Meikkipostaus: varjostusvärit, roikkunaaman pelastus

Viime aikoina on paljon ollut esillä erilaisia meikkivideoita tai kuvia, joissa ihmiset saa itsestään ihan eri näköisiä korostus- ja varjostusväreillä. Minäkin sitten päätin kokeilla, ja hankin Kicksistä Anastasia-merkkisen paletin.Sitten vaan tänään lakkoilu- ja mielenosoituspäivän aamuna kokeilemaan. Alkutilanne ei näyttänyt ihan siltä kuin useimmissa ilman meikkiä postauksissa joissa ihmiset näyttää freesiltä ja hyvältä. Toisaalta ne onkin yleensä parikymppisiä ja hoikkia ne postaajat, minä olen 41 ja läski.

Voi taivas näitä bulldog-leukaperiä. Jos varjostusvärillä niitä saa häivytettyä, minusta tulee kyllä vakikäyttäjä.
Ei kun sitten Kicksin mainoslehtisen mukaan töhrimään naamaan valo- ja varjovärejä. Varjoja erityisesti pulleille poskille ja leukaperiin, myös nenän sivuille koska minulla on leveä nenä. Tässä värit vielä häivyttämättä. Käytin noita oikeanpuoleisimpia värejä paletista. Laitoin niitä myös luomiväreiksi.


Hommahan näyttäisi toimivan. Poskien pulleus ja leuan roikkuminen ei näytä yhtään niin pahalta varjostusten kanssa.

Lopputulos hiukset auki. Varjostus- ja korostusvärien lisäksi on ripsiväriä, huulikiiltoa ja silmänympärysten peitevoidetta. Tykkään kyllä, tämähän pienellä vaivalla parantaa ulkonäköä paljon enemmän kuin vaikka jonkun luomivärien, rajausten ja huulipunien käyttö, ja näyttää vähemmän meikatulta.


Kommentit

 1. wow, löytyi setti. ostitko ruotsin nettikaupasta vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin ihan Kick's myymälästä, mutta niillä on kai kyllä suomalainenkin verkkokauppa. Noita paletteja oli sekä puuterimaisia että voidemaisia saatavilla. Minä otin puuterimaisen kun mulla on helposti kiiltävä rasvoittuva iho.

   Poista
  2. Pitää mennä käymään, ei vaan ole kauppaa lähellä. Nimittäin suomalainen on vain web-sivusto ja ruotsalainen ei toimita suomeen.. :)

   Poista
  3. Googletin muuten asiaa ja Bangerhead-nimisessä verkkokaupassa näyttäisi olevan netitse saatavilla paletteja: http://www.bangerhead.fi/fi/artiklar/anastasia-contour-kit.html

   Poista
 2. Olen puusilmä. Kicksillä on suomalainenkin web-kauppa. ostan!

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä ihan turhaan haukkunut itseäsi nämä vuodet.Paljon parempi naama sinulla on kuin monella muulla ikäiselläsi!Jokaisella kauniiksi luokitellullakin ihmisellä on roikkoo ja riippua kun kuvataan pelkästään yhdestä kohtaa.Pamela Anderssonkin on ihan rypelöinen kalpea nainen ilman meikkiä.Sinun ei edes tarvitse kuin pientä ehostusta niin olet vielä enemmän kaunis.Tai joku Viivi Avellan,ihan kamalan näkönen akka!Pahinta että luulee olevansa kaunis.Tai Karita Tykkä(os.Tuomola)kamala laatikkonaama.Tai Mira Kasslin,kiinteistökauneusnainen.hirveän kaukana leuka huulista.Sitä ei saa edes meikillä korjattua.Sama Martina Aitolehti,mittasuhteet kasvoissa todella kaukana.Kaksoisleukakin.Sara Sieppi,ei erotu mistään millään tavalla,huomaamaton,kaunis,mutta ei mitään erikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minusta nuo kaikki mainitut on hyvän näköisiä naisia! Varsinkin sellaisia "laatikkonaamoja" ihailen, kun itse olen pullava pallonaama enemmänkin. Kai sitä ihminen aina tykkää siitä mitä ei itse ole, ettei nyt ihan liian tyytyväiseksi elämässä tule ;)

   Tosin aika hyvin olen onnistunut siinä, että en enää ajattele esim. sosiaalisissa tilanteissa pakkomielteisesti sitä, näytänkö taas nololta ja huonolta ja hävettävältä - en ole miettinyt enää itseäni ollenkaan ja se on kyllä suuri helpotus kun voi keskittyä itse asiaan!

