Olen akateeminen White Trash!

Tänään kuulin töissä mielenkiintoisen keskustelun. Siinä kaksi samassa avokonttorissa työskentelevää miestä keskustelivat toisen miehen deittailusta. Tämä deittaileva mies selitti mikä vika oli ollut kahdessa viimeisessä tavatussa naisessa, jotka sinänsä olivat ihan kivoja, ihan ok näköisiä, mutta.... NIIN WHITE TRASH (valkoista roskaväkeä). Keskustelu jatkui sillä, että deittailija kertoi, millaiset ominaisuudet hänelle kertoo että nainen kuuluu pelättyyn WT-porukkaan.

Totesin istuvani määrittelyyn melko täydellisesti. Ainakin seuraavia valkoisen roskaväen piirteitä listattiin:
- Musta tai punainen "Keravatukka" (check, musta ylikasvanut kananperse löytyy)
- Ei ole kiinnostunut yleissivistyksestä eikä sivistä itseään vapaa-ajallaan (check, ei jaksa, työni on pelkkää ajattelua ja ongelmanratkaisua, vapaa-ajalla haluan laittaa aivot vapaalle)
Mä en tarvi edes tekorusketusta tullakseni kesällä tuon väriseksi ;)
- Ei seuraa ajankohtaisia asioita eikä siksi osaa älyllisesti keskustella niistä (check, menee samaan kategoriaan kuin edellinen kohta, ei jaksa vaivata päätä niillä, iltapäivälehdistä selaan vaan otsikkotasolla)
- On tatuointeja (check, yksi kolibri löytyy lantiolta)
- Pukeutuu nelikymppisenä kuin kaksikymppinen pimu (check, mikä vika farkuissa ja hupparissa muka on??)
- Ajaa mauttomalla amisautolla jossa on karvanopat (eiköhän minun kaksiovinen sportticoupéni voida laskea tähän ryhmään, vaikka karvanopat puuttuukin)
- Juo kaljaa kuin mies
- kiroilee paljon
- katsoo tosi-TV:tä (jep, sopivan aivovapaata viihdettä jonka parissa rentoutuu)

Joitain sentään jäi puuttumaan:
- Polttaa tupakkaa
- On yksinhuoltaja

Huvitti oikein huomata, että tosiaan kuulun ryhmään mitä varmaan monet koulutetut miehet suorastaan kammoaa, sivistymättömiin ja tyylittömiin white trasheihin ;-) Ei sen puoleen, tuskinpa itsekään viihtyisin sellaisen kanssa, joka olettaisi että kotona työpäivän jälkeen keskustellaan hillityn älykkäästi politiikasta tai ajankohtaisaiheista, sen sijaan että voisin mennä tietokoneelle ja lahdata räiskintäpeleissä kasan rumia örkkejä taivaan tuuliin. Olen white trash ja ylpeä siitä!!!

Kommentit