Kesäloma alkoi!

Tällä viikolla alkoi sitten meikäläisellä 4 viikon kesälomat. En tässä vähään aikaan ole avannut edes tietokonetta tai iPadia, en edes vastannut puhelimeen. Sen verran työrupeaman jälkeen otti aivoon kaikki tietokoneet ja sähköinen kommunikointi. Nyt pystyy taas vähän futismatsien katsomisen välissä olemaan koneellakin ilman ahdistusta ;-)

Lomasuunnitelmia

... ei oikeastaan ole. Koko loma tuli vähän kuin puun takaa, sitä vaan sinnitteli tyyliin 'jaksaa, jaksaa!' miettimättä yhtään mitä sitten teen kun se loma oikeasti tulee. Nyt aion ensimmäisen viikon varmaan lähinnä levätä, varsinkin nukkua paljon. Tässä viikonloppu ja eilinen on tullut nukuttua 12 tunnin yöunia ja päälle parin tunnin päikkärit vielä, on vähän univelkaa... Kelloa en aio katsella ollenkaan vaan herään kun luonnostani herään, nukun kun nukuttaa, en ota mitään suunniteltuja menoja joilla on aikataulu. Tuntuu että kaipaan nyt juuri tällaista täydellistä vapautta. 

Syömisten suhteen harkitsin jo että vetäisin kuukauden Nutrilett-kuurin päästäkseni eroon alkoholittoman kauden jälkeen överiksi menneen juopottelun ja syöpöttelyn jälkeen kerätyistä kiloista. Mutta en jaksa, en viitsi. Rennolla otteella aion taas rajoittaa vaan syödyt kalorit 1500 kcal päivässä ja muuten olla vapaa syömään ihan mitä vaan ruoka-aineita. Kesällä vähän syöminen on helpompaa, koska olen valveilla paljon vähemmän tunteja vuorokaudesta kuin työssäkäydessä. Jos herään klo 13 aikoihin, syön aamupalan ehkä 13.30, sitten lounaan klo 17 aikoihin, päivällisen klo 22 aikoihin, eikä välipaloja kaipaa. Töissäkäydessä päivä jolle syömiset pitää jakaa alkaa jo klo 6.50. jolloin ehtii jo näläntunteita tulla monessakin välissä. 

Tällä hetkellä lueskelen Dan Brownin kirjaa "Inferno". Iltaisin tietysti katselen MM-futista. Ja sitten hankin aiemmin lukemastani Game of Thrones -kirjasarjasta tehdyn tv-sarjan DVD-packina ja niitä tulee varmaan myös katseltua, silloin kun jaksaa ja huvittaa ;-) Pihaan tuli hankittua uusi patsas sentään, ja vähän ruukkukukkia. Muuten en ole tehnyt mitään edes suunnilleen hyödyllistä, eikä se edes kaduta yhtään :DKommentit

 1. Aivan uskomattoman hieno blogi sinulla. googletin terveysliivistä ja löysin tämän ja olen tunnin istunut koukussa lukemassa sitä :) Tulen tämän lukemaan kyllä kokonaan. Sinulla on hieno ja humoristinen tyyli kirjoittaa. Lisäksi sain todella monta hyvää vinkkiä itselleni. Ainakin aion heti etsiä käteeni tuon method purkiston kirjan. t. jäykkä rautakanki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Method Putkisto tosiaan on yllättävän tehokasta jopa ilman asiantuntevaa ohjausta, pelkästään kirjan avulla tehtynä! Itseäni kiinnostaisi seuraavaksi saman sarjan "Kasvokoulu", jolla jotkut sanovat saaneensa roikahtaneita kasvonpiirteitä vähän pirteämmän näköiseksi.

