Vihdoinkin paino alkaa kutosella :)

On sitä viikkokausia kitkuteltukin 70 ja 71 kilon välillä, pääsemättä millään uudelle kymmenluvulle. Nyt eilen kuitenkin ensimmäistä kertaa paino alkoi kutosella: 69,6 kg. Näin huolimatta viikonlopun pienestä jäätelön ja muun sopimattoman mussutuksesta. Ehkä tämä paino-haamurajan alitus nyt motivoi taas tsemppaamaan kunnolla dieetin kanssa, eikä niin että mitä väliä jos yksi jäätelö, tai yksi energiajuoma, tai yksi sitä tai tätä...

Mitat ovat tässä vaiheessa:
Rinnanympärys: 99 cm
Vyötärönympärys: 80 cm
Lantionympärys: 101 cm

Ja paino siis 69,6 kg. Tässä painossa en enää koe näyttäväni varsinaisesti isolta tytöltä tai lihavalta, jos en nyt sitten hoikaltakaan. Totaalisen huomiotaherättämättömältä painon suhteen, tavikselta. Ja niin on hyvä.

Tässä kuvia. Auringonpaisteen myötä on iskenyt taas kirottu oranssius ihoon - minusta tulee aina kesällä luonnostaan sen värinen kuin mitä irvitään ihmisistä tulevan liiallisella itseruskettavien käytöllä :\
Kommentit

 1. Onnea, Plussapallo, uudelle kymmenluvulle pääsemisestä! Näytät tosi hyvältä!

  Olen tässä viime viikkoina lukennut blogisi läpi (on tainnut olla ensimmäinen blogi ikinä, jonka olen lukenut alusta loppuun), ja todennut, että meissä on hyvin paljon samaa, vaikka tietysti on erojakin. Sinun blogisi on blogeista ehdoton suosikkini, ja odotan aina innokkaasti uutta postaustasi. :-)

  Tsemppiä myös sinne työkiireisiin! Onneksi lomasi alkaa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta että joku on jaksanut lukea mun angstauksia ja sekoiluja koko blogillisen :D Vähemmästäkin luulisi masentuvan. Mutta kiva, jos on ollut jotain iloa :)

   Lomaan onneksi enää 11 työpäivää. Paljon, liian paljon on hommaa mikä pitää saada tehtyä ennen lomalle lähtöä. Tässä juuri ajattelin, että näin työpäivää lopetellessani taidan käydä ensin kävelemässä, ja sitten jatkaa samoja hommia taas :\

   Poista
 2. Vau! Sun vartalotyypillä tuo on jo todellla imarteleva, koska kurvit oikeissa paikoissa, eli tisseissä ja lanteissa. Veikkaan että jos jaksaisit muutaman hymyn heittää sinne ja tänne, niin miehiä alkaisi pörräämään ympärilläsi. Miehet ovat ihan villinä kurveihin!
  Ja onnittelut sitkeydestä, jota sinulla on 100-kertaisesti tavis-tallaajaan nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä, minä tosiaan näytän jostain syystä tässä painossa kropaltani nyt paljon paremmalta kuin silloin kun tätä blogia aloitin. Esim. blogin alkutilanteessa (http://kaljamahalady.blogspot.fi/2013/03/aloitus.html) painoin 73 kg, vain kolmisen kiloa enemmän kuin nyt. Eikä mulla nyt ole tuollaista möhömahaa ollut aikoihin. Liikuntaakaan en ole harrastanut joten sekään ei selitä kropan muodon muuttumista. Tosin se Method Putkisto -ohjelma jonka jossain vaiheessa tein paransi kyllä ryhtiä huomattavasti niin että lantio ja maha ei enää työnny niin pahasti eteenpäin kuin tuossa aloituskuvassa.

   Tuota sitkeyttä itsekin välillä ihmettelen, koska tosiaan tässä blogissa on pitkä historia totaalisen tahdonvoimatonta ja ei-sitkeää uusien kuurien aloittamista ja aika pian luovuttamista ja lihomista takaisin. En enää oikein itsekään uskonut että pystyisin laihduttamaan muutamaa kiloa enempää. Mutta tässä sitä ollaan, enää 4,7 kg tavoitepainosta :) Jos minä pystyn siihen, niin ihan varmasti jokainen muukin.

   Poista
 3. Näytät todella upealta! Pitäs tässä itsekin tsempata et pääsis nyt edes sen alle sadan, koska kyllä ne tulokset sitten palkitsee. Oletko joutunut/päässyt ostamaan uusia vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä juuri ostanut. Joitain on sellaisia vanhoja, kuten tuo kuvassa päällä oleva Desigualin paita, jotka ei ole vuosiin mahtuneet päälle mutta mahtuu taas. Kesälomalla täytyisi keskittyä tuohon vaatteiden hankkimiseen, heittää ne 46-50 kokoiset kaavut menemään ja hankkia sopivampia ja vähemmän kaapumaisia ;)

   Poista
 4. jokos LC 01: set ollut jalassa;-)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ^^ Tuli vaan mieleen onko kukaan tuttu/sukulainen/työkaveri huomannut, että olet laihtunut melkoisesti lyhyessä ajassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kukaan ainakaan sanonut huomanneensa. Toisaalta teen työtäni miespuolisten nörttien keskellä, tuskinpa nuo mistään painosta kommentoisivat vaikka huomaisivatkin.

   Poista
 6. Olet sutjakassa kunnossa jo nyt, onnittelut! Heti kun vaatteet käyvät isoiksi niin kaikki pois kiertoon, kaikki! Ne ovat mennyttä elämää etkä tule niitä enää koskaan tarvitsemaan, eikö? Estää omalta osaltaan takaisin lihomista. Myös heti jos uudet vaatteet alkavat kiristää, kurinpalautuksen aika. Olen iloinen että olet onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan halua enää joutua ostamaan vaatteita erikoisliikkeistä sen takia, ettei tavallisten kauppojen valikoimasta mikään mahdu. Kun plus-koon kamoista eroon olen päässyt niin sitä vaihtoehtoa en edes halua jättää auki, että jättäisin ne kaappiin odottamaan tulevaa takaisin lihomista. Tätähän äitini ehdotti, että säästä nyt ne vaatteet koska kumminkin tarvit niitä vuoden parin päästä. Minä totesin että niin häviäjäasenteelle en sentään ryhdy. Jos niin käy että lihon, ostan sitten uudet vaatteet, mutta tarkoitus on etten lihoisi.

   Nyt alkaa kyllä jo tuntua että on onnistunut, vaikken vielä ihan tavoitteessa olekaan. Siitä täytyy osaltaan kiittää myös niitä kriittisiä, jotka ovat arvostelleet valitsemaani painonpudotusmenetelmää sekä pienten repsahdusten aikana mananneet yhä uusia ahmimisia ja takaisin lihomista. Minä vaan nimittäin sisuunnun sellaisesta palautteesta ja tulee asenne, että minä muuten näytän että onnistun.

   Poista
 7. Todella hyvältä näytät. Olen kateudesta vihreä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itsekin noita kuvia katsoo että oho, näytänkö minä tuolta? Sisäinen identiteeetti kun on edelleen se tynnyrimahainen tantta, ja nyt alkaa huolestuttavasti olla niin että jos seinään törmää, niin puskurit ottaa siihen kiinni ensimmäisenä eikä vatsakumpu :D

   Poista

Lähetä kommentti