Menin ja leikkautin eskaritukan


Kesäloman laiskotuksessa alkoi kyllästyttää hiusten laittaminenkin, joten sain kuningasidean: leikkautan sellaisen esikouluikäisillä lapsilla suositun pottapäämallin, jota ei tarvitse (eikä paljoa edes voi) laittaa. Eli viivasuorat, kulmakarvoihin asti pitkät etuhiukset ja muuten suora pitkä polkka. Kampaaja kyseli että olenko ihan varma, koska niitä etuhiuksia ei sitten enää saa laitettua kiinni, mutta minä halusin kattilapäähiukset vaihtelun vuoksi, joten sanoin että olen varma. Pituutta suostuin jättämään sentään sen verran että hätäponnarin, jonkinlaisen töpön ainakin, saa vielä laitettua.

Nyt huomaan että mun eskaritukasta tulikin noita-akkatukka. Näytän meinaan kirjaimellisesti aika julmalta ja karulta noita-akalta piikkisuorissa hiuksissa, joissa on suorat etuhiukset. Mutta eipä tuo mitään, ehkä se kuvaa luonnetta vaan, onpa varoitusmerkkinä ihmisille ;) Ja motivoi laihduttamaan loput liikakilot, koska hiusmalli tuntuu korostavan erityisen hauskasti leukaperäläskejä ja kaksoisleukaa. Saas nähdä mitä vitsiä työpaikan vitsiniekat tästäkin keksivät vääntää, kunhan ensi viikon jälkeen palaan taas töihin...




Kommentit

  1. Hyvännäköinen siitä tuli! Ei yhtään noita-akka, vaikka se ehkä luonteeseesi sopisikin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi kyllä, noita-akathan on usein taruissa vähän omanlaisiaan erakkoluonteita ja itsenäisiä ja itsepäisiä, sekä ajoittain räjähteleviä ja kiivaita, samanlaisia kuin minä ;)

      Poista
  2. Olet ihan järkyttävän kaunis, en ymmärrä dissaavia puheita mitä itsestäsi sanot. Jos joku noita olet niin seksikäs Milla Magia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä naureskelen nykyään usein itsekin sille, että omissa silmissäni olen tosiaan ainoa ihminen jonka tiedän jossa en näe mitään viehättävää. Kaikissa muissa näen, vaikka kohde olisi 150-kiloinen tai olisi silmiinpistäviä ulkonäkö-ongelmia kuten pahoja arpia naamassa tms. Mutta peilissä näkyy pelkkiä kuvottavia vikoja. Eipä tuo nykyisin haittaa, ei pilaa mitenkään mielialaani. Joskus päinvastoin ihan tahallani uppoudun draamailevaan valittamiseen ja nautin siitä hemmetisti, kun tiedän että se nyt on oikeasti ihan taviksen typerää egoistista draamailua vaan. Toisin kuin nuorempana, kun oikeasti uskoin että oma käsitykseni itsestäni on objektiivinen totuus, eli että olen oikeasti niin yököttävä ihmishirviö, että näkijöitä inhottaa.

      Poista
  3. Tosi upealta näyttää!

    VastaaPoista
  4. Näytät soturiprinsessa Xenalta! Hyvässä mielessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli minulle tuntematon hahmo tuo soturiprinsessa Xena, täytyi ihan googlettaa. Mä oikeasti olen naamasta aika paljon sen näköinen, kropaltani valitettavasti sitten en yhtään :D

      Poista
  5. Minusta tuo otsatukka sopii sinulle täydellisesti. Ensinnäkin se nuorentaa sinua ja koska hiuksesi ovat paksut ja hyväkuntoiset,se nuorentaa vielä enemmän. Luo jotenkin kasvosi eloon. Hyvännäköinen Milla Magia ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milla Magia -hiuksethan nämä juuri tosiaan onkin. Sitten vaan töihin mustassa mekossa ja Milla-tyylisessä käsilaukussa niin noita-akkaimago on valmis!

      Poista
  6. Tosi hienot hiukset! Mitä ihmeen kaksoisleukaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, enää ei ole onneksi sellaista varsinaista läskipussukkaa leuan alla kuin pahimmillaan oli, mutta edelleen on kyllä roikkuvaa löllöä leuan sivuilla aika kivasti. Eikä se varmaan kyllä pois lähdekään, kun lienee jo ihan iän myötäkin roikahtanut eikä pelkästään kilojen takia.

      Poista
  7. Olet TODELLA kaunis, usko pois!

