Kirjoja ja tietokonepelejä

Pahan kaamosmasennuksen vallassa, kun ei jaksa tehdä oikein mitään, olen nyt löytänyt helpotuksen kirjoista ja tietokonepeleistä. Ihana kääriytyä vaan lämpimään vilttiin ja lukea tai pelata <3

Luettua: Pekka Matilaisen Kupoli

Rakastan historiallisia romaaneja, ne ikään kuin vievät mielikuvituksessa ihan toiseen aikaan ja toisiin tapoihin, mikä on hyvin piristävä fantasiamatka. Tällä kertaa luin työkseen renesanssiajan Firenzeä tutkineen Pekka Matilaisen 1400-luvun Firenzeen sijoittuvan jännitysromaanin, ja oli hyvä lukukokemus. Pointseja pyrkimyksestä historialliseen korrektiuteen henkilöiden ja tapahtumien suhteen, ja siitä ettei kirjassa ole juurikaan imeliä rakkaustarinoita, joita inhoan.Pelattua töissä: Googlen robottipeli

Päivän piristys töissä oli, kun joku vinkkasi, että Googlen logoa klikkaamalla saa käyntiin pienen pelin, jossa pitää ohjata sankari läpi radan törmäämättä pahisrobotteihin. Tuota sitten tulikin kokeiltua, ja tuli työkavereiden kesken vähän kilpailua, kuka saisi kovimman ajan suorittamisesta. 

Nyt pelattavana: Assassin's Creed IV:  Black Flag

AC-pelisarja on yksi suosikkejani, josta olen pelannut läpi kaikkia aiemmatkin osat. Joten tätä uusinta, 1700-luvun Karibialle sijoittuvaa merirosvoseikkailua olen odottanut, ja nyt tiistaina se julkaistiin PC:lle! Tässä sarjassa eri peleissä seikkaillaan eri historiallisina aikakausina, ja pelintekijä on nähnyt paljon vaivaa esim. aseiden, vaatteiden ja rakennusten historiallisen korrektiuden suhteen. Tässä kuvamakupaloja Karibian seikkailuistani, jotka tulevat jatkumaan vielä pitkään, läpipeluu ei ole lähelläkään vaikka en meinaa malttaa irrottaa itseäni tästä pelistä niin kauan kuin sitä riittää :) Unet jää vähiin kun pelaamista ei voi ennen aamuyötä lopettaa, vaikka pitäisi mennä yhdeksäksi duuniin!
Pelin alkutekstit

Meritaistelu myrskysäässä

Uimalla laivalle aarresaaren tutkimisen jälkeen

Aah, aurinkoa ja palmuja näin syksyn keskelle!


Meikäläisen pikku laiva Havannan satamassa. Rommia äkkiä janoiselle miehistölle!


Kapakassa on hyvä meininki. Miten mulle just tuli mieletön rommijano!
Tehtävää suorittamassa. Sankari jälkimmäinen kuvan miehistä.
Yöllä ja sateessakin pitää seikkailla. Niin paljon aarteita etsittävänä ja kusipäitä salamurhattavana, niin vähän aikaa!
Palkkamurhatehtävää suorittamassa. Kohde 76 metrin päässä. 

Pelissä on paljon kauniita rakennuksia ja kukkasia. Myös viidakkoa ja trooppisia saaria.
No niin kaupunginvartijat, kannattiko hyökätä minun kimppuuni????

Kommentit