Pitkästä aikaa kännimokailu

Tulin sitten juuri kotiin asiakkaan ja työpaikkani järjestämästä illanvietosta. Saatoin onnistua todistamaan joillekin, että en ole ihan niin kuiva ja asiallinen ihminen kuin työjulkisivu antaa ymmärtää. En ehkä kuitenkaan kovin hyvällä tavalla. Huomenna voi hävettää. Nyt lähinnä naurattaa, että olipas reipas meininki. 13 alkoholiannoksen jälkeen tuppaa yleensäkin naurattamaan (plus että juon yhtä kaljaa tässä omalla koneellani vieläkin) :D

Aloitin reippaasti jo ravintolassa jossa söimme 7 ruokalajin maistelumenun. Siellä otin tietysti koko viinimenun (4 viiniannosta) aterian kaveriksi, ja sen lisäksi tilailin välillä viskiä kun viinitarjoilu ei ollut riittävän nopeaa. Onnistuin ravintolassa mm. haukkumaan erään asiakkaan edustajien toimia niin, että toiset saman asiakkaan edustajat kuulivat ihan taatusti. Mulla kun on erittäin kantava, matala puheääni ja ne istuivat viereisessä pöydässä. Huomasin virheeni vasta kollegan kauhistuneesta ilmeestä, ja sitten tukin turpani...

Noo, sitten jatkettiin Altaalle, joka on sauna/allas/ravintola Helsingin Kauppatorin kupeessa. Täällä gin toniceja sen verran, että toisen tarpeeksi juoneen yllytyksestä menimme vaatteet päällä merivesialtaaseen uimaan. Uimasta tultuani kaaduin ja sain polveeni melkoisen pahaa maantieihottumaa, josta pahin verijälki vuotaa vieläkin. Noo, ei se mitään, juominen jatkukoon vaikka veri valuu polvesta! Julistin kaikille, miten vihaan ja olen aina vihannut tietokoneita ja koodaamista, ja miten joka yt:issä toivon saavani potkut, jotta pääsisin pois täysin epäsopivalta alalta. Hassua kyllä, yksi kollega yhtyi ajatuksiini ja sanoi että tuntee samoin muttei voi sanoa sitä niin suoraan, koska hänellä on perhe elätettävänä. Kun joku työkaveri kehui asiakkaalle, miten olisi niin kiva yhdessä asiakkaan kanssa ideoida uusia juttuja, minä tokaisin, että minusta ei, minä vaan toteutan, en ideoi :D

Lopulta muut halusivat lähteä koteihinsa ja niin lähdin minäkin. Olihan tänne ostettuna jo pari isoa kaljaa laskuhumalan ehkäisemiseksi. Saas nähdä kaivataanko minua enää tämän suurasiakkaan projekteihin, tai yleensäkään työnantajalleni töihin :D No, itsepähän vinkumalla vinkuivat että osallistuisin tilaisuuteen, vaikka sanoin että ei kiitos.

Allas-ravintolassa Kauppatorin kupeessa
Polvi otti vähän damagea...

Kommentit

 1. 😂😂😂 Tsemppiä tähän työpäivään! 🙈🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan häpeään kuolla :\ Tulin juuri konttorille. Onneksi ensimmäisenä omasta tiimistäni joten ei tarvinnut nähdä niiden ilmeitä kun näkevät minut polviruhjeineni ja lukemattomine mustelmineni käsivarsissa ja säärissä.


   Mut sentään klo 8:40 konttorilla, on sekin jotain :D

   Poista
 2. En ole koskaa tajunnut kännisekoiluille naureskelua. Hehheh, olin niin lärvät, että oksensin päälleni ja paskoin housuun! Hahaa, tuli sitten sanottua miniälle päin naamaa, että on naamastaan ihan paviaanin näköinen! Joo-o, kiva juttu, että sulla on alkoholiongelma, ja typerällä käytökselläsi aiheutat kanssaihmisille pahaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kyllä yleensä naurattaa toisten kännisekoilut, varsinkin jos sekoilija on joku yleensä arvostettu tai hillitty henkilö.

   Tänään ei kyllä naurata eiliset omat erityisemmin :\ Edellisen kerran kun tuli vähän pahemmin työkuvioissa mokailtua, varmaan yli 10 vuotta sitten pikkujouluissa, vaihdoin sitten työpaikkaa...

   Poista
 3. Hyvin alkaa laihdutus:) mutta kai se niin menee että pohjalta on hyvä suunnistaa, on vain yksi suunta, ylöspäin. Tsemppiä työpäivään. Toivottavasti ei tule mitään jälkiseuraamuksia suorasukaisuudesta, sitä monet kovin sanovat arvostavansa mutta sitten kuitenkin loppupeleissä suorasukaisuus onkin jotenkin ei niin hyväksyttävää..mä joskus jossain firman kekkereissä kaljapäissäni menin sanomaan jotain herra sovinistille..no ei tarvinnut kauaa ihmetellä, määräaikainen työ joka jostain kumman syystä ei sitten jatkunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ihan suunniteltua että noissa juhlissa en kaloreita laske. Olin jopa edellisenä iltana tehnyt seuraavan päivän ateriasuunnitelman. Siinä oli ruokina päivällä banaani ja leipäviipale ja sitten illan kohdalla "mässyä ja kuppia ilman rajoja" :D Ei näitä onneksi niin kovin usein ole tällaisia että niistä olisi merkittäväksi lihottajaksi. Ja tänään söin suunnitelman mukaisesti vain salaattilounaan töissä, vaikka mieli olisi tehnyt jotain kunnon darramättöä.

   Suorasukaisuus on yksi juttu - minä olen aika suorasukainen jo ihan selvinkin päin- mutta tuo eilisentyyppinen ylimielinen päänaukominen kaikesta ja kaikille on kyllä pelkästään noloa... Yhden viestin olen jo saanut firman sisäisessä viestintävälineessä ja se on: "Olet muuuten ihan vitun ärsyttävä" ja siihen vastasin: "Tiedän. Anteeksi että olen olemassa". Saa nähdä tuleeko esimiestasoltakin palautetta...

   Poista
  2. Eli ensin avaudut älyvapaasti ja sitten kun saat palautetta, niin marttyyrinviittaa päälle. Hyvin sä vedät.

   Poista
  3. Marttyyrinviittaa? Marttyyrit on niitä jotka kokevat kärsineensä syyttömästi, mutta itse taas myönnän olevani niin syyllinen että ei riitä edes minkään yksittäisen sanomisen tai teon anteeksipyyntö vaan täytyy pyytää anteeksi jo olemassaoloakin. Toki tuon voi joku vittuiluksikin tulkita, mutta se oli aito morkkisfiiliksen ilmaus, kun tunsin että olen niin hemmetin nolo että haluaisin mieluiten lopettaa koko olemassaolon ja ilman tuhlaamisen tältä planeetalta.

   Poista
 4. Nyt on pakko kysyä.. miten se laihdutus? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin. En syönyt darrapäivänä kuin yhden Daim-patukan ylimääräistä. Muuten meni linjalla:
   - aamu: energiajuoma ja banaani
   - lounas: salaattilounas, leipäviipale, vettä
   (- välipala iltapäivästä: daim-patukka työpaikan automaatista)
   - päivällinen: riisiä ja wokkiruokaa, vettä

   Poista
 5. Onks tos oikeesti joku "allasbaari"? Luulis jo viranomaisten puuttuvan tollaseen ja kieltävän jonkun hemmetin allasbaarin. En ole moneen vuoteen stadis käyny. Uidaanko oikeesti baarireissulla tossa paskasessa Itä-meressä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, ihan kiva idea minusta. Yhdessä niissä altaista on Itämeren vettä, mutta ns. isossa altaassa ja lastenaltaassa noin 30-asteista lämmitettyä vesijohtovettä. Itse tuli lutrattua nimenomaan siinä Itämeri-osastossa, kun se oli kollegan mielestä niin hauska ajatus että mehän lutrataan käytännössä Kolera-altaassa, millä nimellä tuota Kauppatorin edustan satama-allasta kutsutaan.

   En tiedä miksi viranomaiset tuota kieltäisivät. Kyllähän kylpylöissäkin alkoholia tarjoillaan joten ei juomamyynnin ja altaiden yhdistäminen mitenkään kiellettyä ole. Ja kesäaikaan hyvällä säällä kiva paikka istua juomassa ulkoilmassa, varsinkin kun tuolla on esim. rentoja säkkituoleja nurmikolla tms rennompaa kuin pöydät ja tuolit.

   Poista
 6. Hahahhaha, ei hitto miten nauroin aikoinaan tämän lukiessani. :D Itseasiassa jo julkaisuhetkellä, ja olin itse niin kovassa morkkiskrapulassa ettei onnistunut näppäinten käyttö.

  Ei noi kännimokailut ole niin vaarallisia loppujen lopuksi. Aika monta idioottikänniä on tullut nähtyä kavereilta ja vedettyä itsekin, eikä mua oikeastaan mitenkään erikoisemmin kiinnosta vaikka vähemmänkin tutut ihmiset juoksisivat baarissa seinää päin laulaessaan aikuista naista. Se on humalassa, sillä on kivaa tai vaihtoehtoisesti sillä on vihaista avauduttavaa. Väliäkös tuolla, ihmisiä me kaikki ollaan etanolin vaikutuksen alaisinakin.

  Kiitos muuten kivasta blogista, olen lueskellut vanhoja postauksiasi viime aikoina ja löydän erittäin paljon samaistuttavaa vaikka olenkin sinua 20 vuotta nuorempi naisihminen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti