Dieettini siirtyi painonhallintavaiheeseen (Cambridge 6-taso)

Nyt vaan on niin paljon stressiä että en pysty enää pakottamaan itseäni 1000 kcal päivässä ruokavaliolle. Tiedän, että yritys pakottaa johtaisi melko pian massiivisiin kaljoittelu- ja syöpöttelyretkahduksiin. Niinpä tänään, kun kävin Cambridge-valmentajalla, sanoin että en toistaiseksi enää haluaisi yrittää pudottaa painoa, vaan vain estää sen etten liho lisää. Katsotaan sitten rennommassa työtilanteessa, jos ne viimeiset 5 kiloa saisi pois, mutta ei nyt. Sovimme itse asiassa, että ei ainakaan puoleen vuoteen kannata yrittää enempää painonlaskua.

Nyt olisi sitten tarkoitus syödä niin etten lihoisi enkä laihtuisi, ja 1 Cambridge-valmiste päivässä. Kuukauden päähän on vielä punnituskäynti, niin etten ihan kauheasti ottaisi iloa irti tästä uudesta rentoudesta ;) Sen jälkeen varmaan enää en käy siellä ollenkaan jos paino on pysynyt samassa, ja jos joskus myöhemmin innostun laihduttamaan siihen 65 kiloon, niin tuskinpa sitä Cambridgella teen silti vaikka se on minulle kyllä toiminutkin kun sillä olen jo 15 kg pudottanut. Noin pienen määrän kuin 5 kg pudottamiseen joku pussikuuri vaan tuntuu vähän "overkill":iltä.

Mutta eipä tuo kauheasti haittaa jos jäänkin tämän painoiseksi. Makkaramaha on edelleen, ja kainaloläskejä, jenkkakahvoja ja yhteen hankaavat pönäkät reidet. Sekä pullukka muodoton pallonaama. Mutta eipä tuo niin haittaa, kun en niin kauheasti välitä siitä miltä näytän enää. Sitä paitsi monet ikäiseni on samanlaisia, niin että siellä täällä on vähän ylimääräistä, eikä kukaan sitä ihmettele jos 43-vuotias nainen on pikkuisen tukeva täti.

Tarkoitus olisi palailla siihen ihan ensimmäiseen dieettiini jota kokeilin eli Välimeren dieettiin, koska sillä koin voivani tosi hyvin ja sain nauttia kaikenlaisesta mistä tykkään: pastasta, leivästä, viinistä... Alussa ainakin kirjaan ja tarkkailen kaloreita myös ja punnitus joka toinen päivä, koska tarkoitus ei ole päästää itseään lihomaan takaisin, vaikkei sitten enää laihduttaakaan.


Kommentit

 1. Kuulostaa järkevimmältä päätökseltäsi pitkään aikaan :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, inhoan kyllä luovuttamista ja periksi antamista ihan hirveästi, mutta nyt tuntui että on vaan pakko silti hyväksyä että en nyt tällä hetkellä saa laihdutettua lisää...

   Poista
 2. Tsemppiä! Entisenä camppaajana (kahdesti pudottanut reippaasti, kahdesti lihonnut takaisin) sanoisin että nyt se vaikein aika alkaa. Itse onnistun kohtuullisen kepeästi pudottamaan 10-15kg camnpeilla, mutta en elämään normaalisti sen jälkeen. Toivottavasti sinä olet oppinut ja menestyt paremmin, kerro miten sujuu, jos vaikka saisin minäkin vinkkejä :) Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän itsekin epäilen että tämä on se vaikein vaihe. Valtava himo olisi palkita itsensä 15 kilon pudotuksesta muutamalla viikolla kunnon mässyä ja juopottelua :D Täytyy vaan yrittää vastustaa kiusausta.

   Poista
 3. vaikein vaihe varmasti edessä. mutta uskon että pystyt siihen. varmasti säännöllinen punnitus on tosi tärkeää nyt.
  välimeren ruokavaliohan on tosi maukasta mutta oikein toteutettuna kevyttä, joten en pitäisi mahdottomana sitäkään, että pari kiloa lähtee jopa huomaamatta jossain vaiheessa. ethän kuitenkaan lopeta blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan vielä ole lopettamassa kun tosiaan on se haastavin vaihe vasta edessä, kun paino pitäisi vakiinnuttaa eikä palata syömään itseään entiseen painoon + korkokilot päälle...

   Poista

Lähetä kommentti