    VastaaPoista
  8. Rehellisesti sanoen, en tykkää ja ei sovi. Onhan siinä sellaista Kleopatra -meininkiä kyllä. En halua dissata vaan olla rehellinen. Kauniit kasvot ja hiuksetkin ihan ok mutta aiempi parempi. Huononnäköistä kun sinusta ei saa tekemälläkään, ja se hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kyllä tykkään. Tiedän, että näytän periaatteessa rumemmalta ja tylymmältä tämän tukan kanssa kuin vähän pehmeämmässä hiusmallissa, mutta toisaalta viihdyn sen näköisenä. Olen kulmikas persoona joka pukeutuu yleensä varoitusmerkin väreihin, joten hiuksetkin saa olla samaa tyyliä eikä mikään naisellinen kiharapilvi.

      Poista
  9. Missö kampaajalla kävit laitoitko myös värin? Ite uhrauduin ytimeen luolanaisen jakson jälkeen. Väriin en ollut täysin tyytyväinen ja leikkaukseen en ollenkaan. Hinta 155 eur joten ei pysty ihan heti menemään uudestaan. Näytät aika kovalta noin tummalla värillä mikä on sinun oma värisi? Helppohoitoinen varmasti tukkasi on nykyään ja kivalta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin ihan lähikampaamossa, Ekasalongit nimisessä. Kun haluaa esikoulutukan, niin ei siihen mitään huippukampaajia tarvita että sellaisen pätkäisee ;) Toisaalta itse olen usein ollut pettynytkin niihin keskustan kallisiin paikkoihin, en oikeastaan huomaa laatueroa ns. tavallisiin ja edullisempiin lähiöpaikkoihin.

      Joskus on ollut jopa päinvastoin, muistan ikuisesti kamalan käynnin ainakin silloin trendikkäässä aka Luovassa, josta tulin ulos lähes punkkaritukassa, kun kampaaja joka oli voittanut monia kilpailujakin oli niin varma siitä että tietää mikä mulle sopii, ettei kuunnellut omaa mielipidettäni ollenkaan. Tein virheen ja annoin vapaat kädet, ja minä, tyyliltäni hillitty ja klassisen tätimäinen ihminen sain päältä pystyt, hopeanvaaleilla paksuilla raidoilla raidoitetut ja sivuilta superlyhyet hiukset. Värjäsin ne raidat kyllä kotona pois ennen kuin kehtasin edes mennä mihinkään ;)

      Tämä tumma on mun oma väri. Ohimolle on tullut paljon harmaita, ja niihin pesun jälkeen joskus sellaista harmaanpeitto-"mascaraa", joka on yhden pesun kestävää suoraväriä. Olen kyllä välillä haaveillut esim. mahonginruskeasta tai jopa vaaleanruskeasta vaaleilla raidoilla, mutta kun tiedän että jaksan raahautua kampaamoon lähinnä kerran puolessa vuodessa, niin se tyvikasvu tulisi olemaan kamalan näköinen siinä käyntien välillä.

      Poista
  10. Henkilökohtainen kysymys:) Miten hoidat seksuaaliset tarpeesi, koska varmasti sulla niitä on, kuten kaikilla meillä. Onko sulla fuckbuddy vai käytätkö dildoa tms.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tästä voisikin tehdä ihan postauksen, tiestäni aseksuaalisuuteni myöntämiseen nimittäin...

      Poista
  11. Tykkään! Varsinkin alin kuva <3 Tyttömäiset on, eikä ollenkaan noita-akkafiilistä mielestäni. Otsis pehmentää ilmettä, etenkin silloin kun pitää hiuksia takana kiinni. Itsekin aloin taas haaveilemaan otsiksesta, mutta toistaiseksi yritän sinnitellä tasapitkillä, koska kun mulla oli otsis niin mua luultiin pari kertaa mun miehen tyttäreksi :O ja ollaan siis aika samanikäisiä ukon kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta kyllä tuntuu että vähän vanhentaa näin naamaa pitkin suorana roikkuva tukka verrattuna ilmavampaan. Mutta toisaalta ei se haittaa, koska minähän olenkin ollut pitkään jo kapinallinen tätä nuorekkuuden ihannointitrendiä kohtaan, joten mulle sopii oikein hyvin korostaa roikkumisiani ja ryppyjäni niiden peittelyn sijaan ;)

      Poista
  12. Oi mun unelmatukka! Itselläni on paksu ja korkkiruuville vetävä luonnonkihara, joten mulla tuollainen malli on kaikkea muuta kuin helppohoitoinen. Mulla on tälläkin hetkellä periaatteesa toi sama malli, mutta en ole jaksanut föönata ja suoristaa moneen kuukauteen.

    Sopii sulle ihan älyttömän hyvin, mielestäni paremmin kuin edellinen malli. Ja nuorentaa tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joudun minäkin joka aamu suoristuspuuhiin, yön aikana aina menevät kyllä pörrölle. Mutta mulla ei sentään ole varsinaiset luonnonkiharat, vaan sellainen taipuisa ja pörröisä hiuslaatu vaan, joka ei siliä sileäksi ja suoraksi kuin kuumimmalla asetuksella suoristusraudalla.

      Poista

Lähetä kommentti