Cambridge-valmentajallakin tuli käytyä - vain 3,5 kg plussaa :D

Mun dieettihän on ollut tässä reilun kuukauden painonhallintavaiheessa, jolla on ollut tarkoitus vakiinnuttaa paino noin 70 kiloon. Ei se ihan onnistunut, ja pahimmillaan painoin jo 75 kiloakin. Mutta iloinen yllätys oli, että punnituksessa se paino olikin enää 73,5 kg. En saanut edes kummempia moitteita, vaan vain kehotuksen kiinnittää huomiota annoskokoihin ja alkoholinkäyttöön.

Pieni laihtuminen johtunee siitä, että mun krooninen työstressi on siirtynyt uuteen vaiheeseen: sellaiseen maaniseen, yli-innokkaaseen tärinävaiheeseen, jossa ruoka ei maistu kun mieli ja keho on niin ylikierroksilla, ettei edes muista syödä. Tämä on ihan mukava vaihe siinä mielessä, että vaikka töissä tulisi millainen katastrofi, niin siinä missä vielä jokunen viikko sitten ajattelin masentuneesti: "Ei, en kestä, en jaksa, jään saikulle, hajoan - tai juon ainakin illalla päännollauskännit ja vedän niin paljon mässyruokaa etten tunne muuta kuin ähkyä", niin nyt olo on kuin jos tietokonepelissä tulisi vastaan iso pahis-örkki: "jännää, tämäpä mukava haaste, nyt tulee sulle turpaan jumalauta"!

Ainoa miinuspuoli tässä vaiheessa stressailua on, että keskittymiskyky ei oikein tahdo toimia. Mieli
kun on asiasta toiseen pomppivalla, huolimattomalla ja hätäilevällä vaihteella koko ajan. Kauhea hätä ja touhuaminen mutta valmista ei välttämättä suhteessa kaikkeen täpinään tule. Olen myös varmasti superärsyttävä muille, koska olen ylisosiaalinen, aggressiivisen päällekäyvä (onneksi lähinnä henkisesti) ja muita kohtaan yhtä vaativa kuin itseäni. Täytyy yrittää pysytellä mahdollisimman paljon etätöissä ja erossa ihmisistä vaan.

Mutta eipä tuo mitään, tämmöistä tämä elely it-helvetissä on - kesälomia odottelen jo :D Laihtumisesta alkaa taas olla vähän toivoa kun tosiaan ei enää niin tee mieli makeaa eikä alkoholia, eikä oikein ruokaakaan. Saas nähdä miten jatkossa painon kanssa käy. Ja päänupin ;)


Kommentit

 1. Kiva seurata miten sun käy. Itsellä riittäs tuo 75 kg mutta sinnekin vielä yli 10 kg pudotus.
  Ei tuota it-alaa ymmärrä yhtään tällänen hoito-alalla oleva on kun yö ja päivä nää työt.

  VastaaPoista
 2. Omat paineensa varmasti silläkin alalla, vaikka vähän erilaiset...

  Itselläkin on tosiaan karisseet haaveet mistään kokoon 38 mahtumisesta kuten aikanaan. 70-75 kg paino jossa vaatekoko mulla 42-44 on ihan ok tän ikäiselle akalle.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ukko it-alalla, ja hyvin ymmärrän nuo paineet ja kiireet. Sitten kun laitetaan päälle vielä matkustamiset ja aikaerot, niin kiva tulee. Vaimokin saa (tahtomattaan) osallistua, kun työpuhelut alkavat aikaeron takia kello 23.00 illalla ja kestävät sinne kahteen asti yöllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen onneksi pitänyt siinä aina tiukan linjan, että matkustaminen mun osalta rajoittuu Kehä-3 sisäpuolelle, muuhun en suostu :D

   Poista

Lähetä kommentti