Ihanat Gudrun Sjödenin vaatteet - mutta missä niitä voi käyttää?

Äitini joskus tilasi mulle Gudrun Sjödeniltä lahjaksi jotain kodintavaraa, ja sen jälkeen mulle on tullut aina niiltä kuvasto. Nyt tuli taas talvikuvasto, ja ai että minä värikkään ystävänä rakastan niitä vaatteita. Haluaisin niin monet niistä uudenkin kuvaston vaatteista.

Ongelma vaan on, että missä noita tuommoisia voisi käyttää? Konttorilla näyttäisi vähän oudolta, kun siellä koodarit on farkuissa ja college- tai villapaidoissa ja muut perinteisissä business-univormuissa. Olisi siellä vähän outo lintu seassa jos pistäisi jotkut hippityyliset Gudrunit päälle :D Herättäisi ainakin huomiota mustaan, harmaaseen ja siniseen pukeutuvassa miesvaltaisessa massassa, omaan makuuni liikaakin.

Vapaa-ajalla taas tuntuu että nuo on jotenkin liian "hienoja", kun kuitenkin lähinnä röhnöttää kotona tietokoneen edessä ja välillä käy yksin syyspimeässä kävelemässä. Ei siihen tarvita kuin pieruverkkarit tai kuluneet kotifarkut. Juhlavaatteitakaan eivät oikein ole. Mutta silti näitä seuraavia tekisi ihan kauheasti mieli:


Kommentit

 1. tuo tumma kukka-paita näyttää mun silmiin ihan toimistokelpoiselta.

  mulla on joitakin "arjesta irtautumis-rutiineita" ja arjesta irtautumisvaatteita. ei kaapin täydeltä, mutta pari kappaletta. eli käyn joskus teatterissa tai muuten vain matkustan esim. junalla vieraaseen kaupunkiin ja asun hotellissa. silloin on kiva laittaa hiuksia kivasti ja laittaa sellaisia vaatteita päälle, jotka ei oikein ole siihen omaan arkeen kaikista käyttökelpoisimmat, mutta joista pitää. kyllä musta on kiva kun on jotain vähän sellaista, jonka tekee vain itseään varten, ja jossa voi vähän irtautua niistä omista sosiaalisista ympyröistä. ja niihin tilanteisiin sopivat vaatteet :) ei sulla välttämättä tule ehkä juuri noita tilanteita, mutta jotain muunlaisia arjesta irtautumistilanteita ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota harmaata tai violettia huovutettua paitaa mietin tosissani tilata, koska tosiaan ne käyvät ihan tavallisten housujen kanssa konttorivaatteeksikin. Harmi kun nuo ihanat pussihousut tai liehuhameet taas ei ;)

   Kiva ajatus kyllä tuo että joskus voi pukeutua juuri niin kuin haluaa miettimättä "sopivuuksia". Tuota ajatellen minäkin voisin hankkia vaikka tuon perulais-asun, ehdottomasti lierihattuineen, ja toisinaan liikkua sen näköisenä kulmilla. Ei töissä ehkä, mutta vaikka kaupungilla vapaapäivänä.

   Poista
  2. Minusta nuo on ihan käypiä työvaatteita sinne harmaaseen toimistoon. Itsekin työskentelen IT-alalla ja välillä pukeutumisella voi räväyttää! Maailma tarvitsee aira samulineja!

   Poista
  3. Mainio asenne, Anonyymi! Itselläni valitettavasti on pitkä historia itseni häpeämisestä ja ihmisten (arvostelevien) katseiden pelosta, joten minusta ei vielä tuohon oikein ole. Siihen asti olen päässyt että en koko ajan enää ajattele että mitä ne minusta ajattelee, näytänkö nololta, käyttäydynkö nolosti, puhunko noloja, mutta se taitaa olla vielä liikaa että erityisesti tarkoituksella tulisin huomatuksi ;)

   Poista
 2. En ole koskaan mitään Gudrunilta ostanut, mutta sen mitä olen Gudrunin vaatteita nähnyt, niin värit viehättävät minuakin kovasti. Sen sijaan vaatteiden kaapumaisuus ja muodottomuus eivät viehätä, ja siksi en ole kai vaatteista sen enempää kiinnostunutkaan. Tosin nämäkin ovat ehkä taas jotain ennakkoluuloja, kun onhan näissä sinunkin kuvissasi muutama "ei-kaapu". Tuo viimeinen on sellainen, että sen voisin ostaakin. Mutta en minäkään osaisi noita missään käyttää, saati sitten yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muuten tilasin tuolta sitten useammankin vaatteen. Tuo ylimmän kuvan hame lähti tilaukseen, kolmannen kuvan harmaa huopapaita, oranssit paksut sukkahousut (:D) sekä intiaanikuvioinen musta-valkoinen Inka-huivi. Laitan blogiin esittelyä kunhan tuotteet saapuu.

   Mulle kaapumaisuus on vain plussaa kun kerran olen kaljamaha-akka :D Jos olisin hoikka en tykkäisi kaapumaisista vaan hyvinkin istuvista vaatteista.

   Poista

Lähetä kommentti