Päivän naurut: WC-pyttyyn juuttunut Vauva-palstailija

On se helppoa olla iloinen kun on helvetin paska huumorintaju. Olen nauraa röhötellyt tässä viimeisen vartin lukiessani foorumikeskustelua ja siihen tulleita vastauksia aiheesta, kun ylipainoinen henkilö on juuttunut vessanpyttyyn kiinni. Tiedän kyllä että kirjoitus lienee provo, mutta se ei vähennä yhtään sen viihdearvoa, kun visuaalinen mielikuvitukseni pääsee elävästi kuvittelemaan tapahtumasarjan.

Pakkohan sitä oli avata teksti, jonka otsikko oli niinkin lupaava kuin "APUA!MUN PYLLY ON KIINNI WC PÖNTÖSSÄ!"

Eikä lähde millään irti. Asun yksin mitä teen! En oikeasti pääse irti mitenkään. Yritin saippuaakin laitta väliin siis kurkotin saippuan altaalta, mutta ei auta. Mitä teen ole yksin täällä vessassa eikä mulla ole kuin tabletti tässä puhelin siis jossain olkkarissa. Asun kyllä kerrostalossa, mutta en kehtaa huutaa täältä, kun enhän pääsisi edes ovea avaamaan. Olen kyllä aika läski ja hetkeksi päästin pyllyn valumaan pönttöön ja nyt en pääse mitenkään irti. Olen yrittänyt jo 40min , mutta en vai pääse. Mitä teen ?? Tämä ei nyt oikeasti ole mikään naurun asia.
Anteeksi, mutta mua naurattaa :D

Puhumattakaan hauskoista vastauksista.

Ajattele positiivisesti. Jos paskahätä iskee olet jo paikalla. Kyllä se siitä, kaikkeen tottuu. 
Pieraset kunnolla, lennät kattoon. 
Vedä vessa, vesi voitelee persposket ja sitten vapaudut kuin korkki kuoharipullosta. (toim. huom. kuuluukohan siitä myös samanlainen PLOPP kuin kuoharipullosta???)
Koita kädellä tehdä ilmatasku hanurin ja renkaan väliin josko sillä irtoaisi? :D 
Keikuta pönttöä liikkumalla puolelta toiselle niin että se irtoaa lattiasta. Sitten ryömit perse pöntössä vai pitäisikö sanoa pönttö perseessä soittamaan palokunnan apuun.(tot. reps :D)
Kätevää. Pönttö integroituna perseeseen. On aina istuin ja hädän tullen laskee vaan menemään. Homo sapiens 2.0 evoluutioversio. (Mutta jos ketjun aloittaja kuolee janoon tai nälkään pöntölle juuttuneena, Darwin Awards -palkinto olisi paikallaan!)
 Alkuperäinen palaa asiaan.

Nyt onkin isompi ongelma. Kiemurrelessani pöntöllä, pöntö irtosi lahttiasta ja jäi kiinni perseeseni. No sitten yrtin repiä sitä irti ja kaatusin selälteen pöntön päälle ja se särkyi palasiksi, mutta mitenkäs minä tämän selitän. Aika noloa ilmoittaa johonkin mitä kävi. Nyt vessassa on vain reikä lattialla. Ap
Otan osaa, sen mitä naurultani pystyn. Kokemustakin on, tosin ei juuttuneen perseen osalta. Mutta kerran opiskelijana vahingossa irrotin pöntön kun darrassa yritin roikkua siitä pitääkseni itseäni pystyssä oksenteluiden välissä. Irtosi koko hemmetin pytty ja kaaduin pönttöä halaten lattialle selälleni. En selitellyt huoltomiehelle yhtään mitään vaan hänen tehdessä työtään keskityin hermostuneeseen koiran kanssa leikiskelyyn, ettei rööri-reiska vaan kysyisi multa mitään.

Valitettavasti ketjussa ei ole toteutettu tätä toivetta:

Voitko ottaa tabletilla kuvan ja linkata sen tänne, kiitos. Kuva auttaisi arvioimaan tilannettasi ja antamaan valistuneempia vinkkejä irtipääsyyn.
Mutta se asiahan voidaan korvata netistä löytyneiden kuvien avulla.


Ohjelmasta "Stuck in the Toilet: Untold Stories of the ER" 

Kommentit