   Poista
 4. Wau, mikä leidi! Olet oikeasti todella kaunis. Varsinkin noissa kuvissa, joissa sinulla on hiukset auki, aivan upea kaunotar! En ymmärrä miksi haukut itseäsi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nykyisin olla haukkumatta, ja muutenkin olla ajattelematta itseäni koko ajan. Kun itseään ei edes voi nähdä objektiivisesti, ja toiseksi ihan turha murhe elämään se jos koko ajan miettii että olenkohan homssuinen tai ruma taas, tai sanoinko jotenkin nolosti. Parempi kun vaan menee ja elää eikä mieti itseään koko ajan. Käsittämätöntä että tämmöistä täytyy päälle nelikymppisenä opetella, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista
 5. Sun maailmassasi vaan sä et ole helppo nakki ja siitäkös munahousut saa kiukunpuuskan kun heillä ei "hartiatkaan" yllä sun arvoisen naisen tasolle :) Joku aika lehdessä oli höpönlöpö-otsikko siitä,miten menestyneet miehet haluaa "tyhmiä" naisia.Ja se pitää paikkaansa.Itse kymmenen vuotta takaperin olin kaunis bimbo ja halusin ja sain menestyneitä miehiä.Luulin tietenkin saavani olkapäätä ja menestystä itselleni sitä myötä,mutta kun totuus selvisi,niin jatkoin vielä pidemmälle noiden kusetusta.Lahjoja tuli,kehuja,rahaa ja lupauksia niiltä ällöttäviltä joiden vaimot ja lapset oli kotona.Todellisuudessa minun miesmaku on tavallinen suomalainen duunarimies,sama onko tukkaa vai ei ja pidän siitä ,kun mies tekee työt ja tulee kotiin sohvalle.Monta hyvää tilaisuutta meni silloin aikoinaan ohi kun olin "muodollisesti pätevä"sen suhteen,että olisin saanut perussuomalaisen miehen kun odotin jotain vielä suurempaa ja vielä parempia rikkauksia.Tänäpäivänä tilanne on niin,että olen 40 kg lihavempi,minulla on pieni lapsi ja se duunarimies,velkaa,vouti perässä ja talo menee vasaran alle.Rakkautta meidän välillä ei ole kovinkaan,ei suukkoja ja paijauksia vaikka yhdessä tätä taakka viedään samassa laivassa,koitetaan kestää.Mutta kun nyt ajattelen mihin ja kenen matkaan olisin voinut päästä nuorempana,en silti kadu tätä tilannettani ollenkaan siihen verrattuna,mihin olisin voinut joutua niiden sen aikaisten tavotteideni takia.Helppoa ei ole ja itkukin kuivuu huulille,mutta eipähän pudota korkealta ja matalemmalta on helpompi taas lähteä eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minussa on kyllä aina miesten kannalta ollut se ongelma, että olen hyvin itsenäinen ja myös yksin viihtyvä nainen, joten minun ei ole mikään pakko tehdä kompromisseja ja ottaa joku vaan yksinäisyyden poistamiseksi, vaan päinvastoin, täytyisi olla aika jumalattoman hyvin mulle sopiva ihminen että rakkaasta yksinäisyydestäni ja rauhastani jonkun miehen takia luopuisin ;)

   Nuorempana oli vähän toisin ja tuli aika erikoisiin tapauksiin sorruttua, sellaisiin jotka halusivat henkisesti lytätä ja ehkä siten tuntea itsensä paremmaksi. Ikä on kyllä tuonut sen verran itsevarmuutta, että enää en antaisi kävellä päältäni mennen tullen ja vaan toivoisi että voi kun se ei sentään minua jättäisi, vaan näyttäisin missä on ovi ja sanoisin että siitä on vapaata poistua, jos minua yritettäisiin kohdella kuten aiemmissa parisuhteissani.

   Hyvin sanottu kyllä tuo viimeinen lause: "eipähän pudota korkealta ja matalemmalta on helpompi taas lähteä eteenpäin". Helppoa taitaa lopulta olla aika harvoilla tässä elämässä, ongelmien laatu vaan eri ihmisten välillä vaihtelee, toiset kipuilee ihmissuhteiden kanssa, toiset yksinäisyyden, jotkut oman mielen ahdistusten ja masennuksen, joillain käytännön asiat on vaikeita tai työttömyys vaivaa.

   Poista
  2. Hei! Pitkästä aikaa kurkkasin blogimaailmaan ja muistin myös sinun blogisi. Olen sinua 9 vuotta vanhempi nainen ja olen aikaisemminkin ihaillut harvinaisen kaunista suutasi. ja taas! Se on upea... Jos olisin mies lankeaisin siihen :) ... Harva meistä on meikkaamattomana kaunis. Googlaa vaikka Mila Kunis jota moni ihailee suuresti(with and)without makeup.. minulle tuo kuvapari toimii huonoina hetkinä aina lohtuna:) Suurimmalta osalta "virallisia" kaunottaria nenä on leikattu kapeammaksi...joten voi kuvitella miten ahdas tuo kauneusihanne on..

   Poista

Lähetä kommentti