Peruspuvuston kokoamista: paidat

Kesäisen peruspuvuston kokoaminen on jatkunut paitaosastoon. Peruspuvusto-ohjeessa käskettiin hankkia 6 paitaa, jotka sopii yhteen kaikkien ala- ja yläosien kanssa. Minulla näitä nyt on 8, ja tuo tunika ei ainakaan sovi kaikkien ylä- ja alaosien kanssa, mutta se onkin bonuskappale sen kuuden päälle ;-) Osa näistä on jo aiemmin hankittuja, mutta otettu mukaan peruspuvustoon kun tykkään ja on vielä hyväkuntoisia, ja osa uusia.

Ohut pitkähihainen pusero, hankittu Klingelistä. Juuri sellainen "värioksennus" joita rakastan ;-)
Tummansininen paita, jossa vatsaa peittävä läpinäkyvä liehukse edessä, ja helmikoristelu. Klingelistä tämäkin.

Valkoinen Gerry Weberin T-paita helmikoristeilla. Näköjään ryppyinenkin ostoskassin jäljiltä ;-)

Pier One -merkkinen toiselta puolelta hihaton ja toiselta puolelta hihallinen paita
Hillityn pukeutumisen ystävät vapiskaa: Desigualin värikäs t-paita

Paita merkkiä Tuzzi.
Signature-merkkinen T-paita.
Desigualin tunika, jonka väristä ja kuviosta tykkään. Ei voi kyllä ilman toppia käyttää näin isotissinen, tai on kaula-aukko aika irstaan näköinen. 

Päivän asu

Tänään ei ollut kovin riemunkirjava fiilis joten valitsin aamulla mustat housut ja tummansinisen paidan. Valkoista koiraa ei valitettavasti saanut töihin asusteeksi mukaan ;-)


... ja vielä blogin ulkoasun uudistus tulossa

Tässä lähiaikoina voi blogin ulkoasu olla välillä vähän sekaisin, kun ajattelin vaihtelun vuoksi muuttaa ulkoasua ja värimaalmaa. Todennäköisesti saan kyllä muutoksen valmiksi tänään, ellei sitten iske perfektionismi, niin että etsin tuntikaupalla netistä jotain täydellistä taustakuvaa tai väriä tms ;-)

Kommentit

 1. Kirjoitin eilen tähän, että niin hyvältä näytät.
  Sitä ei kuitenkaan ollut tässä, joten nyt uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuntuu itsestäkin että vähitellen sitä alkaa ymmärtää millaiset vaatteet sopii omalle vartalonmuodolle ja mittasuhteille. Ei enää yritä väkisin käytätä niitä tiukkoja trikoopaitoja farkkujen kanssa, joissa jokainen vyötärönseudun läskimakkara näkyy ;-)

   Poista
 2. minusta et ole mitenkään lihava, mut sinulla on huono vaatemaku. Tai itse en pidä noin värikkäistä ja noi toiset on sitten tanttamaisia. Oletko ajatellut koskaan mekkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun makuni on juuri värikkyys, rakastan vahvoja värejä, ja niistä en kyllä luopuisi siitä syystä esimerkiksi että muut pitävät sitä huonona makuna :) Tuntuu että jotenkin kun on niin tummanpuhuva ja synkän näköinen kuin minä, tarvii vähän piristystä vahvoista väreistä. Näytän ihan kaamealta jossain beigessä tai utuisen vaaleansinisessä.

   Tanttamaisuus taas on ollut tyylini jo alle parikymppisestä, mistä äitini aina valitti kun olin nuori. Minä olin jakkupukutantta 20 v:nä, sittemmin rennommin pukeutuva tantta :D Mutta joo, minä vaan tykkään ns. tanttavaatteista joten siksi niihin pukeudun.

   Mekkoja käytän toisinaan mutta töissä ne tuntuu usein vähän liialliselta, ellei sitten ole ihan rento puuvillamekko tms. Muut kun siellä on yleensä farkuissa ja t- tai collegepaidassa. Vapaa-ajalla taas käytän lähinnä pieruverkkareita ja muita vaatteita joissa ei koirankarvat ja kura haittaa, joten mekkojen käyttötilaisuudet on vähän vähissä...

   Poista

Lähetä kommentti