Anton & Anton ruokakassi nro 2

Tuli sitten toisen kerrankin tilattua kassi, jotta pääsin taas 6 päivän päivällisistä ilman miettimistä. Kivat ja helposti laitettavat ruoat taas olivat, ja toimitus tapahtui kuten oli sovittu. Laitan tällä kertaa ohjeitakin vähän noista ruoista.

Kassin sisältö. Kampelafilepakkaus puuttuu kuvasta.
Ensimmäisenä iltana tein keitettyjä uusia perunoita, keitettyjä parsoja ja kampelafileitä limeaiolin kera. Kampelat vaan suolattiin, sitten leivitettiin venhäjauhossa, munassa ja korppujauhossa ja paistettiin. Limeaioli oli valmiina kassissa muovirasiassa, joten sitä ei tarvinnut itse tehdä.


Seuraava annos oli Caesar-salaatti kanalla ja rapealla pekonilla. Tämä oli todella maukasta. Ohje löytyy ruokaohjesivulta tästä linkistä.


Lopuksi yksinkertainen kesäkurpitsakeitto vuohenjuustolla. Valmistus oli niinkin yksinkertaista, että ensin kuullotettiin kattilassa sipulia ja kuutioitua kesäkurpitsaa (400 g) voissa. Sitten päälle puoli litraa kasvislientä ja keitettiin 20 minuuttia. Lopuksi sekaan 100 g Sante Maure vuohenjuustoa ja soseutus sauvasekoittimella.


Kiva keksintö kyllä tämä ruokakassi. Nyt en ihan hetkeen silti varmasti tilaa, kun välillä on kiva laittaa itse omien mielitekojen mukaan suunnittelemiaan ja ostamiaankin ruokia.

Kommentit

  1. Sulla on kyllä taito tehdä näyttäviä annoksia ja osaat valokuvata ne hyvin.Hyvä kauppakassi taas kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tuollaisten asioiden suhteen jonkinlainen esteetikko, minä nimittäin mietin annoksen ulkonäköä myös silloin jos syön yksin enkä edes kuvaa ruokaani. Se vaan tuntuu jotenkin henkisesti tyydyttävämmältä se ruoka-annos, jos se näyttää kauniilta, vaikka olisi aika yksinkertaistakin.

      Poista

Lähetä kommentti