Käynti Salon Megamyynti Areenassa

Tuli käytyä lauantaina Salossa tuttuja tapaamassa, ja kuulin samalla että sinne on avattu outlet-tyyppinen myymälä nimeltä Megamyynti Areena, jossa on isoilla alennuksilla esimerkiksi vaatteita ja kenkiä. Halusin käydä katsomassa paikan ja eipä sieltä ilman ostoksia ulos selvitty... Mutta mielestäni ihan kivaan hintaan sain sen minkä ostinkin, suurimmassa osassa oli -50% alennus alkuperäisestä hinnasta. Tässä ostokset.

Puna-musta-valkoinen jakku merkkiä Blanca. Tämä oli niin minun värinen ja tyylinen että oli pakko ostaa. Normaalihinta oli 169 euroa, alennuksen kanssa 84,50.


Tuzzi-merkkinen pusero, alkuperäinen hinta 87,90 ja alennettuna 43,95.
Signature-merkkinen värikäs t-paita, alkuperäinen hinta 49,90 ja alennettuna 24,95. Taidan olla mummoontumassa hyvää vauhtia kun tykkään tällaisista kukallisista paidoista - vielä 5 vuotta sitten olisin sanonut tuolle että hyi olkoon mikä kirjava kauhistus ;-)

Sitten tuli ostettua vähän värikkäitä asusteita ja koruja. Tässä Nini's Belt merkkisen ison suorakaiteen muotoisen huivin kuvio läheltä kuvattuna. Huivi maksoi kympin.

Isot höyhenkorvakorut. Näitä varmaan tulee lähinnä käytettyä muuten kokomustan asun väriläiskinä, enkä kyllä esim. töihin laittaisi, tuntuisi vähän liiallisen huomiota herättävältä. Hinta alennuksen kanssa 5,95.
Iso turkoosi Ibero-kaulakoru. Hinta alennettuna 14,95.

Kommentit