Oi hitto: räkätauti, tappajakurkkukipu ja pakko tehdä töitä

Sellainen projektitilanne ettei saikkuilu nyt juuri käy, ei ennen maanantaita, ja maanantaina todennäköisesti jo pahemmat oireet on ohi (olen kyllä etänä toisten tartuttamisen välttämiseksi). Pakko vaan kestää, lääkearsenaalin avulla. Tämä on minun peruskomboni jolla aamuisesta kuumeisesta ja keltavihreää räkää jatkuvasti valuttavasta zombiesta saa ainakin melkein työkuntoisen:

  •  Finrexin flunssalääkettä, jossa on tulehduskipulääkettä, vitamiineja ja piristävää kofeiinia
  •  Otrivin Comp nenäsumutetta, joka estää sekä tukkoisuutta että nenän valumista
  •  Lievästi puuduttavia Bafucin-kurkkutabletteja


Saisipa vaikka Havana Clubia...
Muuten olo onkin suhteellisen jees mutta kurkkukipu on jotain ihan uskomattoman kauheaa huolimatta tulehduskipulääkkeestä. Pelottaa ihan kun täytyy nielaista sylkeä, koska jokainen nielaisu tuntuu suunnilleen siltä kuin joku raastaisi viipaleen kurkun sisäpuolelta juustohöylällä irti. Voisi ajatella, että ehkäpä tämä laihduttaa kun minkään kiinteän ruoan nielemistä ei voi edes ajatella, mutta toisaalta latkin parhaillaankin jääkylmää Pepsiä, koska kylmän nieleminen tuntuu vähän vähemmän kammottavalta kuin minkään muun. Ja haaveilen että kohta menen ostamaan jäätelöä 6 tuutin pakkauksen ja yritän selvitä illasta kurkkuni kanssa niiden avulla. Vaahtokarkki kuulemma myös nettivinkin mukaan auttaa kurkkukipuun, sitäkin on pakko kokeilla. Joten hyvästi räkätaudin laihduttava vaikutus ;) Aion kyllä ottaa kotona myös Burana 800 + Panadol 1 g kombon, jos ei sillä lähde niin ei oikein millään... Viina, oikein tiukka kirkas viina auttaisi, jos ei kipua veisikään niin kipu vituttaa kännissä vähemmän (kokemusta on!). Mutta yritän nyt kuitenkin pitää siitä 3 kk alkoholittomuudestani kiinni, vaikka koetus onkin kovin tähän asti. Niinhän vanha kansa sanoo, että

"Jos ei viina, terva ja sauna auta, tauti on kuolemaksi!"

Kumma tauti kyllä, viikonloppuna jo oli kummallinen epämääräisen heiveröinen ja tympeä olo, mikä on aika tyypillinen flunssan ennakko-oire, mutta eilen sitten iski yhtäkkinen kokovartalon lihaskipu ja koko toisen puolen naamaa särky. Tänä aamuna kun heräsin, nuo oireet oli jo lievittyneet mutta tilalla oli pää täynnä räkää ja hirvittävä kurkkukipu. Vanhemmiten käy näköjään vaikeammaksi tämäkin, joskus ennen mulla oli flunssa vaan muutama päivä pikku räänvuotamista ja köhimistä, ja nyt tällaista kipuhelvettiä. No, eiköhän tästä taas nousta pirteämpiin tunnelmiin, ja kun on kauhea kiire  duunien kanssa, eipä ehdi liikaa miettiä omia ikäviä olojaan... Pomo ja asiakkaat tekevät minulle taatusti räkätautia ikävämmän olon, jos sovitut hommat ei ole maanantaina valmiita ;-)

Kommentit