Kiirastorstai ja pitkäperjantai nimensä mukaiset - yötöissä

On nämä minun työt kanssa välillä raskaita. Meillä on menossa tuotannon käyttöönottovaiheeseen iso projekti suurasiakkaalle, ja  nämä loppuvaiheet on aina tosi stressaavia. Aina tulee vastaan jotain ihmeellisiä ongelmatilanteita, joita sitten hädällä selvitetään.

Tällä kertaa asiakas, josta en voi sen tarkemmin kertoa, on sellainen että järjestelmissä oleva häiriö vaikuttaisi hyvin monen ihmisen arkeen ja päätyisi lehtien etusivuille. Joten on päätetty tehdä integraatiotestaukset ja tuotannon yliheitto vanhasta uuteen öisin. Yksi klo 22-03 yötyö + siihen päälle normaali (tai normaalia kiireisempi, koska yöllä ilmeni ongelmia joita piti setviä päivällä eri osapuolien kanssa) työpäivä on jo takana, ja täytyy sanoa että olen aika sippi. Ja tänään klo 22 alkaen taas duunia. Huomenna sama juttu, mutta jos kaikki hyvin menee niin sitten on uusi järjestelmä tuotannossa ja minäkin pääsen pääsiäisen viettoon - siis NUKKUMAAN valtavia univelkoja.

Dieetin kannalta tekee tiukkaa

 Tänään olin etätöissä ja koska oli niin paljon videoneuvotteluita, en ehtinyt tekemään ruokaa. Joten tietysti tilasin pizzan ja ison colapullon lähipizzeriasta. Nyt olisi ihan kauhea himo juoda pari kaljaa ja syödä vaikka suklaata, mutta onneksi ainakin kaljoittelut estää se että muutaman tunnin päästä täytyy taas olla sorvin ääressä skarppina. Onneksi en ole vielä muuhun dieettiin kuulumattomaan langennut kuin tuohon yhteen pizzaan ja cokikseen. Mutta eipä tässä vannoa uskalla etteikö ennen kuin tämä työrupeama on ohi, niinkin voisi käydä. Jotenkin stressi + unettomuus on vaan yhdistelmä joka panee nälättämään, eikä edes mitään normaaliruokaa vaan jotain mässyä vaan.

Mutta kohta tämä on ohi, koska jos jokin menisikin pahasti pieleen eikä tuotantoon päästäisi niin sitten uutta yritystä varmaan lykätään reilusti, viikoilla, eikä tarvitse heti jatkaa samaa touhua. Joten pian tässä taas palataan normaaliin, onneksi. Ei meinaa vanha enää tämmöistä jaksaa, nytkin vaikka on vain 1 uneton työyö takana, niin jo tuntuu että on ihan tokkurainen ja sekava. Sain itseni kiinni lähikaupassa käydessäni siitäkin että höpötin yksikseni kaikki ajatukseni ääneen. "Ei ole kyllä kummoinen leipävalikoima, no, onkohan tuolla paistopisteessä mitään, tosin ne säilyy niin kauhean huonosti nuo paistopisteleivät..." - ja tajusin ajattelevani ääneen vasta kun tajusin että kyllästyneen näköinen teini tuijotti minua kummastuneesti :-\ No, ensi yön jälkeen toivottavasti saa sentään päivän nukkua.

Hyvää pääsiäistä kaikille kuitenkin, näin antisöpön pääsiäismunakuvan myötä :D 
Kommentit

 1. Nyt se on kai ohi sulla, ja miten mahtoi mennä vai otetaanko vielä uusiksi?

  Dieetti taitaa kannattaa unohtaa tuollaisissa ylisuoritustilanteissa. Itsekin paahdan nyt koko pääsiäisen, kun yksi deadline on ensi viikolla. Oikein tunnen, kuinka kortisolitaso on korkealla, himottaa syödä enemmän, ja aineenvaihdunta on hidastunut ja varastoi kaiken energian, jotta isäntäolio selvityisi hätätilanteesta. Intervallilenkit olisivat hyvästä, mutta nyt ei oikein ehdi.

  Oletko jo rauhaisassa tilassa? Hyvää pääsiäistä meille ja muille!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei iljennyt koskea tietokoneisiin ennen kuin tänään... Ok:sti meni eikä mene hommat uusiksi.

   Eikä syömisetkään eilen menneet pahasti yli, vähän cashewpähkinöitä kyllä mutustelin ateria-aikojen ulkopuolella. Mutta tänään tuli kyllä ostettua six-pack kaljaa ja pizza, kun tuntui että jotain palkkiota tarvitsee :-\

   Poista

Lähetä kommentti