ATK-nikkarointia ja massiivinen kaljoitteluretkahdus

Eilen sain idean, että menen ostamaan tietokoneeseeni paremman näytönohjaimen, koska uusimmat pelit ei enää kovin täydellisesti pyörineet vanhalla uskollisella näytönohjaimellani, vaikka olin ylikellottanut sen aika tappiin. Kävin hakemassa sitten CruzBrokerilta Nvidia 780-näytönohjaimen. Asennuksen kanssa tuli vaan pikku ongelma: se ei mahtunut oikein PC:ni koteloon. Normaali järkevä ihminen olisi todennut, että ei voi mitään, täytyy ostaa isompi kotelo, mutta minä halusin päästä pelaamaan uudella näytönohjaimella HETI joten ryhdyin luovaksi. Leikkelin näytönohjaimesta sivuleikkureilla ulointa metallikuorta vähän pois, ja lisäksi pahoinpitelin PC:ni koteloa vääntelemällä pihdeillä kovalevyä pitelevän kehikon mutkalle niin että näytönohjain mahtuu. Nyt on kovalevy sitten ilmastointiteipillä kiinni ihan muualla kuin aiemmin. Mutta toimii, JEEEE!!!!

Uusi näytönohjain


Kone ATK-nikkarin helvetistä iskun jälkeen
Kävin 500 euron tietokoneeseen tuhlaamisen kunniaksi syömässä gastropub Kaskessa joka on lähellä kotiani. Söin alkuun vihersalaatin ja pääruoaksi pinaattirisottoa ja salviakanaa punaviinikastikkeella. Päätin ottaa myös ison oluen, mikä oli virhe kuten myöhemmin osoittautui...

Nautittuani aterian ja saatuani pitkästä aikaa kaljan, alkoi kaljanhimo kasvaa merkittävästi. Aloin ajatella ahdistavia joulunpyhiä äitini valvovan silmän alla, ja sitä kuinka en oikeastaan yhtään rentoudu näinä vapaapäivinä koska täytyy mennä vanhemmille... Sitten kun näytönohjaimen asennus ei mennytkään "heittämällä", käytin sitä tekosyynä hakea pari ASENNUSKALJAA lähikaupasta, joka valitettavasti on 100 metrin päässä kotioveltani joten helppo kipaista.

Juotuani ne pari asennuskaljaa ja päästyäni pelaamaan, nousuhumalan himo olikin kasvanut jo suureksi, ja hain lähikaupasta tällä kertaa reilusti ihan sixpackin isoja kaljoja. Plus tietenkin kännimättöä: Kartanon perunalastuja, Fazerina-levy, aamua ajatellen energiajuomaa, pakastepizza... Kaikki mitä ostin tuli syötyä ja juotua. Kivaahan se oli mutta morkkis on lähinnä painovaikutusten takia aikamoinen. Sitä myös häpeän, että loppuillasta lauloin täysillä Youtubesta kaikkia hirveitä karaokeklassikoita kuten "Aikuinen nainen" tai "Täällä pohjantähden alla", ja naapurini on joutunut kuulemaan sitä elämöintiä kolmeen asti aamuyöstä - seinän takana asuu lapsiperhe... Onneksi asun rivitalon päätyasunnossa joten vain 1 naapuri on mahdollisesti häiriytynyt kalsarikännihuveistani. Kosto tuli kyllä klo 8 alkaneen epävireisen lapsen pianonpimputuksen muodossa tänä aamuna ;-)

Kommentit

 1. Joo, aika tuttu juttu tuo käsistä lipeäminen. Ja kun tiedossa joulu siellä "valvovan silmän" luona. Peleihin uppotuminen kaljapäissään on ihan toisesta sfääristä kuin selvinpäin, se on ihana nautinto jonka ei soisi loppuvan koskaan, ja se on just se mitä mä ainakin selvinpäin ollessa kaipaan. Aika menee kuin siivillä ja maalliset murheet on jossain kaukaisuudessa.
  Valitettavasti juopotteluun liittyy just toi syöpötteleminenkin, joulu ei ainakaa paranna tilannetta. Katastrofeista huolimatta, hyvää joulua ja ilahdutathan meitä lukijoita vielä ensivuonnakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, pelaaminen kännissä, ai jai se on ihanaa <3 Sitä unohtaa täysin reaalimaailman ja elää täysin niissä pelin tapahtumissa. Kun taas selvinpäin olen huomannut etten osaa uppoutua tarpeeksi oikeasti nauttiakseni, se on vähän semmosita että taustalla on vähän pitkästynyt olo, ja sitä vaan jotenkin yrittää keskittyä peliin vaikka tuntuukin että sekin on vähän tylsää. Sama peli muutaman kaljan jälkeen imee täysin mukaansa.

   Hyvää joulua sinulle ja kaikille muille lukijoille myös!!! Varmasti jatkan ensi vuonnakin tätä bloggailua vielä :)

   Poista

Lähetä kommentti