Menee taas miten menee

 6 viikkoa nyt piikitetty tuota lääkettä. Enää ei ole oksentelua tai kovin voimakasta pahoinvointia, mutta parille päiväunille, myös kesken työpäivän yhdelle, pakottavaa väsymystä on. Harmi kyllä, keksin tähän toimivan avun: alkoholin. Sitä on sitten tullut tissuteltua, koska sillä kuvotus ja väsytys lähtee. Ja sitten kun juo, tulee myös mättöruoan himo Saxendasta huolimatta - tai sen johdosta, koska se + alkoholi laskee verensokeria ja jos verensokeri laskee, keho käskee syömään. Ja vähemmän yllättäen paino ei laske, jos juo 4-7 pint-kokoista kaljaa päivässä ja syöpöttää "jotain pientä" siinä ohessa.


Parhaillaan yritän korkkia saada kiinni mutta sepä ei olekaan niin helppoa. Aamulla tein päätöksen, että tänään en juo ja tästä alkaa ainakin jouluun asti raitis jakso. Mutta työpäivän jälkeen tuli mentyä Chico'siiin syömään, siellä otettua iso olut ruoan kanssa, ja sitten perustelin lisäjuomien oston kotiin sillä, että enhän minä siis tänään lopettanut, mutta voin juoda yhden annoksen vähemmän kuin eilen, vähentää joka päivä yhdellä. Ja siis tavoite olisi oikeasti tuo, mutta tämähän on sitä klassista mitä olen herkkujen kanssa tehnyt vuosikymmenen: huomenna se alkaa, mutta huomenna voi olla pää kipeä tai stressi tai PMS-vaivat tai muuten vaaan vituttaa joten en sitten aloitakaan huomenna.


Eli sama jama kuin ennen Saxendaa, paitsi että nyt mun pääongelma ei ole ruoka vaan alkoholi. Nice.


Päivän lankeemusten alku: lohta, punariisiä ja iso tuoppi kaljaa

Kommentit

 1. Ootko koskaan kokeillut vaihtaa ykkösolueen? Näin tavallaan voisit juoda, mutta väistämättä vähemmän. Ei tule krapulaa eikä hirveää ruokahimoakaan. Tiedän tämän kokemuksesta, vuosi sitten vaihdoin ykkösolueen ja nyt vahvemmat oluet maistuvat aivan liian vahvoilta. Ongelma lähinnä on, että monet ravintelit eivät pidä ykköstä valikoimissaan. Yleensä se on vahvemmat oluet vastaan alkoholittomat oluet, joiden maku ei sielua hivele.

  VastaaPoista
 2. Mitä Ladylle kuuluu näin vuoden vaihteessa?

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti plussapallolla kaikki hyvin? Kevättä kohti ollaan jo menossa.

  VastaaPoista
 4. Kerrohan kuulumisia, plussapallo

  VastaaPoista
 5. Ja taas katomassa, onko päivityksiä.

  VastaaPoista
 6. Vaihda Saxenda Ozempiciin. Ozempic toimii huomattavasti paremmin monella.

  VastaaPoista
 7. Miten lääkkeen kanssa on mennyt. Kyselen, koska mietin pitääkö kokeilla samaa?

  VastaaPoista
 8. Kerro kommentteja, itse saan reseptin ehkä maanantaina johonkin.

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. huomattavasti parempi kuin tuo saxenda, kannattaa vaan varautua alussa siihen, että pieninkin annos tekee pahoinvoivaksi ja vie ruokahalun, mutta se tasoittuu (ikävä kyllä). Mulla oli ensin saxenda - ei oikein toiminut, nyt ozempic 3. kuukautta ja toimii, tosin pitää olla tarkkana, että ruokavalio on kunnossa kun pystyy syömään vaan n. puolet määrällisesti siitä mitä aiemmin, mutta toki jos se puolet on esim. suklaata.. ei toimi.

   Poista
 10. Mitä kuuluu plussapallolle? Olisi kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti