Vaalienjälkeistä elämää: mystinen painojumi

Eduskuntavaalitkin sitten tuli ja meni. Päädyin kuitenkin äänestämään Vasemmistoliittoa, vaikka olin ajatellutkin että Perussuomalaiset voisi olla vaihtoehto. Tein päätökseni viimeisen Ylen vaalikeskustelun aikana, jossa Soini kovasti korosti kuinka avioliitto on miehen ja naisen välinen ja muutenkin vaikutti niin perin arvokonservatiivilta, että ei, en voi sellaista äänestää. Ylen vaaliasiantuntijakin oli sijoittanut Perussuomalaiset Kristillisdemokraattien kanssa kaaviossa niin että se oli lievästi oikeistolainen, mutta vahvasti arvokonservatiivinen. Ei ihan minun juttuni kuitenkaan.

Mutta Keskusta ja Perussuomalaisethan sitten ne vaalit voittivat kumminkin ja vasemmisto hävisi. Saa nähdä mitä tästä alkaa tulemaan, vähän pelottaa muistaen varsinkin kepulien menneet touhut, joista vanha viisauskin: "Kepu pettää aina". Sipilä voi olla ihan fiksu mies mutta siellä takana on kyllä sellaista porukkaa että kylmää ajatus että kohta ne johtavat tätä maata.

Painojumi, tällä kertaa mystinen

Laihdutusrintamalla on tuntunut että menisi suht ok, ainakaan en ole sortunut mihinkään kohtuuttomuuksiin tyyliin ahminta tai juopottelu. Silloin tällöin olen ottanut jotain hyvää kohtuullisen määrän, esim. töissä jälkiruoan tai lasin viiniä ruoan kanssa. Ei kuitenkaan joka päivä ole mennyt edes mitään tuollaista. 

Pettymys olikin suuri kun kävi ilmi että paino on sen kuin noussut. Yleensä mulla paino on hyvin uskollisesti noudattanut syömisiä. Painon nousuihin on syynä ollut joku selkeä ahmimaan sortuminen tai muu. Mutta nyt ei. Ja tämä tilanne on ollut jo 2 viikkoa eli mistään ihan tilapäisestä nestevaihtelusta ei taida olla kyse. Painoin jo alimmillani 77.4 kg, mutta nyt taas 78.4:ssä mennään. 

Ja taas mielessä velloo, että jotain pitäisi tehdä, äkkiä ostamaan Nutrilettiä ja tehokuuria. Tai lentoemäntädieetti tai jotain. Onneksi on toisaalta sellainen olo ettei oikein jaksaisi vetää mitään nälkäkuuria joten ehkä onnistun olemaan sortumatta tuollaiseen. 7.5. olisi taas ravitsemusterapeutilla käynti, ja kyllä ottaa päähän jos en ole laihtunut ollenkaan viime käynnin jälkeen :(

Here we go again...

Kommentit