   Poista
  2. Olisiko Putkistolla kirjaa, miten ostat kirurginveitsen ja teet omatoimiliftingin kotivessassa :) Ei taida tähän naamaan enää jumpat auttaa :D. Jään vakituiseksi lukijaksesi ja panen maanantaina Putkiston varaukseen kirjastoon ja sitten kuukaudeksi ähkimään.
   t. rautakanki

   Poista
  3. Heh, samaa luokkaa kyllä vähän minunkin bulldogin-naama on, että eipä taida jumpat merkittävästi vaikuttaa :D Juuri iltapesulla käydessäni naureskelin peilin edessä omaa peilikuvaani, että on melko koomisen näköinen otus kyllä! Suupielet ja leukaperät vaan valahtaa päivä päivältä roikkuvammaksi, ja minusta tulee entistäkin vittumaisemman näköinen bitch!

   Poista
 2. Ansaitsisit Putkistolta provisiota:) NImittäin itse luin Method Putkisto -kirjoituksesi heti tuoreeltaan vuosi sitten. Aloin katsella, missä sitä saisi ohjattuna, ja sopivana ajankohtana, että aikaa olisi. Nyt viime tiistaina aloitin sen - neljä ohjattua tapaamista ja muuten omatoimista harjoittelua.

  Huvittava juttu muuten, että juuri tänään ohjaaja oli laittanut viestiä, jossa oli linkki postaukseesi.

  Rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että Method Putkistoa koskevasta kirjoituksestani on ollut iloa! Omat kokemukseni siitä on sen verran hyviä että olen vaan iloinen jos joku muukin löytää tuon liikuntamuodon, vaikken mitään provisiota mainostamisesta saakaan :)

   Poista
 3. Pidän blogisi tyylistä. Osuin tänne tänään ja löydän jutuistasi paljon omiakin tuntemuksia, sekä myös toisten kommenteista. Laitoin reseptiesi kohdalle kirjanmerkin, on taas tarvetta elämänmuutokselle kaikenlaisen taantumisen jälkeen. Levenneen takamukseni vielä kestäisin, mutta tämä kaiken peittävä väsymys/tympiintyminen .

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Ei ole mennyt ihan elämänmuutos niin suoraviivaisesti kuin luulin vuosi sitten aloittaessani. Minä kun kuvittelin että paino laskisi suoraviivaisesti puolen kilon - kilon viikkovauhtia ja pian olisin jo tavoitteessani. Mutta ei...

   70 kg tuntuu olevan minulle joku hemmetin rajapyykki jossa kroppani haluaisi pysyä. Heti kun menee alle, tulee järkyttävät ahmimis- ja juomishimot joita vastaan on vaikea taistella pitkään. Näin lomalla se onnistuu, kun saa nukkua tarpeeksi ja on muutenkin rentoa, mutta työaikana olen aina sitten jossain vaiheessa langennut jollain tekosyyllä ja ahminut tai juopotellut takaisin sen minkä olen saanut pudotettua parin viikon aikana.

   Poista
 4. TODISTUKSENI

  Kiitos artikkeli! Se koskettaa syvästi sydäntäni, koska olen viime aikoina käynyt läpi jotain vastaavaa asiassa. Nimeni on Anna Anderson Iso-Britannia, en koskaan usko rakkauteen loitsuja kunnes koen tohtori Samuel Oduduwa temppeliin, ja kun hän heittää rakkauden loitsu minua, minun Ex aviomies, joka jätti minut ja 2 lapsemme on 3 vuotta kutsui minut anteeksi kipu, että hän on aiheuttanut minulle ja tähän päivään asti elämme onnellinen perhe, jos tarvitset oikea paikka ratkaista ongelmasi i neuvoja voit ottaa yhteyttä DR ODUDUWA SAMUEL on oikea valinta. Hän on hieno mies, joka on loitsuja vuosien kokemuksella, ja hänen loitsu on ehdottomasti haittaa ilmaiseksi. hän loitsuja eri tarkoituksiin, kuten:

  (1) Jos haluat ex takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat edistää omassa toimistossa.
  (4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Et halua sitoa miehesi / vaimo olla sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Herbal hoito

  Ota hänet tänään: dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  Ystävällisin terveisin,
  Anna Anderson.
  dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti