niitä polttopulloja sun muita on jo heitelty vastaanottokeskuksiin. Silti maahanmuuton rajoittaminen ei tule ilmeisesti mieleen minkäänlaisena (osa)ratkaisuna, kun on vissiin ideologisesti mahdotonta tässä maassa.

   Poista
 2. Ideologiapa hyvinkin. Seuraileppa uutisia. Rikastuksia tapahtuu. Kempele oli vain se jäävuori johon suvaitsevaiston Titanic osui.

  Alkaa näitä tulla. Pietarsaari ja Saarijärvi nyt Kempeleen lisäksi uusimpana.Porissa tulisesti rikastanut, yllättäen afgaani, taidettiin saada oikein lusimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein hävettää tunnustaa, mutta olen alkanut lukea välillä Mitä Vittua -nettilehteä, huolimatta sen editointityylin tietynlaisesta nolosta amatöörimäisyydestä ja avoimesta rasistisuudesta kommenttipuolella. Siellä taas tänään komeili uutinen, että Raisiossa olisi joku 14-vuotias tyttö kokenut rikastusta, ja tekijä saatu kiinni: yllättäen 19-vuotias turvapaikanhakija-mies...

   Poista
 3. No MV:hen kannattaa toki suhtautua pienellä varauksella. Vaan on se kuitenkin ylenantoa taikka helsingin pravdaa luotettavampi.

  Sipilä ei taida olla kotikylällään kovin suosittu. 300 osallistujaa miekkarissa ja vokki evakkoon. :D

  Ja onhan noita rikastuksia ja viranomaisten pimityksiä alkanut tulla ilmi.

  -KKi-

  VastaaPoista
 4. Pakko lisätä kommentti uusimmasta rikastustapauksesta, jossa turvapaikanhakija puskaraiskasi nuoren naisen Hesperian puistossa Helsingissä. Hulluinta tässä on, että raiskaaja oli raiskauksen jälkeen pyytänyt raiskattua naista Facebook-kaverikseen! Ei siis ilmeisesti todellakaan ymmärrä tekonsa vakavuutta. Onneksi nainen oli kylmäpäinen ja tajusi, että nyt kannattaa mennä kaveriksi, koska sittenhän tekijän henkilöllisyyden saa selville helposti. Nainen ryhtyi kaveriksi, marssi poliisiasemalle, ja tyyppi saatiin kiinni. Tietynlainen Darwin Awards tapaus tämäkin - alhainen älykkyysosamäärä johti onneksi kiinnijäämiseen :D

  (Tieto Facebook-kaveripyynnöstä täällä http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/il-helsinkilaispuistossa-raiskattu-kertoo-pelkasin-ihan-hirveasti/5586150 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedossa oli.

   Vaan luitkos itse tästä kissaullatuksesta:

   http://mvlehti.net/2015/11/30/jarvenpaan-turvapaikanhakijat-varastivat-tallikissan-ja-raakkasivat-sita/

   MV juttu tosin, mutta videoaineisto mielestäni vahvistaa. Ylenantoon turha uutisointia odottaa, puhumattakaan Helsingin pravdasta.

   Hommassa asiaa puidaan:

   http://hommaforum.org/index.php/topic,108306.0.html

   -KKi-

   Poista
  2. Ei jumalauta että pistää eläinten ystävää vihaksi! Samalla kun käväisin tuolla linkissä, huomasin että MV:ssä oli juttua myös siitä että koiraa oli maahanmuuttaja heitellyt kivillä. Millaista väkeä me on tänne päästetty: eläinrääkkääjiä, raiskareita, tappelijoita... Kyllä ahdistaa lukea näitä tämmöisiä uutisia.

   En ole Suomessa koskaan pelännyt liikkua yöaikaankaan pienen koirani kanssa, mutta kun tarpeeksi tulee näitä uutisia niin kyllä sitä pian alkaa pelätä ainakin jos näkee ulkomaalaisen näköisen miehen. Ja niitä meilläpäin näkyy, kun on parinsadan metrin päässä asunnostani kaupungin vuokrataloja joissa on runsaasti maahanmuuttajia... Allekirjoittanutta sentään suojaa raiskaajien himoilta ikä ja painoindeksi. Koiraani jos joku kiusaa niin sitten en tiedä mitä tapahtuu, mulla pimahtaa ihan totaalisesti päässä jos joku sitä uhkaa.

