Nyt se on ohi, projektihulluus

Viimeiset päivät taas olleet ihan järkyttäviä. Tänään oli meidän projektin deadline, jolloin asiakas
päättää että mennäänkö tuotantokäyttöön vai ei. Toissapäivänä vasta aloitettiin tietoturva-auditointi, ja siinä löytyi muutama auditoijan kriittiseksi määrittelemä virhe, jotka asiakas vaati korjaamaan. Tämä nakki tietysti kosahti allekirjoittaneelle, joten viimeiset päivät on ollut aamujen, päivien ja iltojen harrastukset selvät :D

Mutta taistelin sen kanssa, koska kamalinta mitä olisi voinut tapahtua olisi, että tuotantoonmenoa olisi lykätty. Se olisi tarkoittanut että sama puurtaminen jatkuu ja jatkuu, ja lisäksi asiakas keksii uusia ominaisuuksia joita olisi nyt kiva toteuttaa kun kerran aikaa on lisää. Minä halusin tästä eroon, vaikka se maksaisi sen etten voi nukkua viimeisinä päivinä minuuttiakaan.

Ja nyt se on ohi 

Huh mikä helpotus kun päädyttiin siihen että voidaan mennä tuotantoon nykyisellä versiolla. Nyt ei enää tarvitse vähään aikaan tehdä iltaisin kotona töitä eikä muutenkaan elää jatkuvassa pelossa ja ahdistuksessa. Mahtaa se olla outo tunne :D

Vaa'allekin pitäisi uskaltautua, mikä on pelottavaa, koska olen elänyt suurelta osin hermoja rauhoittavalla keskikaljan tissutelulla, energiajuomalla ja karkilla. Mutta mietin huomenna sitä sitten.

Kaljoittelu ei tosin taida innostaa hetkeen noin nautintoaineena, koska tällä hetkellä kalja on mun päässä assosioitunut lähinnä rauhoittavaksi lääkkeeksi jota käytetään äärimmäisissä stressitilanteissa, kun aivot on niin ylikierroksilla että eivät enää pysty keskittymään ilman jotain rauhoittavaa. Oluen hajusta ja oluttölkin näkemisestäkin tulee mieleen stressi ja ahdistus, ei mitään kivaa. No, valitettavasti tämä ei taida koskea muita alkoholijuomia kyllä, ne maistuu edelleenkin ;)

Kommentit