Koirilla taas flaidiskausi sekä lahjaksi saatu "äitiysvaate"

Vähän on ollut taas väsynyttä meininkiä meikäläisen elämässä.

Pääsyylliset, tässä sulassa sovussa
Jo ikääntyneet rouvakoirat ovat taas alkaneet rähinäkauden. Niillä on niitä useampia ollut
vuosien mittaan, mutta aina ne on ajan kanssa ja sinnikkyydellä ohi menneet ja sopu palannut taloon. Pörisijä ja hyökkäilijä päätyy meillä varoituksen jälkeen niska-persotteella jäähylle terassille ja siellä saa olla kunnes tunteet taas viilenee. Ja kun minä olen töissä, koirat ovat nyt eristettyinä eri huoneisiin.

Mutta kovapäisiä ovat terrieriakat kun sotajalalle ovat ryhtyneet. Viimeisen 4 päivän aikana olen vuoronperään raahannut terassille otuksia varmaan 3-10 kertaa päivässä. Ja sen oikein huomaa kuinka koirien välillä on "sähköä ilmassa" koko ajan, ja räjähdys ja päällehyökkäys voi tapahtua koska vaan. On niitä saanut ihan repiäkin irti toisistaan, kun parilla kertaa en ole ajoissa ehtinyt jo murinavaiheessa väliin. Ja nämä kun kiinni käyvät, käyvät ihan tappomielellä, ja irti repiminen on melkoisen haastavaa toisinaan kun kumpikaan ei anna periksi. Mutta tätä se on, näistä kausista on ennenkin selvitty ja selvitään nytkin, stressaa vaan jumalattomasti olla koko ajan, yölläkin, hälytysvalmiudessa pörinöiden ja hyökkäysten varalta. Kaljanhimoa vanhassa suurkuluttajassa tällainen stressi synnyttää, mutta toistaiseksi päätös tipattomasta tammikuusta on silti helpostikin pitänyt.

Voi taivas mikä mammamekko

Sain mutsilta joululahjaksi sinänsä ihan kivan näköisen Desigualin mekon, mutta nyt kun tuli kokeiltua, tajusin että ainakaan ilman vyötä tätä ei varmaan tule käytettyä. Näyttää varsinkin sivultapäin ihan äitiysmekolta. Ihan kuin alkaisi iso vatsa paisua jo heti tissien alta. Tämä ei tosiaan peitä joulupöhötystä, vaan tuplaa sen visuaalisesti :D No, ehkä sitten kun olen hoikempi ja ilkeää käyttää vaikka leveän vyön kanssa. Toistaiseksi: kaapin perälle muiden epämääräisten rytkyjen sekaan.
Kommentit