Aina on joku tekosyy sortua laihdutuskuurilta: nyt jääkiekon MM-kisat

En ole niin valtavan aktiivinen jääkiekon seuraaja, mutta MM-kisoja tulee kyllä katsottua. Ja tässä taas uusi syy miksi tehokasta laihduttamista pitää siirtää aikaan "joskus myöhemmin". Eihän se nyt ole oikein sama asia fiilistellä vaikka Leijonien Venäjä-maaottelua huomenna kädessä joku ankea yrttiteemuki tai sokeriton cola kuin kunnon pint ohrapirtelöä. Lauantaina tuli taas ihan pikkuisen vaan kaadettua sixpacki Karhuja jännittävän Slovakia-pelin kaveriksi. Täytyihän sitä jo hermojännitystäkin jollain helpottaa, kun olin pistänyt satasen vetoa Suomen voiton puolesta ja alkuun näytti että nyt ei tule mitään Leijonien pelistä, hyökkäykset ihme pitkien toivotaan, toivotaan -kiekkojen lätkimistä jonnekin epämääräisesti toisen maalin suuntaan. Mutta Suomi pelasti päiväni ja sain juoda voitolle, sen sijaan että olisin juonut tappiovitutuksen torjuntaan (kumpikin on kyllä hyvä tekosyy).

Jotenkin vaan oluen kanssa matseihin eläytyy niin paljon syvemmin. Jos en joisi, todennäköisesti
istuisin rauhallisesti sohvalla ja seuraisin peliä vähän väliä muita asioita ajatellen sivusilmällä. Ainakin jos ei koko ajan tapahtuisi kauheasti, ajatus harhautuisi muualle. iPadiinkin helposti tarttuu ja alkaa samalla surffata netissä, kun pitkästyttää.

Fiilis jos Suomesta tulee maailmanmestari!
Minä tosin tyydyn örisemään alasti yksin kotonani :D
Mutta kun saa juoda kaljaa, matsista tulee ihan erilainen kokemus. Sitä ei malta edes jännitykseltä paikallaan istua vaan pitää ravata edes takaisin huonetta, välillä hyppiä ja pomppia ja mesota ääneen telkkarin ääressä. Ja matsin jälkeen on niin kierroksilla ettei nukkumaan pysty tunteihin. Sitä tuntee todella elävänsä ja kokeneensa jotain hienoa. Pahus kun samalla tavalla ei osaa kokea ilman kaljaa, kun siinä kaljassa on niin julmetusti kaloreita!

Mutta huomennahan on ihan pakko muutama tölkki ostaa, varmaan Karjalaa (Karjala takaisin tölkki kerrallaan!) kun ihan vanhaa vihollista Venäjää vastaan pelataan!

Kommentit

  1. Voi kuule kyllä ilman kaljaakin matsi maistuu! Alkupeli voi olla sellaista tasaista seuraamista, mutta päästelet vaan tarpeeksi ääniä ja huudat niin sisäinen duracell saa kyytiä ja joutuu viuhtomaan pitkin olohuonetta varsinkin tiukassa kolmannessa erässä.. Vaikka kalja muuten maistuukin, niin peliin se ei itellä kuulu, vie vaan kaiken skarppiuden pois itse pelin seuraamiselta :) Suomi voittooon!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on tarkoitus kyllä katsoa Tsekki-matsi ihan ilman alkoholia, on sellainen peli että varmasti jännitystä riittää muutenkin :) Jännittää nyt jo Leijonien puolesta kovasti!

      Poista

Lähetä kommentti