   Poista
  3. No, koska kulttuuri.

   Tässä hiukan raiskauksista. Edelleen MV, enkä edelleenkään näe syytä pitää lavastuksena. Kertoo kuitenkin siitä, ettei arabi tiedosta tehneensä mitään väärää. Vähän samalla tavoin kuin Helsingin tapauksessa arabi ilmeisestikin piti raiskausta normaali aktina.

   https://www.youtube.com/watch?v=2FS7qjMz2A0

   Kissajuttu taasen kertoo siitä millä tavalla arabi yleisesti suhtautuu elävään olentoon. Kissan rääkkäminen on hauskaa joka pitää jakaa kavereiden kanssa facebookiin.

   Tällaista väkeä me olemme tänne haalineet tommosen kolkytätuhatta. Voit vain kuvitella miten menee kunhan kesä saapuu ja neidoilla kevyet kamppeet. Veikkaan ullatuksia.

   -KKi-

   Poista
  4. Pelottavaa katsottavaa tuo video :-o Toivottavasti tuo sentään on poikkeuksellisen sekainen tapaus, meinaan jos tuollaisia on suurikin määrä niin sitten on tilanne todella paha tässäkin maassa jo...

   Ei helvetti, että videon raiskari oikein näki että tyttö halusi, ei se sitä ääneen sanonut mutta sanoi kuulemma muuten. Ja näki vaatteet päällä olevasta tytöstä senkin että on märkänä ja valmis seksiin. Ja edelleen kiinni jäämisen jälkeenkin mies uskoi toimineensa ihan oikein, ja nyt vain joutuneensa petollisen naisen pettämäksi, kun jälkeenpäin sitten vingutaan raiskauksesta vaikka niin on oma halu elein osoitettu :-o

   Poista
 5. Huh, nämä kaikki raiskaukset ja eläinrääkkäysuutiset menevät kyllä nyt överiksi. Olin kyllä kuullut, että koirillekin olisi oltu pahoja.

  Minun 5 500 asukkaan lähitaajamaani on tulossa 500 hengen vastaanottokeskus päivitystä kaivanneeseen hotelliin. Aivan liian suuri siis noin pieneen kylään.

  Olen käynyt kyseisessä taajamassa kauppareissujen yhteydessä lenkillä upeissa maastoissa korkealla "vuorella". Monesti koirankin kanssa. Hemmetti, nyt kyllä mietin ihan oikeasti kaiken tämän miellyttävän infon jälkeen, uskaltaako sinne enää koskaan mennä yksin tai edes koiran kanssa.

  Menemättömyys on kyllä menetys.


  .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vaan kulttuuririkastuksesta sinne teillekin päin :-\

   Tuo mamujen sijoitus pienille paikkakunnille mietitytää itseänikin. Toisaalta ymmärtää että heitä sijoitetaan sinne missä on edullisia tyhjiä tai vuokrattavissa olevia tiloja, eikä anneta tulla suuriin kaupunkeihin minne varmaan itse haluaisivat. Toisaalta pienillä paikkakunnilla nuo 20-35 v miehet pitkästyvät ja voivat aiheuttaa vielä enemmän harmia kuin jossain missä heillä olisi enemmän tekemistä. Mutta missä tahansa näiden kotouttaminen tulee kyllä olemaan melkoinen haaste, lieneekö mahdollistakaan ajattelen ainakin nyt kun juuri katsoin KKi:n linkittämän videon...

   Poista
 6. No jos koira on järkyttävän kokoinen Rotweiler niin ei hätää.

  Muslimit pelkäävät koiria. Pieniä uskaltavat kivittää ja potkia. Vapaana kulkevaa isoa mustaa koiraa pakenevat.

  -KKi-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti