5 vko, -5,3 kg - ja sitten iski itsensä palkitsemistarve

Tänä aamuna tuli täyteen 5 viikkoa 21 days Fix dieetillä. Toisella 21 päivän kierroksella siis tässä ollaan. Ei ole ollut nälkä, ei ole ollut ankeaa, ei mitään fyysisiä vaivoja. Ja silti yli 5 kiloa painoa lähtenyt.

Nyt tänään sitten iski tuloksen juhlistamishalu. Ei hitto, mä olen oikeasti syönyt 5 viiikoa terveellisesti enkä ole edes tissutellut saati ryypännyt. Mun paino on laskenut yli 5 kg (100,8 kg -> 95,5 kg). Nyt kyllä palkitsen itseni jollain. En nyt voi yhdessä illassa 5 kiloa takaisinkaan syödä tai juoda joten mitä se haittaa...

No, työpäivän jälkeen menin kauppaan ja ostin tavallisen dieettiin sopivan ruoan lisäksi 5 isoa kaljaa. Tässä niitä parhaillaan juon. On hyvää. Saa vaan nähdä miten ämmän käy: paljonko nousee paino, suuriko osa siitä on turvotusta joka lähtee muutamassa päivässä, ja mikä tärkeintä: onnistunko palaamaan kurinalaiselle linjalle huomenna, ja välttämään sen ettei näitä poikkeuksia tule liian usein. No - 5 kg välein ei haittaa vaikka tulisikin...

Varmaan palaan tänne huomenissa päivittämään fiiliksiä, mutta nyt: kippis ja kulaus!
Päivitys: seuraavana päivänä...

Paino noussut 0,7 kg 96,2:een. Se ei ole yllätys eikä järkytys, mutta se on millainen olo tulee viidestä kaljasta kun ei ole vähään aikaan juonut alkoholijuomia. Normaalisti tuollainen määrä ei ole mulla seuraavana päivänä tuntunut missään ja on siis voinut hyvin ennen työpäivääkin tissutella, mutta nyt tuntuu että pää halkeaa ja kuvottaakin melkoisesti. No, ei auta valittaminen, takaisin työnteon pariin...

Kommentit

 1. Ei tuo loppuelämän painoa heilauta. Huomenna takaisin "astialle". Itsekin aloittelemassa tätä.

  VastaaPoista
 2. Olen tutustunut tähän projektiisi tämän viikon ajan ja tilasin jo purtilotkin ne tulevat maanantaina. Olen hyvinkin samanlainen säätäjä kuin sinä ja odotan innolla päivityksiäsi vertaistueksi. Aoitan siin ma 24.9. Tsemppiä meille molemmille. Terv. Redmama

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea kokemuksiasi, hyvin samanlainen tilanne ja säätö on päällä minullakin. Kolmatta päivää mennään purkkidieetillä. Kiitos vinkistä!
  t. Johanna

  VastaaPoista
 4. Hei! Hienoa että olet onnistunut painonpudotuksrssasi! Vähän tyhmä kysymys: tilaamasi purtilot, onko niitä siis yhden päivän setti? Eli tyyliin aamulla täytät kaikki purtilot (jotka sinulle on sallittu) ja illalla purkit tyhjinä pesuun. Minkä hintaiset ne olivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa purkeista kuuluu täyttää päivän aikana moneen kertaankin. Esim. setissä on 1 vihreä kasvisrasia, mutta ohjelmaani kuuluu syödä päivässä 4 rasiallista kasviksia.

   En muista enää noiden mun omien hintoja mutta esim. Amazon.co.uk:ssa näyttää olevan 3.49 brittipunnan hintaan settejä tarjolla https://www.amazon.co.uk/Beachbody-GENUINE-Additional-Portion-Container/dp/B00T2Z5CCU Mun ei ihan noin halpoja ollut kyllä.

   Poista
 5. Yritin etsiä noita purkkeja netistä, mutta minusta esim Amazonin postikulut oli törkeät. Enkö osannut katsoa oikein??? Eilen aloitin omin mittauksin, mutta just sopivat purkit olisi kyllä hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muuten edes katsonut postikuluja... Mutta kannattaa vertailla mistä Amazonista saa edullisemmin, usein esim. saksan tai uk:n versiosta on edullisemmat toimituskulut Suomeen kuin sieltä jenkkien amazon.com:ista.

   Poista
  2. Amazon UK:ssa postituskulut olivat yli £ 80 siltä eräältä, jonka purkkeja katsoin ja menin kipin kapin Saksan Amazoniin - sieltä sain purkit tänne n. 8 € postituskuluilla. Saksan Amazonissa voi vaihtaa kielen myös englanniksi.

   Poista
 6. Hei,
  Purkit hankittuna ja innokkaana aloittelemassa. Miten puurot? Normi kaurapuuro, veteen keitetty onko yksi keltainen rasia. Onko kanamunissa määrä 2 munaa niin yksi punainen rasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuro pitäisi periaateessa mitata ihan siihen rasiaan: jos syö niin vähän että mahtuu rasiaann, se on sitten 1 rasia, mutta jos syö 2 rasiallista niin sitten 2 rasiaa.

   Kananmunissa toimii myös ihan rasiaan mittaaminen,. käytännössä 2 normaalikokoista munaa puolitettuina mahtuu siihen punaiseen rasiaan eli lasketaan 1 punaiseksi.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Hei, mitä kuuluu? Onko kaikki hyvin? Kirjoittele kuulumisia kun ehdit ja jaksat. :)

  VastaaPoista
 9. Ei kai itsensä palkitseminen jäänyt päälle, kun on ollut niin hiljaista?

  VastaaPoista
 10. Huhuu!!! :) Oletko elossa?

  VastaaPoista
 11. Heippa Plussapallo Enpä ole vähään aikaan ollut näin kiitollinen mistään kun sun innoittamana aloittamastani purtilosulkeisista. Eka 21 pv mennyt ja pudotus 5,5 kg!!!!
  Eikä ole ollut vaikeeta, päin vastoin, illalla on vielä pitänyt jotain puputtaa että tulee kaikki syötyä. Jakso kaksi alkakoon.... Terv. Redmama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako tiedustella mikä oli lähtöpaino? Oletettavasti mitä korkeampi, sitä enemmän putoaa alkuun.

   Poista
  2. Lähtöpainoni oli 94,7kg Terv. Redmama

   Poista
 12. Täällä myös aivan fiiliksissä tästä rasiadieetistä! Kolmas viikko menossa ja treenitkin jäänyt nyt pois kivan flunssan takia mutta 3,1kg tippunut 2,5 viikossa�� Kaikki dietit kokeiltu ennen tätä mutta tässä saa tidella syödä, ei joudu kärvistellä ja paino putoaa nopeesti mikä motivoi jatkamaan����
  Mulla lähtöpaino vähän yli sadan kilon eli monia 21 päivän kierroksia viel edessä������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä että kyllä niitä 21 päivän kierroksia saa vielä muutaman tehdä ennen kuin edes muutos näkyy päältä...

   Poista
 13. There are certainly a number of particulars like that to take into consideration. That is a nice level to carry up. I offer the ideas above as general inspiration but clearly there are questions like the one you carry up the place the most important factor might be working in sincere good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, but I am sure that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls feel the influence of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives. online gambling

  VastaaPoista
 14. Olenko oikeilla jäljillä jos painan 79,5kg niin muuntimella oikea luku tuohon kännyn sovellukseen on 175 paunaa? Aika paljon saa syödä päivässä huh :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti